Vandaag weer een stukje in de krant waar de belangstelling voor Abdou Harroui steeds grotere vormen aan lijkt te nemen. Meest in het oog springende is de belangstelling van de Belgische topclub Club Brugge. Is dat de club die wel genoeg kan betalen voor de talentvolle middenvelder van Sparta?

FC Groningen, de club die eerder dit jaar de nodige aanbiedingen deed, zal waarschijnlijk niet meer mee kunnen dingen in de strijd om de Jong Oranje international. De club, waar Sparta afgelopen zaterdag 2-3 tegen onderuit ging, kon afgelopen transferwindow niet met een voor Sparta aantrekkelijk genoeg bod komen. Daarmee lijkt de interesse uit het Noorden van het land voorbij te zijn. Jammer voor de technische baas Fledderus die best wel teleurgesteld was over hoe een en ander verlopen was. Hij deelde na het laatste bod deze zomer zelfs nog een sneer uit aan Henk van Stee. Dit omdat hij door Sparta nooit serieus was genomen en zich afvroeg waarom je dan toch aan tafel blijft zitten tijdens de onderhandelingen…

Maar goed, dat is verleden tijd, met de vermeende belangstelling van Club Brugge zal er een nieuw spel gespeeld moeten worden. Abdou Harroui zijn transferwaarde is door de doorgaans goede prestaties van afgelopen maanden aanzienlijk gestegen en Sparta zal ongetwijfeld een hoofdprijs willen vangen. Dat geld is hard nodig om een waardig vervanger aan te trekken, maar ook om de exploitatie draaiende houden.

In deze onzekere corona-tijden is het namelijk verstandig om ook de lange termijn in de gaten te houden. Niemand die weet hoe de wereld er voor staat met aanvang van het nieuwe voetbalseizoen. Publiek bij wedstrijden lijkt nog ver weg, maar met een vaccin is er goede hoop dat de wereld rond augustus 2021 er anders uit zal zien. Toch lijkt het verstandig om de nodige reserves op te bouwen voor de langere termijn, een klusje dat bij Laros in goede handen lijkt.

Al met al is er nog geen concreet bod uitgebracht op Harroui, en dat is een eerste vereiste alvorens de carrousel in gang gezet wordt. Henk van Stee hierover in het AD: “Heel veel clubs informeren, dat klopt. Maar ik wil pas van interesse spreken als we ook daadwerkelijk een bieding binnen hebben gekregen. En dat is tot nu toe niet het geval.”

Ondanks de woorden van Henk van Stee is de kans aanzienlijk dat Harroui morgenavond zijn laatste wedstrijd voor Sparta zal spelen en er na de winterstop een andere speler op zijn positie staat. We gaan het zien…….

Abonneer
Abonneren op
90 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties