In de loop van deze maand krijgen supporters het bericht over verlenging van hun seizoenkaart. Allemaal verlengen natuurlijk! Volgend seizoen weer lekker op de tribune kijken naar ons favoriete cluppie dat de laatste jaren zo goed presteert.

De Goudse geeft alvast het goede voorbeeld. De sponsor stapt in tijdens het successeizoen 1995/1996 en begon daarna wat onwennig als hoofdsponsor. Met het ´inktvlek shirt´ leek Sparta een bedrijf binnen te hebben gehaald dat wilde profiteren van de positieve vibe die er destijds rondom Sparta hing en slechts zoveel mogelijk exposure wilde, ook als dat ten koste zou gaan van ons prachtige rood-witte shirt. Dat bleek een misrekening. De Goudse bleef de club trouw. Bij voorspoed, maar juist ook bij de vele tegenspoed die Sparta sindsdien kende. Ondertussen behoort De Goudse tot de groep van zeer trouwe Sparta sponsoren. En ook in deze coronatijd geven ze het goede voorbeeld, door tijdig hun sponsoring als ‘Official Business Partner’ met een seizoen te verlengen. Prachtig en ook namens de supporters een bedankje waard! Er zijn zelfs supporters die destijds heel kritisch waren op het inktvlek shirt, maar het nu als cultshirt zijn gaan dragen. Tijden veranderen. Hoe dan ook is het erg mooi dat De Goudse onze club voor het zoveelste jaar op rij trouw blijft!

Geplukt van de officiële Sparta site:

Zowel commercieel directeur Bernardo Walta van De Goudse als commercieel manager Dave van der Meer namens Sparta zijn eenduidig als hun gevraagd wordt naar deze verlenging.

“Wij hebben een lange, historische band met Sparta zoals de beelden laten zien en onze relaties en medewerkers volgen de club met veel plezier. Helaas kon dat het afgelopen seizoen grotendeels alleen via de tv, maar we hopen snel weer naar het Kasteel te kunnen komen en zijn er trots op dat we onze overeenkomst als Official Business Partner opnieuw hebben verlengd’, aldus Bernardo Walta.

Dave van der Meer haakt hierop aan: “Toen ik de beelden onder ogen kreeg, was loyaliteit het eerste woord dat door mijn gedachte schoot. Bij Sparta is niet alleen op de tribunes de loyaliteit groot, maar zowel bij De Goudse als bij Sparta geldt dit ook voor de loyaliteit op de werkvloer. Het beste is dit te zien binnen de huidige technische staf. Bijna de gehele technische staf heeft in het shirt met daarop De Goudse gevoetbald en zijn na diverse omzwervingen weer terug op het voor hun vertrouwde Kasteel”.

Abonneer
Abonneren op
24 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties