Centric niet langer hoofdsponsor Sparta Rotterdam

Gouda, vrijdag 1 juni 2018

Na de degradatie van Sparta Rotterdam zijn Centric en de club met elkaar in gesprek gegaan over het hoofdsponsorschap. De Eredivisie was een belangrijke voorwaarde om onze naam als hoofdsponsor aan de club te verbinden.

We hebben besloten de weg vrij te maken voor andere geïnteresseerden. Hans Schrijver, CCO Centric: “We vinden het bijzonder jammer dat Sparta is gedegradeerd. We gingen samen voor een langdurig partnership en hebben hierin geïnvesteerd. Wel hebben we vanaf het begin met elkaar afgesproken dat de Eredivisie een belangrijke voorwaarde is om als hoofdsponsor succesvol invulling te geven aan onze doelstellingen. Helaas nemen we daarom nu afscheid als hoofdsponsor. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en dragen de club een warm hart toe. Onze relaties en medewerkers hebben genoten van de geweldige sfeer op het Kasteel en we zijn er trots op dat we onze naam hebben mogen verbinden aan deze club met een uitstekende jeugdopleiding, aansprekende historie en een – mede dankzij de supporters – sfeervol stadion.”

Dave van der Meer, manager commerciële zaken Sparta Rotterdam, betreurt de beslissing. “Natuurlijk is dit spijtig voor ons. We hadden de intentie de samenwerking steeds verder uit te bouwen. Dat zal nu wat betreft het hoofdsponsorschap stoppen, maar we zijn wel met Centric in gesprek over een andere invulling van het sponsorschap. De blik moet vooruit en we hebben er vertrouwen in op korte termijn een nieuwe partner voor de voorzijde van het shirt te vinden. We gaan in gesprek met een aantal kandidaten voor het hoofdsponsorschap. Natuurlijk is dit een uitdaging, maar we weten ook dat Sparta in de Eerste Divisie nog steeds een club is met een enorme uitstraling die veel exposure krijgt van niet alleen de regionale media maar ook landelijk een hoge aantrekkingskracht heeft,” aldus Van der Meer.

Bron: Centric


Updeetje: Ook de CCO van Sparta geeft een positieve draai aan het opstappen van de hoofdsponsor: ‘Sparta start zoektocht naar nieuwe hoofdsponsor‘. We snappen alle beleefdheden, maar wie houdt wie hier nou voor de gek? Centric neemt een hard, zakelijk besluit en Sparta baalt daar als een stekker van. Mag gerust. Noem het beestje bij zijn naam en smeer elkaar geen stroop om de mond. Dit is Rotterdam!


Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties