Het is definitief: Sparta heeft overeenstemming bereikt met Eintracht Frankfurt over de transfer van Ragnar Ache. De 21-jarige Duitse jeugdinternational maakt het seizoen af op Het Kasteel, waarna hij voor vijf seizoenen tekent bij de Bundesligaclub in zijn geboortestad. Een mooie transfer voor Ache, onze felicitaties! En hopelijk een lekker bedrag voor Sparta, waarmee onze club weer vooruit kan.


Geplukt van www.sparta-rotterdam.nl:

‘De afgelopen maanden heeft Ragnar zich in de picture gespeeld’, vertelde Henk van Stee, ‘met zijn doelpunten in de Eredivisie en bij Jong Duitsland. Doordat veel clubs interesse toonden was het moeilijk om hem bij Sparta te houden. Frankfurt was bereid de transfersom te betalen die wij voor hem in ons hoofd hadden, maar als aanvullende eis hadden wij om de transfer pas na afloop van dit seizoen te laten plaatsvinden. Wij willen onze spelers alleen laten gaan als het niet anders kan, maar onze belangrijkste doelstelling is om ons te handhaven in de Eredivisie, waar wij een belangrijke rol weggelegd zien voor Ragnar. Wij vinden dan ook dat deze deal voor alle partijen een goede is.’

‘Frankfurt is van jongs af aan mijn club en ik ben blij daar te tekenen’, vertelt Ache. ‘Maar al toen ik daar woonde, was Sparta mijn club in Nederland. Als kleine jongen liep ik in Duitsland al in het Sparta-shirt dat ik van mijn stiefvader kreeg. Ik heb de jeugdopleiding hier doorlopen en ben iedereen erg dankbaar die mij geholpen heeft om dit te bereiken. Nu wil ik mijn periode bij de club goed afsluiten, door ervoor te zorgen dat Sparta in de Eredivisie blijft.’

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties