Voor Sparta – TOP Oss is de Denis Neville-tribune al uitverkocht. Voor de overige tribunes zijn nog kaarten beschikbaar.

Sparta – TOP Oss wordt gespeeld op woensdag 22 mei 2019, aanvang 20:45 uur. Kaarten zijn te koop via www.spartakaartje.nl en via de Sparta Fanshop. Het is de tweede wedstrijd in de halve finale van de nacompetitie.

De eerste wedstrijd in de tweedstrijd is natuurlijk TOP Oss – Sparta, zondag 19 mei 2019, aanvang 16:45 uur. Informatie over de kaartverkoop voor die wedstrijd volgt later deze week, nadat overleg heeft plaatsgevonden tussen de clubs en autoriteiten.

Als Sparta de finaleronde bereikt, dan speelt onze club de laatste 2 wedstrijden van het seizoen op de volgende data:

– Zaterdag 25 mei 2019, aanvang 20:45 uur

– Dinsdag 28 mei 2019, aanvang 20:45 uur

Als Sparta de finaleronde haalt, dan spelen ‘we’ tegen Almere, Cambuur of tegen de nummer 17 van de eredivisie. Als Sparta de finale ronde haalt en tegen de nummer 17 van de eredivisie speelt, dan speelt onze club eerst op Het Kasteel en op dinsdag 28 mei de beslissingswedstrijd uit. Als Sparta de finaleronde haalt en tegen Cambuur of Almere speelt, dan spelen we eerst uit en valt de beslissing op 28 mei op Het Kasteel.

De supporters die voor aanvang van het seizoen een Pluspakket hebben aangeschaft ontvangen de kaarten voor de thuiswedstrijd(en) deze week. Deze kaarten worden uiterlijk aanstaande woensdag apart per post verzonden, maar de meest ‘pluspakketters’ hebben inmiddels hun kaarten al binnen.

Kaartjes voor de halve finale kosten 12,50 euro voor de Tonny van Ede tribune en 10 euro voor de overige 3 tribunes. Kaartjes voor een eventuele finale kosten 17,50 euro voor de Tonny van Ede tribune en 12,50 euro voor de overige tribunes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties