We riepen het deze week al een aantal keren. In de allesbeslissende thuiswedstrijd tegen FC Emmen moet het Kasteel kolken en moeten, wij de supporters, onze jongens van het begin tot het eind vocaal ondersteunen. Sparta zelf vindt onze steun fantastisch en voegt iets toe aan deze oproep: Kom morgen allemaal in het Rood en Wit. Uiteraard ondersteund de redactie van ITWM dit en vraagt alle supporters ook aan deze oproep gehoor te geven.

We gaan er met zijn allen voor zorgen dat we dat vakje met Emmen supporters geen enkel moment het idee laten krijgen dat ze het verschil gaan maken. We zullen ze misschien dan wel zien, maar horen…no way! Ook is het dus belangrijk dat Rood en Witte strepen in alle variaties morgen uitbundig worden getoond zodat het Kasteel daarmee naast een tsunami van lawaai ook visueel de tegenstander zal imponeren. We weten dat we het niet ons allerbeste elftal ooit zullen gaan zien (ver van dat), maar strijd en passie mogen we zeker verwachten gezien de belangen die op het spel staan. Het thuisvoordeel zal daarbij superbelangrijk zijn! Wij moeten morgen meer dan alle zeilen bijzetten omdat thuisvoordeel meer dan mogelijk goed tot zijn recht de laten komen. Sparta heeft jullie daar allemaal bij nodig!!!

Neem dus vlaggen, sjaals en rood-witte attributen mee, ga getooid in rood-witte kledij en rek je stembanden vanavond al een beetje op zodat die morgen optimaal ingezet kunnen worden!

#AllemaalAchterSparta


Uit de nieuwsbrief van Sparta:

BEZOEKERSINFORMATIE
SPARTA – FC EMMEN
Zondag om 14:30 uur wordt er afgetrapt voor de tweede confrontatie in de finale van de Jupiler Play-Off-wedstrijd Sparta Rotterdam – FC Emmen. Sparta speelde het eerste duel bij FC Emmen gelijk (0-0), waardoor de ploeg van Dick Advocaat zondag moet winnen om zich van lijfsbehoud te verzekeren. De poorten van Het Kasteel openen om 13:15 uur.

Aangezien de wedstrijd helemaal uitverkocht is raden wij u aan om vroegtijdig richting het Sparta Stadion te komen. Indien u met het Openbaar Vervoer komt adviseren wij u om met tramlijn 8 (stopt voor Het Kasteel), bus 38 (stopt op de Beukelsbrug) of de metro te komen (stopt bij Marconiplein).

OPROEP:
Het Kasteel moet zondag rood-wit kleuren! Trek je Sparta-shirt, -shawl en/of -vlag uit de kast en steun onze club in de wedstrijd van het jaar!

#AllemaalAchterSparta

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties