Vandaag weer een stukje in de krant waar de belangstelling voor Abdou Harroui steeds grotere vormen aan lijkt te nemen. Meest in het oog springende is de belangstelling van de Belgische topclub Club Brugge. Is dat de club die wel genoeg kan betalen voor de talentvolle middenvelder van Sparta?

FC Groningen, de club die eerder dit jaar de nodige aanbiedingen deed, zal waarschijnlijk niet meer mee kunnen dingen in de strijd om de Jong Oranje international. De club, waar Sparta afgelopen zaterdag 2-3 tegen onderuit ging, kon afgelopen transferwindow niet met een voor Sparta aantrekkelijk genoeg bod komen. Daarmee lijkt de interesse uit het Noorden van het land voorbij te zijn. Jammer voor de technische baas Fledderus die best wel teleurgesteld was over hoe een en ander verlopen was. Hij deelde na het laatste bod deze zomer zelfs nog een sneer uit aan Henk van Stee. Dit omdat hij door Sparta nooit serieus was genomen en zich afvroeg waarom je dan toch aan tafel blijft zitten tijdens de onderhandelingen…

Maar goed, dat is verleden tijd, met de vermeende belangstelling van Club Brugge zal er een nieuw spel gespeeld moeten worden. Abdou Harroui zijn transferwaarde is door de doorgaans goede prestaties van afgelopen maanden aanzienlijk gestegen en Sparta zal ongetwijfeld een hoofdprijs willen vangen. Dat geld is hard nodig om een waardig vervanger aan te trekken, maar ook om de exploitatie draaiende houden.

In deze onzekere corona-tijden is het namelijk verstandig om ook de lange termijn in de gaten te houden. Niemand die weet hoe de wereld er voor staat met aanvang van het nieuwe voetbalseizoen. Publiek bij wedstrijden lijkt nog ver weg, maar met een vaccin is er goede hoop dat de wereld rond augustus 2021 er anders uit zal zien. Toch lijkt het verstandig om de nodige reserves op te bouwen voor de langere termijn, een klusje dat bij Laros in goede handen lijkt.

Al met al is er nog geen concreet bod uitgebracht op Harroui, en dat is een eerste vereiste alvorens de carrousel in gang gezet wordt. Henk van Stee hierover in het AD: “Heel veel clubs informeren, dat klopt. Maar ik wil pas van interesse spreken als we ook daadwerkelijk een bieding binnen hebben gekregen. En dat is tot nu toe niet het geval.”

Ondanks de woorden van Henk van Stee is de kans aanzienlijk dat Harroui morgenavond zijn laatste wedstrijd voor Sparta zal spelen en er na de winterstop een andere speler op zijn positie staat. We gaan het zien…….

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
93 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Henry
Spartaantje
30 dagen geleden

In de Belgique wordt over bijna € 6.000.000. gesproken

Bospolderaar
Spartaantje
Je reactie op  Henry
29 dagen geleden

Kan alleen meer worden aan einde seizoen (ook einde corona?)

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Henry
30 dagen geleden

Oude Belgische franken zeker?

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Henry
30 dagen geleden

PARDON?
link?

Laatste wijziging 30 dagen geleden door Hans E
D
Allez OM
Spangenaar
30 dagen geleden

Volgens mij spelen we vanavond uit tegen Twente……

Umer Shahid
Spartaantje
1 maand geleden

Mooie club voor hem. Al zie ik hem ook wel bij AZ passen.

Meester Ken
Spartaantje
1 maand geleden

Wat ik erg sterk vind aan de houding van Van Stee: hij weet heel goed dat er aan het einde van dit seizoen een EK voor Jong Oranje aankomt waar Harroui (op dit moment) basisspeler is.

Daar gaat hij waarschijnlijk meer waard worden.

Dus zullen clubs nu heel diep in de buidel moeten tasten (goed nieuws voor Sparta) of we kunnen nog een halfjaar van hem genieten en dan verdient Sparta aankomende zomer goede knaken aan hem. Deze klapper kan bijna niet meer misgaan.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Meester Ken
30 dagen geleden

Nou dat geloof ik ook alleen na de zomer heeft hij maar een contract voor 1 jaar maar goed als hij de pannen van de dak speelt op de EK zal dit niet echt van invloed op de prijs zijn in negatieve zin

D
King P88gba
Gladiator
1 maand geleden

Alle vertrouwen in Henk. Denk dat Appie een vertrek naar Engeland niet ziet zitten. Die clubs kopen voor het kopen en die gok zal Appie niet nemen. Daar is hij te slim voor. Een overstap naar Club Brugge zou logischer zijn. Henk zal de deal in de winter willen maken met het liefst een huur tot einde seizoen. Is het beste voor iedereen. Ook de overnemende club heeft er baat bij dat hij zich nog een half jaar kan ontwikkelen en dan lekker in de zomer aan kan sluiten in de voorbereiding. Dit gaat helemaal goed komen Spartanen. Ook namens Ron Essen.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Een scenario waar ik voor zou tekenen.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Gaat club Brugge 3-5 miljoen neerleggen om zich niet direct te versterken met het risico CL mis te lopen?

D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Eens, het onmiddelijk terughuren is alleen als de kopende club eigenlijk ook prima zonder de speler kan. En gebeurt sowieso zelden.

Harroui is al te ver om terugverhuurd te worden.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Ik zie club regelmatig spelen en hij kan daar zo mee op het middenveld.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Laten we ook niet overdrijven. Hans Vanaken en Ruud Vormer zijn echt wel beter dan Harroui. Maar als Vanaken verkocht wordt door Brugge hebben ze een vervanger nodig. Harroui kan in dat geval een ‘koopje’ zijn voor Club Brugge .

Umer Shahid
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Toen Vormer de overstap van Zuid naar club Brugge maakte zat hij zelfs op de bank in zuid. Op dat moment was hij lang niet zo goed als appie nu zelfs niet in zijn goeie tijd bij roda jc.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Umer Shahid
D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Umer Shahid
30 dagen geleden

Dat heeft met het zuidsyndroom te maken.
Iedere speler wordt daar slechter.
Linssen en Diemers lijken zó niet meer op de spelers van vorig jaar, dat beiden aan zichzelf een Kerstkaart kunnen sturen en dan verbaasd zijn wie de afzender is…..

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Umer Shahid
30 dagen geleden

Het gaat er toch niet om hoe goed of slecht Ruud Vormer vijf jaar geleden was. Als Harroui nu naar Brugge gaat heeft hij o.a. Vormer, Balanta en Vanaken voor zich. Die zijn op dit moment beter en presteren stabieler dan Harroui. En er lopen nog wel wat talenten rond daar trouwens. Het zal echt knokken worden voor speelminuten als Appie naar een club van dat kaliber gaat. Club Brugge is wel een stap hoger dan Feyenoord of AZ.

Laatste wijziging 30 dagen geleden door vakkie20
Umer Shahid
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
30 dagen geleden

Dat klopt volkomen wat ik alleen wil zeggen is dat appie veel verder dan Vormer was in die tijd dus zonder problemen gewoon mee zou kunnen bij club brugge. Ik zeg nergens dat hij Vormer nu even uit de basis speelt.

D
Mark
Spartaantje
1 maand geleden

Hierbij (opnieuw) een pleidooi om Harroui het seizoen af te laten maken bij Sparta. De plaats op de eindranglijst bepaalt welke vergoeding we van de KNVB krijgen. Als Harroui verkocht wordt dan kan je zo maar een flink aantal plaatsen inleveren. Dat kost dus geld. Als de boel onverhoopt als een kaartenhuis in elkaar stort na zijn vertrek dan kan het zelfs zo zijn dat we straks nacompetitie moeten spelen of erger. Harroui is op en top een professional. Die kan zichzelf echt nog wel opladen voor nog een half jaar in Rotterdam.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Mark
1 maand geleden

Het is altijd lastig. Als je wacht en Harroui scheurt zijn kruisband af pleur je 3 miljoen door de plee. En die paar miljoen missen kan de club misschien helemaal niet hebben in deze Corona periode. Laten Laros en Van Stee nu gewoon het beleid bepalen. Hier lult iedereen onzin.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Rokjesdag in Brugge wil ik niet weg gezet zien als onzin maar als zinvol (sinful).

D
Spartaan uut Grunn
Spartaantje
1 maand geleden

Laat de clubs maar lekker tegen elkaar opbieden. Voor Sparta is hij helaas niet meer houdbaar.

flardinga
Spartaantje
Je reactie op  Spartaan uut Grunn
1 maand geleden

Zou het toch wel prettig vinden als Appie het gehele seizoen afmaakt bij Sparta Rotterdam,dat hij weggaat is een feit,hoop dat hij nog enkele maanden hier is!!!

D
aadje
Je reactie op  flardinga
1 maand geleden

Ik hoop dat hij dit doet,seizoen afmaken bij Sparta

D
JB
Spangenaar
1 maand geleden

Maak er voor Sparta een mooi prijsje voor en haal in de winterstop 2 of 3 directe gerichte versterkingen. Dat is nodig om de volgende stap omhoog te maken en op termijn geen risico te lopen dat je weer afzakt. De negende plaats is leuk maar als je na de winterstop stappen omhoog wil zetten moet er nog iets gebeuren bij Sparta.

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  JB
1 maand geleden

Ik vrees dat we ietsje minder hoog van de toren moeten blazen. De huidige negende plaats is heel leuk maar niet realistisch. Ergens rond plaats 12 is waar we thuis horen en dat vind ik al heel fraai gelet op onze begroting. Als Harroui vertrekt gaat driekwart van de opbrengst naar het exploitatietekort en reserves. Met wat er overblijft kun je iets doen en moet je ook iets mee doen om volgend seizoen weer een stapje te kunnen maken. Maar daar houdt het ook mee op. Liever zag ik dat Harroui nog het seizoen hier afmaakt.

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  Theo1
1 maand geleden

Nou, ik vind dat behalve Utrecht, alle ploegen die nu onder Sparta staan ook niet echt recht hebben op die 9e plaats. Dus waarom is het niet realistisch ? En was Groningen gisteren dan zo veel beter ?

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  Ed Mahn
1 maand geleden

Niet veel beter. Maar ze wonnen wel. We zijn een beetje euforisch na een reeks met zwakke tegenstanders. We krijgen nu een reeks met 2x Twente, Feyenoord, Utrecht, PSV. En Fortuna-uit. Laten we kijken waar we dan staan. We staan drie punten voor op plaats 13, dat is niet een enorm gat.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Theo1
30 dagen geleden

Waarom pas kijken waar we staan als we enkele zwaardere tegenstanders (voor de tweede keer) gehad hebben?

Juist dat lijkt me niet representatief. We hebben straks twee keer tegen PSV en Feyenoord gespeeld, terwijl we VVV, Fortuna en Utrecht nog helemaal niet hebben gehad. me dunkt dat wij dan een zwaarder programma hebben gehad dan menig andere club.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  Theo1
1 maand geleden

Nee, we hoeven niet te kijken waar we dan staan. Vanaf mid februari tot begin april krijgen we alle rechterrijtje clubs weer. Het is een vreselijk schema wat is gemaakt. Wij hebben half februari alle drie de topclubs al twee keer gehad. Waar je dan staat zegt helemaal niks.

D
Pascal
Spartaantje
Je reactie op  Ed Mahn
1 maand geleden

Mee eens!
We hebben goed gespeeld en een beetje pech met buitenspel.Groningen heeft op de mega mooie counter (1-3) na niet laten zien dat ze heel veel beter zijn dan wij.
Als appie weg gaat geld gebruiken om je tekorten voor dit jaar te dichten en een leuke speler te halen met toekomst.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Pascal
1 maand geleden

En vooraf aan die mega mooie counter werd er ook nog eens een overtreding gemaakt door die Strand Larsen.

D
Sassem
Spartaantje
1 maand geleden

Club Brugge is voor Sparta ook veel interessanter. Die plaatsen zich voor Europees Voetbal, zo niet Champions League. Een mooie etalage voor een speler met doorverkooppercentage.

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Appie voor een goeie prijs verkopen op die plek kan Burger spelen en dan toch proberen om die Van De Ven van Volendam over te nemen.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Van de ven gaat lastig worden. Haal die middenvelder van den Bosch, dat wordt echt een goede speler.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Ik denk ook dat v.d Ven onhaalbaar is voor Sparta. Bovendien zitten we ruim in de centrale verdedigers en heeft hij een doorlopend contract.

D
appie ossie
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

s goed…ik niet he

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  appie ossie
1 maand geleden

Nee nee appie jou kunnen we niet missen.

D
Mortenino
Spangenaar
1 maand geleden

Het interesseert mij niet zoveel waar hij naar toe gaat, als de club die hem haalt maar minimaal 3,5 miljoen neer legt. Appie is een topspeler voor Sparta, maar ik merk de laatste maanden dat hij zich in mijn ogen niet gedraagt als een echte Spartaan. Constant zit ie te hinten op een stap hogerop, flirt openlijk met Zuid en Groningen en maakt totaal niet (meer) de indruk dat de liefde voor de club die hem alle kansen heeft gegeven diep zit. Het is niet helemaal zijn schuld, ook de media die er constant naar vragen dragen bij aan dat gevoel.

D
jack m
Spartaantje
Je reactie op  Mortenino
1 maand geleden

Nou ik vind dat niet. Alleen zaterdag heeft hij zich niet helemaal gegeven. En hij weet ook dat einde van het seizoen hoe dan ook weg moet als hij zijn contract niet verlengt. Is het dan raar als je je zelf in de etalage gooit met mooi voetbal en door de media. Succes appie het ga je goed. Hopelijk staat er een nieuw type appie aan de kasteel poorten.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Mortenino
1 maand geleden

Ik zie hieronder ergens een lijstje staan met ook de namen van 4 Engelse clubs, voor deze clubs is zelfs een bedrag van 5 miljoen nog een schijntje wat ze alle vier waarschijnlijk lachend uit hun achterzak toveren voor een speler als Harroui dus wat mij betreft gaat Harroui dan naar Engeland! 🙂

samson1888
Spangenaar
Je reactie op  Mortenino
1 maand geleden

Niet mee eens. Die jongen heeft ambities. Wordt volgende maand 23. Dat is wel een mooi moment om de stap te maken als hij de top wil halen. Het gaat er wat mij betreft om wat hij op het veld laat zien, en daar heeft hij de afgelopen weken laten zien zich vol voor Sparta in te zetten. In interviews geeft hij juist keer op keer aan dat hij de knop vol heeft omgezet na het mislukken van de transfers. Het lijkt me logisch dat hij gewoon netjes antwoord geeft op vragen over een eventuele volgende stap.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  samson1888
1 maand geleden

Niet mee eens ook Sparta heeft ambities dus zo duur mogelijk verkopen.Ook naar het VK.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  samson1888
1 maand geleden

Hear, hear!
Speelt dit seizoen nog beter dan voorheen. Behalve afgelopen vrijdag dan.

D
Leidschendam
Spartaantje
1 maand geleden

Hoop dat Harroui nog een half jaar op het Kasteel is te bewonderen, met laatste wedstrijden op een vol Kasteel.

Spangenaar
1 maand geleden

In dit geval zou ik altijd voor Brugge kiezen moest ik Harroui zijn.

Spreken de eigen taal. Daar is nog geen heftige nieuwe variant van Corona. Speeltijd krijgen is zeer reëel. Ruud Vormer is een fijne vent en kan je thuis laten voelen. Spelen bijna altijd Champions League met directe plaatsing. Verkopen elk jaar voor mooie bedragen hun beste spelers. Stabiele organisatie. Goeie coach. Mooie trainingsaccommodatie aan de kust. Superfanatieke aanhang in een echt authentiek voetbalstadion. Jammer is wel dat de stad heel mooi is, maar er is geen kloten te beleven.

D
Houten Klaas
Gladiator
1 maand geleden

Lijkt mij een hele mooie transfer voor Appie. Veel beter dan naar Groningen gaan.
Burger kan prima vanuit zijn positie naast Auassar spelen, en wie weet gaan we stunten en komt Strootman terug uit clubliefde 😉

Laatste wijziging 1 maand geleden door Houten Klaas
nicopijpers
Spartaantje
1 maand geleden

Dat hadden we kunnen verwachten Sparta wordt op dit moment goed gevolgd in de voetballerij .
Ja en dan kan je de beste spelers kwijt raken is zonder , maar Euro.s tellen bij Sparta ook hard mee op dit moment.
We gaan het zien hoe dit af gaat lopen .
Maar denkt dat Ruud gelijk heeft .

augustdelacour
Spartaantje
1 maand geleden

Mooi. Laten alle clubs maar lekker tegen elkaar op gaan bieden. Dan stromen de miljoenen binnen. We kunnen moeiteloos Burger inpassen en de tijd nemen voor een waardige vervanger.

D
Ruud
Leonidas
1 maand geleden

We kunnen er voor 99,9% vanuit gaan dat hij morgenavond zijn laatste wedstrijd in het mooiste roodwitte shirt speelt.
Jammer maar laten we er ook niet te dramatisch over gaan doen. Afgelopen zaterdag hebben we kunnen zien dat we zonder Harroui ook prima kunnen voetballen.
Hoop voor hem wel dat hij de goede keuze zal maken en niet de fout maakt die Dervisoglu heeft gemaakt.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik verwacht dat niet. Het is gewoon niet verstandig om halverwege de competitie in een andere elftal ingepast te moeten worden.

Het lijkt mij dat zijn zaakwaarnemer hem daarvoor moet beschermen. Gewoon het seizoen afmaken en dan rustig een mooie club uitkiezen. Brugge zou dan best een goede keuze kunnen zijn.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Wolf
D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Wolf
1 maand geleden

Als je bij Sparta speelt en er komt een club voor 3 miljoen dan ga niet nog effe relaxed 6 maanden wachten.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik hoop wel dat hij waardig met morgen minstens 3 doelpunten afscheid neemt

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

* 3 punten

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik denk niet dat je dat zo kan stellen. Wellicht heeft Harroui helemaal geen zin om in deze coronatijd in z’n uppie in Brugge te wonen.

In de zomer is het een stuk makkelijker om je aan te passen en te integreren!

Laatste wijziging 1 maand geleden door Cap
D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Heer Cap, Er gaat niets boven Zelzate, maar nochthans kan ik u verzekeren dat Brugge voorwaar geen straf is om te verblijven. Amai!

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Heb ik het over Brugge ?

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Zeker, met overal lekkere meiden vanaf Rokjesdag.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Volgens mij deed Harroui gewoon mee.
Niet in beste vorm maar hij werd ook prima uit de wedstrijd gespeeld.
Daardoor ontstond er ruimte omheen.
Niks mis mee.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Volgens mij was de inbreng van Harroui zeer gering en was hij meer een storende factor.
Heb hem helaas geen enkele keer kunnen betrappen op een goede actie. Dat kan een keer gebeuren maar ik vind wel dat Fraser in had moeten grijpen door hem te wisselen.
En hij werd uit de wedstrijd gespeeld omdat hij zijn nivo geen moment ook maar benaderde.
Verloor elk duel, liet ballen van zijn voet springen en alleen een paar balletjes terug kwamen aan.

D
Cap
Spangenaar
1 maand geleden

“Hij deelde na het laatste bod deze zomer zelfs nog een sneer uit aan Henk van Stee. Dit omdat hij door Sparta nooit serieus was genomen en zich afvroeg waarom je dan toch aan tafel blijft zitten tijdens de onderhandelingen…”

Grun heeft alleen telefonische ‘biedingen’ gedaan. Die waren zo laag dat Henk (terecht) ze niet serieus kon nemen en er dus geen tafel en stoelen aan te pas kwamen.

Voor Harroui én Sparta’s ontwikkeling zou een ‘Ache-overeenkomst’ het beste zijn, is mijn bescheiden mening.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Klopt. Maar dan wel met een bedrag dat 2x zo hoog dan de prijs voor Ache.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Hans E
D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Ache, ik kijk zelf tegenwoordig af en toe naar de Sportschau om Bundesliga wedstrijden te kijken maar ik heb Ache volgens mij tot nu toe zelfs nog niet eens een keertje in de dugout kunnen ontwaren wanneer zijn club op tv is… 🙁

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Dr. Clavan
1 maand geleden

Is geblesseerd.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Het hele seizoen al?

D
jack m
Spartaantje
1 maand geleden

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/958970/club-brugge-kijkt-w-r-rond-in-eredivisie-en-dringt-vaarwater-groningen-binnen.html

na de winterstop is hij weg.
begrijpelijk maar ben bang dat Sparta dan minder gaat draaien en weer richting degradatiezone kruipt.
zie niet zo gauw dat er 3 miljoen in de spelersgroep geïnvesteerd wordt ook niet nodig maar 1 miljoen zou goed zijn en een leuke middenvelder halen.

Laatste wijziging 1 maand geleden door jack m
D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  jack m
1 maand geleden

Niks degradatiezone de ploegen onder ons pakken weinig punten en zijn voetballend minder, we eindigen op plek 10-12

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Dat denk ik ook. Utrecht, Heracles en WII zullen uiteindelijk boven ons eindigen maar de rest moet je voor kunnen blijven.

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  jack m
1 maand geleden

Club Brugge
Fc Groningen
Sunderland
West Bromwich Albion
Leeds en
Brighton

Hebben al geïnformeerd. Bij een goed bod is hij in de winterstop weg.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Leeds zou prachtig zijn. Daar past hij ook goed.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Sunderland? Lijkt mij sterk dat hij naar division one zou willen. Leeds zou dan nog kunnen, maar WBA en Brighton vliegen er dit jaar uit vrees ik. Vooral WBA is echt een belabberd elftal

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Ik geef alleen maar aan welke clubs geïnformeerd hebben.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Snap ik , maar dat verbaasd mij

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Want?

s1983
Spangenaar
Je reactie op  jack m
1 maand geleden

Geld moet je niet investeren in afkoopsommen maar in je spelersbudget. Verbeterde contracten voor je betere spelers zodat je daar i het vervolg weer meer voor kunt vragen. Pas de contracten van Mijnans, Okoye en Duarte aan, leg Emegha, Vianello en Udenhout langer vast en je gaat structureel hogere vergoedingen ontvangen. Dan kan je verder groeien.

D
SpartaSmurf
Spartaantje
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Helemaal mee eens en stel dat Harroui deze transferwindow vertrekt dan zou je moeiteloos Burger op kunnen stellen. En nog even de tijd kunnen nemen om te zoeken naar een vervanger voor volgend seizoen.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  SpartaSmurf
1 maand geleden

Is ook een optie.
Maar als je al een tijdje anticipeert op een vertrek van Appie en een goeie vervanger in beeld hebt, zou ik die toch proberen nu al naar het Kasteel te halen.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Pinto werd gekocht van Fortuna.

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Voor 50.000 euro.
Koopje want hij heeft een transferwaarde van 900.000 euro op het moment

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Precies. Dus miljoenen uitgeven om goede vervanger(s) te halen is niet nodig.

Goed scouten & netwerken en we kunnen een hele selectie van Pinto’s samenstellen.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Smeets van Top Oss, Engels van S.V. Sandhausen en Kharchouch van Telstar. Ik denk dat hiervoor Ruud Geels zo’n beetje de laatste speler was waar Sparta een transfersom voor
op tafel heeft gelegd 🙂

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  Dr. Clavan
1 maand geleden

Atx zei hier boven Pinto. Ook voor Fortes is er betaald

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Ik dacht ook nog voor van Leer, maar ik hoop dat ik me vergis….

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Ja ook voor van Leer

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Nou er is in ieder geval al te veel tijd in geinvesteerd.

D
Andre_T
Spartaantje
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Dat geld voor Fortes had je net zo goed in de Maas kunnen gooien. Wat een geldverspilling is dat geweest.

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  Andre_T
1 maand geleden

Dat hebben we hier vorig jaar over Abels ook gezegd, toen die er geen reet van bakte !! En Rahi was zo’n beetje onmisbaar. Alles is betrekkelijk.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Ed Mahn
1 maand geleden

Over Abels werd toen ook gezegd: hij is nog jong en gaat zich nog ontwikkelen, terwijl Fortes al 31 is en we niet kunnen verkopen.

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Ed Mahn
1 maand geleden

Kom op zeg, Fortes is gewoon een mispeer. Hoeveel rek zit er nog in een 31jarige speler die alleen maar bij Dordt en Excelsior geeft gespeeld…

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Dat is helemaal waar, maar hij wordt wel gehaald door iemand. Z’n kwaliteiten waren bekend en ook zijn gebrek daaraan.

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Klopt !
Maar de trainer wil een goede betaalbare stand-in. Als je na gaat dat Abels, tot hij bij Sparta kwam nooit als back heeft gespeeld maakt hij sprongen vooruit. Eigenlijk heb je dus maar 1 back op die kant en dat is Fortes

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

En bij Excelsior speelde Fortes vaker als verdedigende middenvelder dan als rechtsback.

Spangenaar
Je reactie op  Andre_T
1 maand geleden

in die tijd was het best een begrijpelijke investering in de breedte van de selectie.