Lars Veldwijk lijkt zijn gewenste transfer nu dan toch te gaan maken. Jeonbuk Hyundai, de kampioen van Zuid-Korea, zou zich willen versterken met de 28-jarige spits van onze club.

Een Zuid-Koreaans artikel

Het Nederlandse primeurtje voor dit bericht lijkt bij Voetbalprimeur.nl vandaan te komen en ze hebben er een link bij gedaan naar een Zuid-Koreaans artikel dat voor ons compleet onleesbaar is – klik hier voor het artikel.

Komt er ditmaal wel een bod dat Sparta gaat accepteren?

Ook vorig seizoen stond Veldwijk in de belangstelling van clubs uit (Japan en) Zuid-Korea. Het is een deel van de wereld dat Veldwijk wel trekt, zo gaf hij vorig seizoen al aan. Relatief veilig en modern, een avontuur en hij kan er wat extra centen verdienen. Het is een combinatie waar hij voor open staat. Vorige winter kwam het niet tot een deal en afgelopen zomer was er ook interesse voor Veldwijk, maar ook toen kwam er geen serieus bod. De vraag is of dit nu wel gaat komen.

Van Stee zal niet meer de hoofdprijs willen nu het contract van Veldwijk aan het einde van het seizoen afloopt, maar Van Stee heeft aangegeven dat er wel gewoon het marktconforme bedrag betaald moet worden, dat hij in zijn hoofd heeft. Van Stee heeft rondom Veldwijk en van zijn zaakwaarnemers zo vaak berichten gehoord, maar tot een paar dagen geleden had hij nog nooit iets binnen gehad wat ook meer leuk op een serieus bod. Sparta gaat niet meewerken aan een transfervrij vertrek van Veldwijk in de winter, zeker omdat bij een vertrek van zowel Veldwijk als Dervisoglu er nog wel een aanvaller bij zal moeten komen – Patrick Joosten alleen is dan niet genoeg.

Van Stee zit momenteel in Spanje. waar ook de Spartaanse selectie de komende week verblijft. Onderhandelingen kunnen tegenwoordig eenvoudig gevoerd worden via allerlei moderne communicatiemiddelen, maar wie weet, kan San Pedro del Pinatar deze week ook nog wel wat Zuid-Koreaanse onderhandelaars verwachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties