Sparta stroomt in de tweede ronde van de nacompetitie play-offs in. De data die al voor het begin van de competitie waren vastgesteld zijn gewijzigd, iets met Ajax of zo. Vandaag maakte de KNVB bekend wanneer onze club de (hopelijk) vier belangrijke wedstrijden dan kan gaan spelen.

Voor in de agenda

– Zondag 19 mei 2019, aanvang 16:45 uur (een uitwedstrijd voor Sparta)

– Woensdag 22 mei 2019, aanvang 20:45 uur (een thuiswedstrijd voor Sparta).

Houdt voor als onze club de finaleronde bereikt, ook alvast de volgende data vrij

– Zaterdag 25 mei 2019, aanvang 20:45 uur

– Dinsdag 28 mei 2019, aanvang 20:45 uur

Uit of thuis in de finaleronde?

Als Sparta de finaleronde haalt en tegen een eredivisieclub speelt, dan speelt onze club eerst op Het Kasteel en op dinsdag 28 mei de beslissingswedstrijd uit. Als Sparta de finaleronde haalt en tegen een KKD club speelt, dan spelen we eerst uit en valt de beslissing op 28 mei op Het Kasteel. Haalt Sparta de finaleronde niet, dan weten we op 22 mei al zeker dat we minimaal nog een jaartje in de eerste divisie moeten spelen.

Den Bosch en Excelsior, RKC of TOP Oss

Met de huidige stand in de eerste divisie treft Sparta in de eerste ronde Den Bosch. De winnaar van die tweestrijd zal met de huidige standen in de ere- en eerste divisie spelen tegen Excelsior, RKC of TOP Oss. Zie hierboven voor het virtuele schema na 32 rondes eredivisie en 37 rondes Keuken Kampioen Divisie. Maar goed, een virtueel schema dus; dat kan best nog behoorlijk veranderen.

Kaartverkoop play-offs

Informatie over de kaartverkoop is nog niet bekend en volgt laterrrrrrr. De supporters die voor aanvang van het seizoen een Pluspakket hebben aangeschaft ontvangen de kaarten voor de thuiswedstrijd(en) apart per post voordat de Play-Offs starten. Seizoenkaarten zijn niet geldig in de Play-Offs.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties