Sparta geeft supporters die de laatste seizoenen uitwedstrijden hebben bezocht voorrang bij de verkoop van kaarten bij het eerste uitduel in de playoffs. Om een beetje kans te maken moet je over de nodige loyaliteitspunten beschikken. Start verkoop: Deze ochtend om 11:00 uur

Gisteren (en misschien vandaag ook nog) hadden veel Spartanen een kater van de verloren partij tegen Heracles. Maar vanaf nu moeten we ons vooral richten op het tweeluik van de o zo belangrijke play-offs. Daarbij treffen we een tegenstander die er alles aan wil doen om ons te pijnigen. Mede daarom moeten we maar weer eens vol achter onze jongens, die het op het veld moeten doen, gaan staan! Daarbij is het belangrijk dat de (gelukkige) supporters die in het uitvak plaats zullen nemen in ieder geval dat Dordtse publiek, vocaal zullen overtreffen.

Sparta heeft 400 kaarten voor het uitvak toegewezen gekregen en deze zullen, denken wij, alleen toegewezen worden aan supporters die behoorlijk wat uitwedstrijden in de laatste twee seizoenen hebben bezocht. Heb je 15 of meer toegekende loyaliteitspunten dan lijkt het er op dat je zeker mee gaat. Voor de mensen van 8 t/m 14 punten wordt het daarna een soort stoelendans wie er het eerste bij is.Mochten er nog kaarten overblijven dan worden deze verkocht aan de supporters die in de afgelopen seizoenen minimaal 1 uitwedstrijd hebben bezocht. De verkoop zal in diverse tijdsloten gaan en begint vandaag voor de supporters met 15 en meer loyaliteitspunten om 11:00. De stoelendansgroep sluit aan om 16:00 uur en het restant mag eventueel morgen vanaf 11:00 uur zijn geluk beproeven.

Sparta maakt hiermee een goed statement om de trouwe supporter te belonen voor het bezoeken van uitwedstrijden. Hoe anders was dit een aantal seizoenen geleden toen Sparta aan de Krommedijk kon promoveren en er supporters in het uitvak stonden die geen enkele uitwedstrijd hadden bezocht en ook veel thuiswedstrijden er niet bij waren. Het belonen van steun zou iets vanzelfsprekends moeten zijn! Alle info op een rijtje kan je op spartakaartje.nl lezen.

FC Dordrecht – Sparta: aanvang 16:45 uur

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties