Emanuel Emegha in beeld bij Bayern München

41
1132

Het nieuwe jaar is begonnen en de transferwindow is weer geopend. Er lijkt een serene rust te hangen boven Het Kasteel. De club uit Rotterdam-West wil eigenlijk helemaal niets doen. Henk van Stee zou het liefste deze winterperiode Sparta in een diepvriesapparaat willen doen waar zelfs een Pfizer-vaccin het koud van zou krijgen. Bevriezen is het credo. Niets doen en alles laten zoals het nu is. Misschien dat Danzell Gravenberch mag vertrekken, maar voor de rest is een ieder tevreden op Spangen. De prestaties zijn boven verwachting, er is een leuk voetballend elftal en vol goede verwachtingen kan naar het vervolg van de competitie gekeken worden.

De boze buitenwereld is echter wel actief. Zijn er nog partijen die deze periode een serieus bod op Abdou Harroui zullen uitbrengen? Er kan nog van alles gebeuren, de transferwindow is open tot 1 februari 2021. Ondanks de vrieskou waar Henk van Stee zijn voorkeur voor heeft kan het zomaar gaan dooien….

En wordt de dooi ingezet door een topclub als Bayern München die volgens de Volkskrant nauwlettend talent Emanuel Emegha aan het volgen is? Van Stee, in dezelfde krant daarover: “Je bent financieel kansloos. Maar je ziet dat Zirkzee bij Bayern toch niet doorkomt. Terwijl hij bij Feyenoord al zestig wedstrijden in het eerste had kunnen spelen. Ach, ik neem het die kinderen niet kwalijk. Buitenlandse clubs en zaakwaarnemers brengen ze het hoofd op hol, zo’n speler wordt onbereikbaar voor ons. Ik heb overal gewerkt, maar in Nederland zit je als talent gewoon echt het best. Hier heb je de perfecte trap naar ­boven. Alle basisspelers van Oranje hebben die genomen.”

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties