De trainers-carroussel, die mogelijk de komende winterstop op gang komt, kan zo maar leiden dat Henk Fraser Sparta gaat verlaten. Er gaan al weken lang geruchten en rumoeren dat de tot op heden voor Sparta succesvolle trainer in de belangstelling zou staan van FC Utrecht. Daarnaast zou een groot deel van de Feyenoord-aanhang – inclusief invloedrijke prominenten zoals Willem van Hanegem – het graag zien dat Fraser naar de stadionclub op Zuid komt.

Dat laatste lijkt een stuk onzekerder te worden nu Arne Slot in beeld is gekomen bij Feyenoord. Deze trainer bleek al in een halve onderhandeling te zitten maar vergat zijn werkgever AZ daarover in te lichten. Zijn baas, voormalig Neptuniaan, Robert Eenhorn, was not amused. Dat betekende voor de voormalige Sparta speler een direct ontslag bij de club uit de Zaanstreek.

Wat als Frans van Seumeren, de baas in de Domstad zou gaan praten met Fraser en de Sparta coach Henk van Stee niet zou inlichten? Daarover was van Stee nogal duidelijk: Fraser of niet, wieberen betekent dat! Bij de sportzender Fox in het programma “Goedemorgen Eredivisie” gaf hij dat duidelijk aan. Zie de video die Fox sport op Twitter plaatste.

Terecht of niet? Moeten spelers en stafleden het altijd kenbaar maken bij hun club als ze in onderhandeling zijn met een andere partij? In hoeverre is er een verschil met de ‘normale wereld’ ? Laat het weten in de reacties.

Abonneer
Abonneren op
113 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties