De transfermarkt is tot en met 31 augustus open. En daarom kan hij de komende week op ieder moment nog opduiken: de Geruchtenmachine. Ditmaal in de Geruchtenmachine niemand minder dan Illiass Bel Hassani.

Volgens het Algemeen Dagblad van vandaag is de naam van Bel Hassani namelijk ter sprake gekomen in gesprekken tussen Henk & Henk en ‘de Henkies’ zouden interesse hebben om hem te huren van AZ. De ex-Spartaan staat dus nog steeds onder contract bij AZ, maar daar komt hij weinig aan spelen toe. De kans is groot dat AZ hem voor het sluiten van de transfermarkt nog uit wil lenen. Of Bel Hassani wel wil spelen in de pilssssleague KK-divisie is niet bekend. En of AZ hem wel wil uitlenen aan een club die, net als Jong AZ, ook in de eerste divisie speelt is ook al niet bekend. Maakt ook allemaal niet uit. Dit is geen wetenschappelijk onderzoek; het is de onvolprezen Geruchtenmachine.

Bel Hassani is pas 25 jaar -in september wordt hij 26- en zijn carrière zit even op het spreekwoordelijke dode spoor. Bel Hassani komt uit de jeugdopleiding van onze club. De geboren Rotterdammer debuteerde in 2010 in het eerste van Sparta, dat ook toen in de eerste divisie speelde. In 2013 verdiende hij een transfer naar Heracles, waar hij het prima deed. Heracles verkocht hem in 2016 aan AZ en in het seizoen 2016/2017 kwam hij voor die club nog regelmatig in actie. Maar vorig seizoen raakte hij al uit beeld en voor komend seizoen heeft hij helemaal nauwelijks uitzicht op speelminuten.

Van Stee heeft aangegeven dat de selectie in principe op peil is, maar dat hij wel zoekende blijft om aan de selectie een (voor eerste divisie begrippen) topper toe te voegen aan de selectie. Een speler dus die direct een meerwaarde kan zijn voor het basiselftal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties