Voor wie ‘m al weer uit het oog en hart kwijt was geraakt..vandaag rakelt een voormalig Sparta spits, weer de nodige brabbeltaal uit. Paul Gladon, de supersub van Willem II verlangt naar een striemend fluitconcert van de Sparta supporters als hij a.s. zaterdag het winnende doelpunt voor Willem II in het netje schiet.

Hij is zijn opleiding bij Sparta nog niet vergeten en zijn terugkomst naar Sparta na zijn verhuurperiode bij FC Dordrecht ook nog niet. In dat seizoen speelde hij geen eredivisie maar eerste divisie en presteerde volgens zijn eigen mening ook nog heel redelijk.

Hij begrijpt de emotie van de Sparta supporters die hem kwalijk namen dat hij FC Dordrecht ten koste van Sparta naar de eredivisie schoot maar heeft toch nog altijd een speciaal gevoel bij de fans van de Kasteelclub. Of dit positief of negatief is komt uit het AD/RD interview van Dennis van Bergen jammer genoeg niet naar boven.

Wat we wel kunnen stellen: hoe positief of negatief zijn wij over deze speler die ook nog eens meldt dat Willem II vanwege het thuispubliek in het voordeel zal zijn in deze wedstrijd tussen gelijkwaardige teams. Graag zien we jullie reacties over de voormalig Sparta spits in de reacties van dit item.

Wil je het interview lezen en heb je een abonnement op één van de kranten van de Persgroep klik dan HIER

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties