Bij ITWM zien we het liefst twee wekelijks een vol stadion en een fanatieke aanhang. We weten dat Spartanen doorgaans van een iets meer genuanceerd en rustiger type Rotterdammer zijn dan die bijvoorbeeld van de boerenzij. In ons hart zijn we daarom erg blij met een ieder die Sparta in het stadion komt aanmoedigen of die sympathiseert met onze club.

De commercieel directeur van FC Dordrecht ziet dat heel anders, als het over de eigen fans gaat. Hij ziet dat er gemiddeld 1.250 Dordrecht supporters afgelopen seizoen bij de thuiswedstrijden van zijn club geweest zijn en dat nu opeens iedereen onder zijn steen vandaan lijkt te komen. “Als je wint, heb je vrienden”, is de conclusie van Rik Maaskant in een interview in het Algemeen Dagblad van deze ochtend. Hij meldt dus dat er allemaal stenen zijn omgedraaid waar nu opeens Dordrecht supporters onder vandaan komen die men in tijden niet heeft gezien.

Heerlijk als er zo over je geluld wordt als je de plaatselijke FC wil ondersteunen. Je wordt door de commercieel directeur min of meer weg gezet als klapvee waarmee als het heet wordt gesmeden kan worden.

Supporters die een andere clubcard hebben dan die van Sparta en/of op hun ID staat dat ze niet uit Rotterdam komen en dus eerst onder een steen lagen zijn van harte welkom op de thuistribunes. Spartanen mogen alleen op het uitvak plaatsnemen. Ondanks dat hebben Spartanen getracht kaarten te kopen voor andere tribunes dan het uitvak meldt het stukje.

Vandaag gaan de laatste 50 kaartjes in de verkoop voor Sparta supporters die 1 of meer loyaliteitspunten hebben (zie spartakaartje.nl)

Bron: AD/RD

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties