Op ITWM.nl en de sociale media roeren supporters zich maar al te graag over hoe het beter kan in de Sparta organisatie en vooral hoe het beter kan als het gaat om het technische voetbalverhaal. Het is natuurlijk makkelijk om voor je laptop, telefoon of tablet plaats te nemen en jou mening wereldkundig te maken. Maar zou je ook face-to-face de beleidsbepalers van onze club aan durven spreken? Vast wel. En wat mooi: op maandag 17 september krijg je de kans ervoor!

De SV organiseert dan een heuse Forumavond in het supportershome. Ben je erbij?

Van het bestuur van de supportersvereniging ontvingen wij de volgende informatie


SV organiseert Forumavond voor Sparta-supporters

De grootste teleurstelling mag dan zijn verwerkt, het blijft pijnlijk en onwerkelijk. Niet Sparta, maar FC Emmen speelt dit seizoen in de Eredivisie, en daar heeft menig supporter nog altijd moeite mee. Vele vragen passeerden deze zomer de revue. Wat ging er vorig seizoen allemaal fout? Had onze degradatie voorkomen kunnen worden door een gerichter aankoopbeleid, betere scouting, een eerdere trainerswissel wellicht? Maar vooral: hoe nu verder? Wat heeft de degradatie ons geleerd? Is de bestuursfunctie ’Technische Zaken’ al ingevuld? En hoe lang speelt Sparta nog op kunstgras?

Vereniging ’De Sparta Supporter’ heeft i.s.m. Sparta Rotterdam een forumavond georganiseerd in Supportershome De Schicht op maandag 17 september 2018, 19.30 uur. Daarmee wordt SV-leden een podium geboden om vragen te stellen en van gedachten te wisselen met een driekoppig forum. De forumleden zijn: Manfred Laros (Algemeen Directeur / Uitvoerend Bestuurslid Sparta Rotterdam), Henk van Stee (Technisch Manager) & Henk Fraser (Hoofdtrainer). Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om serieus en constructief mee te praten over de toekomst van Sparta.

In verband met de beperkte capaciteit van De Schicht is de avond exclusief toegankelijk voor leden van Vereniging ‘De Sparta Supporter’ op vertoon van een geldige SV-ledenpas, met de aantekening dat ieder lid één introducé(e) kan meenemen. Aanmelding of reservering voor deze avond is niet nodig, maar nieuwe aanmeldingen als SV-lid zijn van harte welkom via: info@despartasupporter.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties