Scherm op Spangen

Er waren 2.500 tickets beschikbaar om Heracles – Sparta op Het Kasteel te bekijken. Ze vlogen over de digitale toonbank. Alle kaarten zijn inmiddels verkocht. Op Het Kasteel zal samen feest gevierd worden bij rechtstreekse handhaving. Samen zal gehuild worden als we rechtstreeks degraderen. Of samen blijven we in vertwijfeling achter als plek 16 wordt behaald.

De rest van de Spartanen zal elders met samen geknepen billen de wedstrijden op zondag volgen. Sommigen zullen niet durven kijken en af en toe eens met zenuwen old school teletekst op de nieuwste smartphone bekijken. Geen Spartaan zal komende zondag onbewogen voorbij kunnen laten gaan.

Mochten we ons handhaven, dan roepen we iedereen op die op Het Kasteel de wedstrijd kijkt, daar ook te blijven totdat de spelerbus uit Almelo is teruggekeerd. En aan de rest van de Spartanen: kom dan gewoon naar Het Kasteel. Na de nederlaag tegen Twente hadden we rechtstreekse handhaving nooit meer durven dromen. Als dat nu wel gebeurd, dan is een mooi feest precies dat wat we verdienen. En tegelijkertijd hoort daarbij het besef in het hoofdgebouw dat het volgend jaar een stuk beter moet. Maar laten we de Spartaanse huid niet verkopen voordat de Almelose beer geschoten is. Eerst ons maar eens zien te handhaven!

Achtergrondinfo

Voor iedereen die een kaart heeft om zondag op Het Kasteel naar Heracles – Sparta te gaan kijken. Hier wat achtergrondinfo:

Omdat de wedstrijd Heracles – Sparta niet live uitgezonden wordt op een regulier kanaal van ESPN wordt er achter de schermen gewerkt aan een mogelijke live-verbinding met Almelo om de wedstrijd zonder vertraging uit te zenden op Het Kasteel. Zaterdag zullen hiervoor technici de verbinding opzetten waarvan de verwachting is dat dit gaat lukken.

Indien dat onverhoopt niet mogelijk blijkt, zal de wedstrijd via een stream (met circa 30 seconden vertraging) van ESPN Watch worden uitgezonden met als back-up het schakelkanaal van ESPN via het reguliere tv-signaal.

Spelregels voor het publiek
– Stadion opent 13:00 uur
– Ticket geeft 1x toegang
– Wedstrijd wordt bekeken vanaf het veld
– Er zijn geen stoelen/tafels
– Eigen kleedje meenemen mag
– Eten/drinken is in het stadion te koop
– Uitsluitend pin-betaling in stadion
– Vuurwerk is ten strengste verboden
– Glaswerk is niet toegestaan
– Dit evenement is rookvrij

Abonneer
Abonneren op
65 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties