Bootcamp 4 Roparun!


Het Sparta Supporters Running Team neemt met Pinksteren voor de 20e keer deel aan de Roparun. Hiervoor willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten, waar de Roparun voor staat!

Één van deze acties is in samenwerking met The Bootcamp Club Rotterdam.
Een bootcamp in het Sparta stadion, Het Kasteel! Rennen over de trappen, in de grachten en oefeningen doen op het veld!

Wanneer: Zondag 17 maart 2019
Locatie: Het Kasteel, Sparta Stadion
Aanvang: 13:00 uur (in het Supporters Home)
Bootcamp: 13:30 uur – 14:30 uur
Adres: Spartapark-Noord 1, 3027 VW Rotterdam
Kosten: Volwassenen, € 10,- Kids (vanaf 6 jaar) € 5,-

Lijkt het jou leuk om erbij te zijn? Registreer je via de site en plan je training in via het rooster:

Maak gratis een account aan via onderstaande link https://thebootcampclub-zuidhollandzuid.virtuagym.com//webshop/triallesson

* Klik op het vierkantje naast je naam (rechtsboven) en kies rooster
* Selecteer de datum 17-03-2019
* Reserveer je plek

LET OP: Aanmelden via de site is gratis, betalingen zullen volledig via het Sparta Supporters Running Team 88 verlopen. Na aanmelding zul je een betaallink ontvangen.

Wil het aanmelden niet lukken via de website, stuur dan een mail naar info@ssrt88.nl met naam en emailadres en wij schrijven je in!

Sparta bakte er helemaal niets van in Eindhoven. Tegen de plaatselijke FC werd her 0-0. Het was een even terechte, als bloedeloze 0-0.

Het uitsyndroom slaat opnieuw toe

Het uitvak was met ongeveer 220 Spartanen nog redelijk gevuld voor een ploeg die bijna nergens voor speelt. Op de hoofdtribune bevonden zich nog enkele tientallen Spartanen. Opvallend was dat er op het uitvak ook een tiental kinderen (van verschillende ouders) bevonden tussen pakweg 7 en 12 jaar. Enkele handen vlaggen bij zich. Mooi toch!? Die kinderen lagen pas lekker te pitten om een uurtje of 00:00 uur ’s nachts. Moet kunnen. Een beetje Sparta met de paplepel ingegoten krijgen. En wat kan er nou eigenlijk mis gaan in Eindhoven? We hadden met 1-4 gewonnen van Dordt, met 6-1 van Go Ahead en er was de heerlijke apotheose tegen RKC. FC Eindhoven kan er eigenlijk helemaal niets van, dus een ideale wedstrijd om je kind een lekkere uitoverwinning mee te geven? Ja toch, niet dan!? Dat laatste dus: niet dan!

Aan de eerste 20 minuten kan nog een krap ‘zesje’ gegeven worden. Daarna werd het slechter, slechter en nog slechter. Er leek geen enkele intentie om het publiek te vermaken. Het zou ons verbazen als er volgende week in Almere meer dan 120 man in het uitvak zitten. Het beste wat je nu kan doen om je kind dichtbij Sparta te houden: uitwedstrijden vermijden. De kans

Sparta begon slap aan de wedstrijd. Maar omdat FC Eindhoven er dus echt helemaal niets van bleek te kunnen bleek Sparta in wandeltempo zowaar nog een veldoverwicht te kunnen bewerkstelligen. Dit leidde zowaar nog tot een aantal kansen. Rayhi had een lekkere actie, hij stuitte op Eindhoven keeper Swinkels en de rebound van Harroui ging er niet in. Rayhi had niet veel later nog een slap schot. Veldwijk liet één keer een ietsiepietsieheelkleinbeetje dreiging zien met een ultra slappe kopbal. Dervisoglu gaf de bal op Dabo, die miste en Deroy Duarte schoot nog naast.

Een beetje meer gas geven en FC Eindhoven zou met 0-4, 0-5 opgerold kunnen worden, maar gas geven? Ho maar. Gas terug. Dervisoglu werkte zich helemaal de pleuris. Dabo speelde niet onaardig. Maar verder zakte Sparta ver weg. Veldwijk deed helemaal niets en solliciteerde naar een wissel, Laros Duarte was ook rijp voor een wissel; het was zijn slechtste wedstrijd sinds hij bij Sparta kwam. Rayhi zakte wel heel ver weg nadat hij het eerste kwartier het goed deed.

Lekker makkelijk van Fraser: opnieuw Harroui slachtofferen

In het tweede deel van de eerste helft zakte Sparta zeer ver weg. En wie wordt er dan in de rust geslachtofferd: Harroui. Lekker makkelijk van Fraser, die zijn pijlen wel vaker richt op de jonge Harroui, maar ook onbegrijpelijk. Harroui speelde zeker niet slecht, er was geen reden om te wisselen. Drenthe kwam erin. Hij deed dat de eerste 5 minuten na rust best aardig, maar zakte al snel ver weg. Maar van Drenthe moet wel gezegd worden dat hij keihard werkte. Dat is op zichzelf een goed teken.

Werkweigering van Lars Veldwijk

Lars Veldwijk deed opzichtig aan werkweigering. De aanvoerder schijnt afgelopen week pittig toegesproken te zijn door Fraser, maar dat heeft dus geen reet geholpen. We willen Veldwijk voetbaltechnisch nog wel gelijk geven. Hij zwom in de eerste helft en werd niet bereikt. In de tweede helft werd het nog erger. Rayhi speelde achter de spits, maar raakte geen bal meer goed. Dervisoglu moest van links komen, wat telkens weer lastig voor hem blijft en Drenthe kwam in de tweede helft van rechts en dat is ook niet ideaal voor Veldwijk.

ditmaal beter dan 2 Duarte broers, maar vooral Veldwijk solliciteerde opzichtig naar een wissel. Veldwijk eruit, Drenthe op rechts, Dervisoglu in de spits en Rayhi vanaf links had makkelijker gekund.

Sparta: Kortsmit (68. Coremans); Dabo, Abels, Auassar, Faye; Harroui (46. Drenthe), Deroy Duarte (75. Vriends), Laros Duarte, Rayhi; Veldwijk, Dervisoglu.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties