Sparta’s slimste mens Bart Vriends mag zich verheugen op een langer dienstverband bij Sparta. Het contract dat na komend seizoen afliep is met 1 seizoen verlengd. Bart Vriends zal nu tot de zomer van 2022 Spartaan blijven. De technische leiding van de club kiest dus opnieuw voor een stukje zekerheid voor de langere termijn.

Eerder werden de contracten van Henk Fraser en Lassane Faye verlengd en werden na het vertrek van diverse spelers nieuwe sterktehouders zoals Beugelsdijk en Thy binnengehaald.


Het contract van Bart Vriends is opengebroken en verlengd. De 29-jarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2022 vast op Het Kasteel.

Medio 2016 maakte Vriends de overstap van Go Ahead Eagles naar Sparta, waar hij dus aan zijn vijfde seizoen gaat beginnen. Tot dusverre speelde hij 93 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij zes maal trefzeker was. Het afgelopen seizoen was er geen Spartaan die tot zo veel minuten kwam als hij; in het niet afgemaakte seizoen miste hij slechts zes minuten.

‘Bart Vriends is in de laatste twee jaar een betrouwbare verdediger voor ons gebleken’, reageert Henk van Stee. ‘We zijn blij dat we in zo’n vroeg stadium al zekerheid hebben over zijn aflopende contract. Hij speelt hier al jaren en wij merken dat hij een sterk Sparta-gevoel gekregen heeft. Zijn honger om hier iets moois neer te zetten is sterk aanwezig en we kijken uit naar de komende twee seizoenen.’

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties