Gisteren viel op deze website al te lezen, dat naast FC Groningen ook een Duitse 2. Bundesliga club interesse had. Volgens het AD gaat het om FC Ingelstadt 04. De interesse van de Duitse club heeft de transferwaarde van Chabot inmiddels boven de 1 miljoen euro gebracht.

Gisteren meldden we al op ITWM dat Sparta een transferbedrag voor Chabot zou willen ontvangen van tussen de 8 ton en een miljoen euro’tjes en dat onze club ook nog een doorverkooppercentage in de deal wil opnemen. FC Groningen was bereid dat bedrag te betalen en had Sparta een ‘passsende aanbieding’ gedaan. Ingolstadt overtrof het bod van Groningen echter en volgens het AD heeft FC Groningen gisteren daar weer overheen geboden, waardoor Sparta straks ruim een miljoen kan bijschrijven als Chabot getransfereerd wordt.

Groningen -waar de voorkeur van Chabot zou liggen- is daarmee nog steeds de grootste kanshebber om de centrale verdediger in te lijven. Sparta hoopt er vandaag nog met Ingolstadt of Groningen uit te komen, maar als het nodig is, wil Henk van Stee er nog wel 1 of 2 dagen extra voor uit trekken. Chabot hoeft ondertussen niet mee te trainen. We willen ten slotte niet dat hij per ongeluk geblesseerd raakt en er een miljoen door een Spangense plee weggespoeld kan worden.

Wordt vervolgd.

Update 29-6: RTV Noord meldt dat Chabot niet naar Groningen gaat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties