Sparta heeft met Dries Wuytens overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn arbeidsovereenkomst én de voorwaarden waaronder overschrijving naar een andere club wordt verleend, dit laat onze club via de officiële Sparta website weten.

Het is een wat cryptische omschrijving, die Sparta hierin geeft, al lijkt het dat Wuytens al een nieuwe club heeft. “Dries Wuytens zal in de komende dagen de formaliteiten met de nieuwe club afronden en daarna kan zijn nieuwe werkgever de overgang communiceren”, aldus Sparta.

Het is een transfer die wij van ITWM niet direct zagen aankomen. Hoewel voor Wuytens geen basisplek in het verschiet lag en dat daarom zijn vertrekwens logisch is, leek hij voor de club toch nuttig te kunnen zijn voor de breedte. Zowel kwalitatief als in de breedte is Sparta centraal achterin ten slotte ook weer niet zo ontzettend sterk bezet. Maar Sparta en Wuytens menen dat het voor beide partijen beter is dat Wuytens een nieuwe stap in zijn loopbaan gaat zetten. Daar is dan ook weinig mis mee. De sympathieke Wuytens heeft altijd zijn best gedaan bij Sparta, maar helaas is er niet uitgekomen wat hij gehoopt had (en ook niet wat wij als supporters gehoopt hadden). We wensen hem uiteraard veel succes bij zijn nieuwe club.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties