Chabot lijkt komend seizoen toch uit te gaan komen voor FC Groningen. Nadat Sparta aan FC Ingolstadt 04 mede gedeeld had dat onze club zich niet kon vinden in de betalingsvoorwaarden die Ingolstadt zich had voorgesteld, meldde Groningen zich opnieuw. Ditmaal lijkt niets de overstap van Chabot naar Groningen nog in de weg te staan.

Chabot is vandaag (donderdag) namelijk al medisch gekeurd, zo melden VI en het Dagblad van het Noorden en RTV Noord. Wat Sparta voor Chabot gaat ontvangen is (nog) niet bekend, maar naar verluidt ligt het bedrag net boven de 1 miljoen euro. Nadat Ingolstadt en Sparta niet tot overeenstemming gekomen waren, meldde de technisch manager van FC Groningen (Ron Jans) opnieuw bij Henk van Stee. Ditmaal kwamen Sparta en Groningen er blijkbaar wel uit.

———————

Update 16-7-2018

CHABOT VERTREKT NAAR GRONINGEN

maandag 16 juli 2018 – 10:06

Jeffrey Chabot zal Sparta Rotterdam verlaten voor FC Groningen. De 20-jarige Duitser had nog een contract voor twee seizoenen bij Sparta, waar hij tot twintig competitiewedstrijden en twee goals kwam.

‘Er was veel interesse voor Jeffrey’, vertelt technisch manager Henk van Stee. ‘We hadden hierin te maken met onze ambitie van het zo snel mogelijk terugkeren in de Eredivisie, maar uiteraard speelde ook zijn sportieve ambitie een rol. Uiteindelijk was FC Groningen bereid het bedrag te betalen dat wij vanaf het begin voor ogen hadden. Het vertrek van Jeffrey is een gemis voor de club, maar wij hebben hier al op geanticipeerd met het aantrekken van Dries Wuytens.’

Jeffrey Chabot kijkt terug op een mooi jaar bij Sparta Rotterdam. ‘Bij deze club heb ik een mooie ontwikkeling door kunnen maken. Het was pijnlijk om het einde van het seizoen te moeten missen door een blessure en te degraderen, vooral voor de supporters die altijd achter ons stonden. Ik wens Sparta het allerbeste en hoop de club snel weer tegen te komen in de Eredivisie.’

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties