scheidsrechtersfluit

Met FC Twente – Sparta van aanstaande donderdag en ADO – Sparta van aanstaande zondag staan er twee belangrijke potjes op het programma. Word het kijken naar beneden, blijven we zweven in de middenmoot of gaan we serieus naar boven kijken? Aanstaande zondag weten we meer meer meer……

Nu weten we al wie er assistent-VARretjes zullen zijn. Daar zat je als hooggewaardeerde thuiszittende Sparta-supporter nu net op te wachten!

Sparta – FC Twente van aanstaande donderdag (aanvang 18:45 uur) wordt gefloten door Edwin van de Graaf. Hij zal geassisteerd worden door Mark Strijker en Thomas Krijt. Vierde man is het heerschap Stan Teuben. Alex Bos heeft de leiding als VAR en niemand minder dan Dave Goossens is de AVAR.

Erwin Blank heeft de eer de leiding over ADO Den Haag – Sparta te hebben. Jerome de Vries en Yorick Weterings zijn de vlaggende mannen. Vierde official is het heerschap Luca Cantineau. Martin Perez heeft de leiding als VAR, waar hij geassisteerd wordt door Frans Ozinga. Vroegûh togen we dan naar Het Zuiderpark. Zondag zal er zonder publiek om 16:45 uur afgetrapt worden in het stadion met de wanstaltige naam Cars Jeans stadion. Tijden veranderen.

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties