Gisteren konden we kijken naar een aflevering van FC Rijnmond. Dat is de wekelijkse uitzending waarbij de club uit Zuid 2/3 van de zendtijd krijgt toebedeeld. Dat is voor ons als Spartanen niet zo erg leuk, maar het is helaas niet anders omdat het de programmamakers het ook om kijkcijfers te doen is. En die komen voornamelijk van de supporters uit Zuid. Wel waren er gisteren twee Spartanen te gast waarbij zij iets opmerkelijks voorstelden. Hugo Borst en Ruud van Os gaan wellicht in debat met elkaar.

Spanning

De presentator van de uitzending voelde de nodige spanning als het ging om de onderwerpen Henk van Stee en Manfred Laros. Het is geen groot geheim dat Hugo Borst nog steeds niet blij is met het verdwijnen van zijn grote vriend Henk van Stee. Ruud van Os die vindt dat we vooruit moeten kijken omdat het al weer 15 maanden geleden is dat van Stee bij onze club opstapte. Met te weinig credits vond Borst.

ITWM niet onopgemerkt

Hugo Borst gaf nog even aan dat Ruud van Os er flink van langs had gekregen van de supporters, doelende op de reacties op ITWM, zelf wetende dat hij op deze website natuurlijk ook wel eens bekritiseerd wordt. Daarop kwam het voorstel (van Hugo Borst) om voor de hardcore supporters een soort debat te voeren waarbij de fans alles moeten kunnen vragen wat zij willen. Daar zei Ruud van Os geen nee tegen. Bart Nolles, de presentator van FC Rijnmond, opperde direct dat dit dan maar uitgezonden moest worden. We wachten dus met smart af wanneer en waar de twee met elkaar in gesprek gaan! En waar dit gaat gebeuren. Wellicht een mooie mogelijkheid om dit in het supportershome te doen.

Wil je de video zien vanaf het moment dat er voorgesteld wordt om voor de supporters het gesprek aan te gaan? Klik dan HIER

Abonneer
Abonneren op
50 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties