3 x contractverlenging

0
138

Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van zowel Nourdin Boukhari, Frank Kooiman en Nico Jalink verlengd zijn tot aan het einde van seizoen 2020-21. Uit de contractverlenging spreekt Sparta haar waardering uit voor de drie technische stafleden waarvan kan gemeld worden dat ze alledrie een groot Sparta-verleden hebben. Gelukkig is hun Spartaan-zijn in de nabije toekomst ook weer zeker gesteld!


Sparta Rotterdam heeft de contracten van Nourdin Boukhari, Nico Jalink en Frank Kooiman verlengd. De drie stafleden zijn ook komend seizoen aan de Kasteelclub verbonden.

Directeur Betaald Voetbal Henk van Stee: “Deze drie oud-Spartanen hebben meer dan 1.000 duels in het betaald voetbal achter hun naam staan. Met hun ervaring en inbreng versterken we onze technische staf. Nourdin Boukhari zal komend seizoen trainer zijn bij Jong Sparta Rotterdam in de Tweede Divisie en zich richten op individuele training met de aanvallers bij zowel het Eerste elftal, Jong Sparta en de nieuwe Onder 18. Nico Jalink zal naast het assistentschap bij het eerste elftal ook bij Jong Sparta en Onder 18 als individuele trainer functioneren, evenals Frank Kooiman de keeperstrainingen voor zijn rekening neemt van deze teams.”

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties