Aanstaande zondag: Sparta – ADO. Gaat de weg omhoog dan eindelijk ingezet worden? Het kan zomaar, want ADO thuis biedt mogelijkheden en de wedstrijd daarna – Roda uit – is een welbekende 6 punten wedstrijd. ‘Het’ moet maar eens gaan gebeuren!

2 laatste thuiswedstrijden bieden houvast

Het mag duidelijk zijn dat Sparta voetballend veel beter voor de dag zal moeten dan komen, dan tegen Twente en AZ, want dat was helemaal niets. Maar de laatste 2 thuiswedstrijden tegen Willem II en PSV, die waren prima (al hadden wat effectiever mogen zijn in het afmaken van de kansen). Als Sparta het niveau van Willem II thuis weer kan bereiken, dan maken we tegen ploegen als ADO en Roda zeker een kans.

Beugelsdijk is geschorst

Sparta heeft geen schorsingen. Dat betekent dat Dougall en Fischer aanstaande zondag weer bij de selectie zitten en in ieder geval lijkt ook Nelom snel terug te keren van zijn blessure en komend weekend kan hij normaal gesproken weer mee doen. Over de blessure van Brogno is bij de redactie van ITWM momenteel nog niets bekend. Aan ADO-zijde is Beugelsdijk geschorst.

Leidinginfo

Sparta – ADO staat aanstaande zondag onder leiding van Reinold Wiedemeijer. De scheidsrechter wordt geassisteerd door de vlaggende mannen Bas van Dongen en Maarten Ketting. Vierde official is het heerschap Richard Martens.

Alweer bijna uitverkocht

Voor ADO-thuis zijn de Denis Neville tribune en ‘De Bok’ al uitverkocht. Er zijn nog wel enkele kaarten voor de Kasteeltribune en nog zo’n 70 kaarten voor de Tonny van Ede tribune beschikbaar. Kortom, ondanks alle Spartaanse ellende blijven de supporters de club trouw.


Aanbieding Vitesse uit en mee naar Roda uit!

Vitesse uit kan voor je voor de spotprijs van slechts 10 euro (busreis + toegangskaartje!) bezoeken. Deze actie is opgezet door de supportersvereniging en Ringelberg. Maak er gebruik van, zodat we de ploeg in Arnhem met een vol uitvak in Arnhem kunnen steunen!

Voor de belangrijke wedstrijd tegen Roda-uit zijn nog voldoende kaarten te koop. Ook daar moeten ‘we’ de mannen Dick Advocaat natuurlijk massaal steunen! Er zijn maximaal 200 autokaarten beschikbaar, dus wil je met de auto naar Kerkrade, wacht niet te lang met je kaart kopen.

Kaarten zijn uiteraard te koop via www.spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties