logo KNVB beker

Henk Fraser en de beker. Het leverde hem een ongekend succes op in Arnhem. Vitesse won onder zijn leiding de dennenappel en daarmee ook de eerste en enige prijs in de clubhistorie. Je zou zeggen, aan onze trainer is er alles aan gelegen om nog eens een keer voor zo’n succes te gaan.

De situatie bij Sparta ligt anders voor de oefenmeester van Rotterdam-West. In de voorgaande seizoenen deed Sparta geen enkele serieuze poging om iets voor te stellen in het bekertoernooi. Twee seizoen geleden was Noordwijk de baas over Sparta en gingen we er in de eerste ronde al uit. Vorig seizoen werden we weggespeeld in Tilburg en mochten we in ronde 2 toedeloe zeggen. Door aan te treden met fantasieopstellingen leek Fraser vooral focus te willen hebben op de competitie en het bekertoernooi voor lief te hebben. Anders kan het niet verklaard worden.

“Je wilt zo ver mogelijk in de beker komen want het is toch een kans op een prijs”

Hoe anders is dit bij ADO Den Haag. Zij benaderen het duel als kanshebber voor de finale! ADO trainer Rankovic hierover:  “Wij benaderen dit als een belangrijke wedstrijd, want we willen naar de volgende ronde. Het zou echt mooi zijn als we dit seizoen ver in het toernooi kunnen komen. We gaan vlammen en gaan voor de winst.”

Ook de van Sparta overgekomen Dante Rigo wil absoluut van Sparta winnen vanavond: “Het bekertoernooi is voor ADO Den Haag belangrijk. Je wilt zo ver mogelijk in de beker komen want het is toch een kans op een prijs. We gaan dus honderd procent gas geven om een goed resultaat te halen.”

De messen zijn dus geslepen voor Sparta….

Bron: ADO Den Haag

Abonneer
Abonneren op
178 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties