De aanklager van de KNVB heeft een schorsing van maar liefst zeven wedstrijden geëist tegen Michiel Kramer, na zijn rode kaart tegen Vitesse. Sparta bekijkt de mogelijkheden en overweegt in beroep te gaan tegen het schikkingsvoorstel.

Als Sparta niet in beroep gaat, dan zal Michiel Kramer niet meer voor onze club uitkomen. Onze club speelt immers nog maar drie competitiewedstrijden, (NAC thuis, Feyenoord uit en Heracles thuis). Daarna volgen nog maximaal 4 wedstrijden in de nacompetitie play-offs.

UPDATE: Sparta en Michiel Kramer accepteren het voorstel. We zien Kramer dus niet meer in een Sparta shirt.

Michiel Kramer biedt zijn excuses aan voor zijn niet al te handige actie. Verder geeft Manfred Laros aan dat de focus nu volledig moet liggen op de komende 3 wedstrijden die van levensbelang voor onze club zijn.


De aanklager van de KNVB heeft Michiel Kramer een schikkingsvoorstel gedaan voor een schorsing van 7 wedstrijden. Zowel Michiel Kramer als de club hebben dit voorstel geaccepteerd.

Michiel Kramer: “Mijn reactie naar Alexander Büttner was verkeerd. Ondanks dat het een duel was waarin ik een elleboog op mijn lip kreeg moet je niet zo reageren en hier bied ik mijn excuses voor aan.” Namens de club reageert directeur Manfred Laros: “Deze straf is fors. Wij accepteren een dergelijke reactie echter niet en gaan daarom mee in het voorstel van de tuchtcommissie. We hebben met Michiel gesproken en hij heeft spijt van zijn reactie. Hij heeft hier de club en het team mee benadeeld. Voor de club is deze zaak nu afgedaan en gaat de focus volledig op de laatste drie competitiewedstrijden, te beginnen met de belangrijke thuiswedstrijd tegen NAC aanstaande woensdag.”

Meer info op: Sparta-rotterdam.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties