Mede Spartaan Hans Rorijs kreeg 7 maanden geleden een ernstig verkeersongeluk. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem ondanks dat het herstel nog lange tijd zal duren. Afgelopen week mocht hij naar huis en via deze weg wil hij zijn mede-supporters bedanken die hem al die tijd ondersteund hebben.


Hallo allemaal! Zoals jullie weten heb ik bijna 7 maanden geleden een ersntig ongeluk gehad. Van de eerste periode kan ik me weinig herrineren. Veel later pas heb ik alle steun in de vorm van kaarten, Sparta spullen en berichten gezien. Hiervoor wil ik iedereen bedanken want dit heeft mij goed gedaan. Het is nog een lange eg te gaan maar ik hoop zo snel mogelijk weer in het stadion te kunnen zijn! Het was een warm welkom thuis door naaste vrienden en Spangenaren. Sparta is een mooie familie, dat is wel duidelijk geworden! Nogmaals enorm bedankt!

Hans Rorijs

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties