Sparta won in november 2006 met 3-0 van Ajax. Wesley Sneijder kreeg rood, met dank aan Vlug.

Het is komkommertijd. Dat betekent niet dat we als een soort Johan Derksen gaan vertellen wat je allemaal met een komkommer kunt doen. Het betekent dat er weinig Sparta-nieuws te melden is. Wat informatie over oefenduels en transferperikelen, daar moet u het meedoen. ITWM is niet voor een gat te vangen. We hadden vroeger niet voor niets de rubriek: ITWM Boulevard. Vandaar dat we ook minder gerelateerde Sparta-onderwerpen brengen. 

Zoals het afsluiten van de actieve spelersloopbaan van onze oud-speler Jeffrey Vlug. Die sluit gewoon af als een kampioen! Dit lazen we op zijn LinkedIn-profiel. Jeffrey, namens alle Spartanen, het gaat je goed. En wie weet zit je ooit als trainer in onze dug-out. 

Na een geweldige carrière langs vele verschillende voetbalvelden is het voor mij nu ECHT tijd om te stoppen.. En hoe prachtig is het om dat te doen met een dik verdiend kampioenschap in mijn eigen woonplaats Woerden bij de plaatselijk SC! 

Jeffrey Vlug werd door Wesley Sneijder ‘witte tyfyshond’ genoemd

Ik heb mijn droom als kleine jongen mogen verwezenlijken en heb in alle stadions van Nederland gevoetbald! Ik heb gewonnen van Ajax (als witte tyfushond), heb rechtstreekse duels gespeeld met de tank (Alex) van PSV (1-1) en een assist gegeven in een bomvolle kuip. Ook op het 2e niveau (Jupiler, KKD) heb ik mij uitstekend vermaakt met meerdere gewonnen periodes en structureel ieder seizoen nacompetitie. 

Op mijn 30e heb ik ervoor gekozen af te zakken richting de amateurs en ook daar weer een hoop vrienden mogen maken en successen gevierd. Jarenlang ben ik de trotse aanvoerder van USV Hercules geweest! Een fantastisch mooie vereniging om voor te mogen spelen. Na een langdurige periode van niet kunnen voetballen tijdens corona begon het toch te kriebelen om nog 1 jaartje te voetballen.. Iedere dag keek ik vanuit mijn keuken raam uit op de velden van SC Woerden en ik besloot om nog lekker een seizoen in de luwte (4e Klasse) af te bouwen. Na een geweldig seizoen waarin de puzzelstukjes langzaam in elkaar vielen zijn we afgelopen zaterdag kampioen geworden!! 

Als trainer van Sportlust’46 zal ik volgend seizoen niet meer in het veld maar langs het veld staan. Tijd voor een nieuw (voetbal) hoofdstuk!!

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties