En de geruchtenmachine draait maar door. Inmiddels op volle toeren kan je wel stellen. Was er vorige week nog belangstelling voor Osame Sahraoui…nu melden diverse bronnen dat Sparta belangstelling zou hebben voor de 24-jarige spits van Eintracht Braunschweig.

1.94 meter

Deze spits luistert naar de naam Lion Lauberbach en kwam in Duitsland eerder uit voor Rot-Weiss Erfurt, Zwickau, Holstein Kiel en Hansa Rostock. Vorig seizoen was de 1.94 meter lange spits goed voor 12 doelpunten, dit seizoen heeft hij er pas 2 in het netje leggen. Verschil: Vorig seizoen speelde Braunschweig op het 3e niveau.

Transfersom

Dat Lauberbach genoemd wordt is niet zo vreemd. De spits heeft een aflopend contract en kan, als onze informatie juist is, voor tussen de € 250.00 en € 450.000 overgenomen worden. Daarnaast weet je van Duitsers dat ze nooit opgeven en de voorgangers op deze positie ook uit Duitsland afkomstig waren. Al met al heeft Sparta goede ervaringen opgedaan met aanvallers uit ons buurland en is het dus niet vreemd dat de naam Lauberbach valt.

Ook interesse uit Mechelen

Naast Sparta is ook KV Mechelen geïnteresseerd in Lauberbach. Zij staan dit seizoen laag geklasseerd in Belgie en zijn naarstig op zoek naar een spits om het tij te keren. De kans dat Lauberbach meer speeltijd zal krijgen in Mechelen dan bij Sparta is daarmee ook aanzienlijk. Uiteindelijk weet je het nooit met dit soort geruchten. Leuk om te lezen, maar pas echt leuk als het allemaal wat concreter wordt.

Abonneer
Abonneren op
87 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties