Sparta - PSV affiche

Sparta – PSV

De eerstvolgende wedstrijd is de meest belangrijke wedstrijd. Een voetbalwet die altijd geldt en ook nu weer relevant is. We hangen misschien nog wel een beetje in onze ‘nagenieten-modus’ van afgelopen woensdag waar met veel strijd er drie punten opgehaald werden uit Sittard, maar de derde wedstrijd in nog geen week tijd staat al weer op het programma. Sparta – PSV, aanvang 18:45, plaats van handeling: Het Rotterdamse Kasteel.

De KNVB maakte het Sparta aan het begin van het seizoen niet makkelijk door Sparta in de eerste duels tegen bijna alleen topploegen te laten uitkomen. Na de winterstop staat er eveneens een zwaar programma op het spel, met in de eerste drie wedstrijden twee duels tegen clubs uit de traditionele top-3. We weten inmiddels hoe Sparta afgelopen weekend niet opgewassen was tegen de club van de linker-Maasoever, maar we hebben ook gezien dat Sparta veerkrachtig kan zijn en dat er ook niet zomaar even over de club van Rotterdam heengelopen kan worden. Sparta kan het elke tegenstander moeilijk maken, zo liet men zien in Sittard waar met vooral veel vechtvoetbal en een onverzettelijke Beugelsdijk Sparta met 0-1 de Forunezen op afstand hield. De plaats onderin het linkerrijtje hebben we met bloed, zweet en tranen veroverd en willen we niet meer af staan, lijkt het motto van de ploeg te zijn. Aanvoerder Auassar blijft nuchter als het gaat als het gaat om de vraag waar Sparta kan eindigen dit seizoen, maar straalt een krijgers-mentaliteit van jewelste uit. En PSV, waarom zou die club ons dan uit het onlangs verworven linkerrijtje moeten stoten?

PSV is de club waar we het vanavond tegen moeten opnemen. Geen makkelijke opdracht, want de Eindhovenaren doen mee om de titel en wisten vorige week in de Johan Cruijff Arena nog knap op een 0-2 voorsprong te komen. Uiteindelijk moesten er twee tegendoelpunten geslikt worden en werd het 2-2. Afgelopen woensdag verliep het allemaal wat minder soepel voor de club uit de Brabantse lichtstad. Thuis ging men behoorlijk onderuit tegen het sterk spelende AZ : 1-3.

Voor PSV wordt het duel op Het Kasteel dan ook een duel waar het belang vrij groot is. Een soort “meedoen of afhaken duel” voor de titel. De messen aan Eindhovense kant zullen dus geslepen zijn als Sparta het opneemt tegen de 24-voudige landskampioen.

Stand van zaken PSV

Trainer Roger Schmidt heeft vanavond niet de beschikking over sterspeler Götze. Verder is niet duidelijk of Gakpo mee kan doen. Hij schijnt wat lichte klachten te ondervinden, maar die zijn te licht om niet in de basis te verschijnen. PSV zal daarom naar alle waarschijnlijkheid in de volgende opstelling aantreden: Mvogo, Dumfries, Teze, Boscagli, Max, Rosario, Sangaré, Ihattaren, Gakpo, Malen, Zahavi

Sparta

Sparta kan beginnen met een nagenoeg fitte selectie. Althans: Bart Vriends mag nog een duel aansterken, er wordt door de technische staf geen risico genomen met de verdediger die in het verleden al veel blessureleed heeft moeten doorstaan. Hij zal opnieuw vervangen worden door de Haagse Baas Tommy Beugelsdijk, die het zoals we hierboven al opschreven het prima deed in Sittard. Coremans is verder nog herstellende.

Vraag is ook of Fraser wil zal starten met Mijnans of met Burger. De kwaliteiten van beiden spelers ontlopen elkaar niet heel veel en de concurrentie is hevig. Gezien de laatste opstelling vermoeden wij dat de trainer zal kiezen voor Mijnans.

De vermoedelijke opstelling van Sparta zal er dan als volgt uit zien: Okoye, Abels, Beugelsdijk, Heylen, Pinto, Mijnans, Auassar, Harroui, D.Duarte, Engels, Thy

Historie Sparta – PSV

Sparta doet het thuis op het Kasteel lang niet altijd even slecht tegen de Eindhovenaren. In 30 van de 54 wedstrijden werd 1 of meerdere punten gehaald. Wel gingen er 24 wedstrijden verloren. Als we per decennium de historie van deze wedstrijd in duiken kunnen we het volgende stellen: Het gaat steeds minder in deze wedstrijd. Dat heeft natuurlijk te maken met de ongelijkheid in de eredivisie, maar zeker ook met het gegeven dat we vroeger een club waren die er echt wel toe deed. Een beetje zoals AZ, FC Utrecht en Vitesse dat nu zijn. Toch valt op dat we het in de jaren 1980-90, waar Sparta vaak linkerrijtje speelde, de resultaten niet al te best waren en die in de jaren 1990-2000 weer wat opveerden. Aan het Sparta van nu deze statistieken te keren en een goed begin te maken van de periode 2020-2030. Vorig jaar kwam PSV met veel geluk er genadig af op Spangen door in de laatste seconde van de wedstrijd de gelijkmaker in te tikken. Als het maar even kan mogen ze deze editie daar niet mee weg komen

Leiding

Sparta – PSV zal onder leiding staan van de gerenommeerde Bas Nijhuis. Over het algemeen gaan we met hem een pot zien waarbij mannelijk voetbal meer getolereerd wordt dan bij veel andere KNVB arbiters. De Veronica Inside sidekick zal bijgestaan worden door de heren Kleinjan en Siebert die beiden een vlag ter handen zullen nemen. 4e Official is het heerschap van der Laan. In Las Vegas Zeist neemt de heer van der Eijk plaats achter de monitors. Hij wordt op diens beurt bijgestaan door Brondijk.

Op TV en internet

Op het Entertainment and Sports Programming Network zal Sparta – PSV te zien zijn op kanaal 2 . Voor deze wedstrijd dient u een abonnement af te sluiten of een vage livestream uit Nagorno-Karabakh moeten opzoeken.

Let op: Sneeuw-alert

Sparta – PSV zal naar alle verwachting in winterse omstandigheden worden gespeeld. Het KNMI verwacht voor de regio Bospolder-Tussendijken-Spangen matige sneeuwval waarbij er een wit dek zal ontstaan op het kunstgrasveld van Het Kasteel. Oranje ballen uit de kast en de lijnen vrij maken luidt het credo. Is de sneeuwval te ernstig zou het ook maar zo kunnen dat deze wedstrijd naar een ander tijdstip wordt verplaatst.

Meer info over sneeuw etc:

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
388 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
ton
1 maand geleden

Burger, Meyers en Thy zwaksten vandaag. Missen enorm Harraoui en dikke pech Smeets eraf ging. Burger liet 3 x vent lopen of kwam stap te laat…ziet geen ruimte in zijn rug en komt handelingssnelheid tekort. Abels en Pinto erin brachten veel meer stabiliteit…grove inschattingsfout Fraser.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  ton
1 maand geleden

Bij die 3-5 liet Burger die vent ook gewoon lopen.
Dat shirt staat hem ook niet. Hij heeft echt zo’n Zuidhoofd.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Je reacties over Burger beginnen wel sneu te worden op deze manier.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Je moet wel eens zijn dat zijn verdedigende acties ook sneu zijn

Laatste wijziging 1 maand geleden door sparta vlaardingen
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Dat mag jij vinden hoor maar ik erger me kapot aan die gozer.
Heeft nog helemaal niets laten zien en dan vind ik dat een eigen speler altijd de voorkeur moet krijgen.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik deel je mening wat dat laatste betreft. Maar er gaat haast geen post van jou voorbij of je kraakt Burger af. Net of de nederlagen tegen feyenoord en psv aan hem en hem alleen lagen. Er zijn natuurlijk heel wat meer spelers die het af en toe hebben laten afweten bij Sparta, zeker vorige week zondag. En als je het dan gaat hebben over een ‘zuidhoofd’ van deze jongen die uiteindelijk ook maar gewoon zn best doet voor Sparta, dan vind ik het een beetje sneu worden.

Laatste wijziging 1 maand geleden door vakkie20
D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Toch zit er wat in, hoor. Wij zeggen het hier ook. 😅

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Wat betreft dat Zuidhoofd heb je gelijk, had ik niet moeten doen.
Maar ik heb het idee dat hij juist niet zijn best doet.
Kijk nog eens hoe hij in de 93 minuut helemaal niets doet waardoor die 3-5 nog valt.
En als dan Mijnans, die zeker niet zijn beste wedstrijd speelde, wordt gewisseld begrijp ik dat niet.
En als ik de reactie’s van anderen hier lees denken ze er volgens mij net zo over.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Ruud
D
Ruud
Leonidas
1 maand geleden

Feyenoord heeft het wel heel slim gespeeld om een speler naar Sparta te sturen om ze zwakker te maken.
Iedereen ziet het behalve onze trainer.

D
rotterdam[west]
Gladiator
1 maand geleden

Onbegrijpelijk dat je met zo team start. Fortes is een zwakke back. Deroy speelde ook zwak en Burger moeten ze terug sturen .Bij de 1-1 staat burger te slapen. En bij de 1-3 greep hij niet goed in op de middenlijn en ook Deroy deed deed weinig en werd eruit gelopen. Ik snap het niet dat je Pinto en Abels op de bank houdt.. En Gravenberch en Kharchouch moeten scoren als je alleen op de keeper af gaat.. Auassar deed als enigste zijn werk goed op het middenveld en ik had nooit Mijnals eruit gehaald, eerder Burger of Fortes of Deroy.. Maar ook de keeper Okoye en Beugelsdijk gingen niet helemaal vrij uit. Jammer er had meer in gezeten op die ijsbaan. Jammer voor Smeets,die zat goed in de wedstrijd.

spartaan1996
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Spelers hadden lichte blessure, Fraser spaarde hen terecht

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  spartaan1996
1 maand geleden

Nee Fraser zet geen geblesseerde spelers op de bank. Hij gaf ze rust vanwege de midweekwedstrijd tegen Fortuna.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  spartaan1996
1 maand geleden

Juist. Voorzichtig zijn met je spelers, zeker in deze omstandigheden. We moesten het vanavond helaas met een B-keus doen achterin. Het was nu eenmaal niet anders.

Ik denk overigens dat het weinig had uitgemaakt hoor. PSV speelde na rust heel goed. Beugelsdijk wist niet waar ie het zoeken moest. Het is maar de vraag of dat anders zou zijn met Abels en Pinto als backs.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

In een half uur kan je op zo’n veld ook geblesseerd raken.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Een inspanning van 25-30 minuten of van 90-95 minuten maakt nogal uit. Het lijkt me dat Fraser dat veel beter in kan schatten dan jij of ik.

Laatste wijziging 1 maand geleden door vakkie20
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Pinto had wat last van zijn lies dus is die kans in ruim een half uur ook vrij groot op zo’n veld.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Als het onverantwoord was had Fraser hem bij 1-4 toch niet laten invallen. Waarschijnlijk waren het gewoon geplande wissels.

Wat suggereer je nou eigenlijk? Dat Fraser onverantwoord omgaat met de gezondheid van de spelers?

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Ik suggereer niets. Ik zeg alleen dat als je fit genoeg bent om een half uur te spelen je ook kan starten in de basis.
En dat jij daar anders over denkt vind ik prima hoor.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Ruud
D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ben ik niet met je eens, Ruud.
Er zijn spelers, die niet 100% fit zijn. Die moet je dan, zeker op zo’n veld als vanavond en in deze fase van de competitie, niet de hele wedstrijd laten spelen.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Je hoeft het ook niet mij eens te zijn.
Het is mijn mening.
Harroui was ook niet 100% fit en die zit niet bij de selectie terwijl hij na de wedstrijd tegen Fortuna voor de camera zei dat het niet zo erg was.
Is die blessure dan zo verergerd of gelden er voor hem andere normen.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  spartaan1996
1 maand geleden

Dan moet je ze ook niet laten invallen.
Als iemand op de bank zit is hij fit.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Dat is niet zo zwartwit natuurlijk.

Je kunt een klein pijntje of een verrekking hebben, waardoor de kans op een blessure groot is als je vol in de duels of in de sprints moet. Je kunt vermoeid zijn van de eerdere wedstrijden deze week, waardoor 90 minuten er te veel aan is.

Fraser gaf aan dat Pinto en Abels niet 100% waren. Dan is de keuze om ze te vervangen toch logisch. Dat doet ie echt niet als het niet nodig zou zijn.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Ik snap wel dat hij ze niet opstelt maar dat hij ze dan een half uur laat spelen op zo’n veld snap ik dus niet.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
1 maand geleden

Henk kan in ieder geval afscheid nemen van de volgende spelers;
Beugelsdijk
Gravenberch
Kharchouch
Fortes
Burger terug sturen naar zuid
Meijers

Door selecteten!

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Nee laat Kharchouch maar blijven. En door selecteren hoort erbij natuurlijk.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

West deze jongen mist toch wel een hoop basis vaardigheden voor het spel van sparta daarmee moet je toch eens zijn

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Eens, behalve Kharchouch.
Daar gaan we nog veel plezier van krijgen.
Net als van Thy en Engels.
Supertrio voor Sparta.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Hans die reda is veels te traag

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Hij oogt traag, maar ik denk dat hij best snel is.Komt door dat rare loopje van hem. Hij is de K.K.D. nog gewend.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Gravenberch en Kharchouch hebben meer gebracht dan Engels.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Kharchouch?
Die viel uitstekend in. Die ene bal was prima gekeept.
Alle gevaar kwam van hem. Engels gezien??

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Kwam de steekpas op Kharchouch niet van Mario Engels????

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Veelste traag zag jij hoe hij die kans afmaakte en dat voor een spits

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Zag jij hoe hij scoorde en dat voor een spits.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Haha daar hebben we ty voor hij mist teveel kansen

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Gravenberch en Kharchouch scoren allebei!

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

En kansen gemist!

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Allerbei niet veel

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Als Gravenberch genoegen neemt met een rol als pinch-hitter, aanspeelpunt als de nood aan de man is, dan hou ik hem er graag bij hoor.

Kharchouch gaat zn draai nog vinden. let maar op. Straks komen de tegenstanders waar hij tegen uit de voeten kan. Kharchouch is een afmaker, moet het hebben van ballen in de zestien. Die krijgt ie tegen een PSV of een Feyenoord nauwelijks. Maar voorzetjes is ie altijd een fractie eerder bij dan de verdediger. Hij krijgt er altijd een voetje tegen, wint in de lucht. Dat is zijn kwaliteit.

Dan zou ik eerder Engels vervangen door een creatieve speler bij wie de acties wel lukken.

Laatste wijziging 1 maand geleden door vakkie20
D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Engels is een goeie voetballer,9 van de 10 keer ligt het aan het middenveld. Smeets was goed op dreef,maar moest er jammer genoeg uit geblesseerd. Auassar deed zijn werk goed. Mijnans haalde een 6je, maar Wouter ging steeds voor schut en Deroy was heel slecht. En dan speel je met 2 trage backs, en de nederlaag is verklaard. ik zag de woordenwisseling net van Ruud en Jou over Burger.. Maar Burger was wel erg slecht en dekte niet en liet zijn man lopen en dat gevoel kreeg ik ook met de wedstrijd tegen zuid. Ik denk dat je beter dan een eigen jeugdspeler daar neer kan zetten, er zaten er 2 op de bank Jason Meerstadt en Delano Vianello. Middenvelder en een c.v. die ook op die plek kunnen spelen.

disqus_Q3EAio9RTT
Spartaantje
1 maand geleden

Toch trots op onze jongens, psv was een maatje te groot.

D
Ruud
Leonidas
1 maand geleden

Vandaag volgens teletekst wederom 0 toeschouwers.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
1 maand geleden

Die burger wordt met de week nonchalanter… Hoop dat appie snel weer de oude is…. Daarnaast blijkt weer dat we te traag zijn in het centrum hopelijk kan Henk volgende jaar een snellere Cv op de kop tikken

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Burger speelt waardeloos!
Je hebt helemaal niets aan die bozer op deze arrogante manier.
En vorige keer was t omdat hij op de plek van Mijnans niet goed uit de verf kwam. Ja hoor…
Beter zou zijn op de plek van Auassar of Harroui.
Ja Duh? Hoe goed denk nijdast je bent?
Mou mag hij het doen op die plek, waardeloos!

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Heel snel getypt volgens mij. 😁

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Haha, helemaal eens.
Pff, wat ben ik nijdig.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Over het algemeen valt het bij mij wel mee.
Als je drie vaste waarden in je verdediging mist en je beste speler op het middenveld dan wordt het lastig.
Ik denk dat bijna iedereen alles heeft gegeven.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

De enige fout van Fraser vandaag was om Burger niet te wisselen.

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
1 maand geleden

Je weet dat het gaat sneeuwen, kan er van te voren niet een paar vrijwilligers worden opgeroepen om het veld sneeuw vrij te maken, bij andere clubs lukt dat toch ook!

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Sparta kaatsheuvel
1 maand geleden

U had geen tijd???

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Wolf
1 maand geleden

ik denk te glad op de weg.😂

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
Je reactie op  Wolf
1 maand geleden

Ik zal volgende keer met de sneeuw scooter langs komen!
Op alle andere velden lukt het wel om het veld bespeelbaar te maken, of heb jij oogkleppen op?

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Sparta kaatsheuvel
1 maand geleden

Dan mag hij in ieder geval niet op de scooter met oogkleppen op.🤣😂

D
Ruud
Leonidas
1 maand geleden

Ik lees net dat Hans Bentzon is overleden.
Heel veel sterkte aan zijn nabestaanden.

D
Wolf
Gladiator
1 maand geleden

Een aardige pot voetbal, ook van Sparta. Het verdedigende aspect in ons team liet het teveel afweten om het PSV erg moeilijk te maken.

Een goed spelende Smeets, helaas wat kort.
Ik vond Wouter Burger de minste bij ons, ook Okoye heeft weleens beter gekeept.

Helaas geen bonus punten, wel aanvallend gespeeld tegen PSV hetgeen waar velen van jullie voorstander voor waren.

D
Allez OM
Spangenaar
1 maand geleden

4-4 zat er weer in of zelfs meer, als reda en gravenberch 2 opgelegde kansen afmaken, Tommy speelde voor sinterklaas en okoye zag er bij de 4e ook niet goed uit, zonde zonde tegen een beter PSV

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Kharchouch schiet anders na goede controle elke keer weer wel tussen de palen.
Knap hoor.
Ik heb vertrouwen in hem.
Dan de strafschop durven nemen. En hoe cool!
Prima.
Gravenberch weten we van dat t eerste divisie of hoofdklasseniveau is.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Psv zet nog een keer aan en scoren we moeten gewoon eerlijk zijn die 4-4 zat er nooit in.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

PSV scoort natuurlijk omdat Sparta te aanvallend stond om nog die 4-4 proberen te maken.

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Jammer van die kansen. Hard gewerkt, volgende week beter.

D
De Titanic....
Gladiator
1 maand geleden

Jammer. Wel volop gestreden en naar de mogelijkheden gespeeld. Meijers tov Pinto is toch wel een forse verzwakking en Burger voortaan maar lekker op de bank laten…

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Helemaal gelijk, maar zo waren de omstandigheden nou eenmaal.

Vriends geblesseerd. Harroui geblesseerd. Pinto niet 100%. Wat als…. Hadden Vriends en Pinto vanavond Malen en Madueke wel afgestopt? Had Harroui die Sangare wel aangekund? Dat zullen we nooit weten.

Ik vond Sparta gewoon goed spelen gezien de omstandigheden. Maar een paar aanvallen van PSV waren gewoon veel te snel voor onze reservisten Fortes, Meijers en Beugelsdijk.

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Meijers en Tommy konden het vorig jaar bij ADO ook niet meer aan

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  De Titanic....
1 maand geleden

Onbegrijpelijk dat Fraser Burger blijft opstellen.
Elke eigen speler is gewoon beter.

D
Ron Essen
Gladiator
1 maand geleden

Was spannend helaas verloren.
Op naar de volgende wedstrijd.
We zullen doorgaan!

D
Steekpas
Spartaantje
1 maand geleden

Burger wel heel slecht helaas.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Steekpas
1 maand geleden

Sparta onwaardig

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Daar hoort gewoon Laros Duarte te staan.
Na die wedstrijd tegen Feyenoord zei ik al dat ik hem nooit meer in het Spartashirt wil zien.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ruud dan moet laros wel gaan opstaan en vechten voor zijn plaats

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Laros is geblesseerd geweest, zat wel op de bank.
Hopelijk krijgt hij snel kansen!

D
Ouderkerk
Spartaantje
1 maand geleden

Eervol ten onder. Op naar de volgende wedstrijd.

D
Houten Klaas
Gladiator
1 maand geleden

Gestreden, maar de wedstrijd eigenlijk direct na rust weggegeven. Zonde zonde! Ik ben wel blij dat Vriends er volgende week weer bij is. Ik bewonder de strijdlust van Tommie, maar hij is vanavond meermaals helemaal zoek gespeeld.

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Tommy is over de grond drama tegen bonkige spitsen lekkere luchtduels uitvechten is hij een kanjer, bij 3 doelpunten stond hij veel te ver naar voren

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Zo’n snelle en wendbare spits als Malen kan Tommie gewoon niet bespelen. Straks tegen Utrecht en Twente ook snelle wendbare spitsen, dus dan gaan we Vriends inderdaad hard nodig hebben.

Laatste wijziging 1 maand geleden door vakkie20
D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Beugelsdijk werd ook door zijn middenveld in de steek gelaten,alleen Auassar haalde een voldoende. En de beide backs waren ook niet goed Fortes en Meijers.

D
Ruud
Leonidas
1 maand geleden

Wat is die Burger toch een zwakke schakel.

Sporza
Spartaantje
1 maand geleden

Tot het laatste gegaan, trots op Sparta

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Sporza
1 maand geleden

Nou inderdaad. Met open vizier gestreden. Jammer dat we net één foutje te veel maakten achterin.

Laatste wijziging 1 maand geleden door vakkie20
D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

De verdediging heeft niet de allerbeste dag.

D
vakkie20
Gladiator
1 maand geleden

Komaan Sparta. Het kan nog!!

Jongens toch, als we die eerdere kansen hadden gemaakt…

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Inderdaad

Sporza
Spartaantje
1 maand geleden

Come on sparta!!!

D
Koen Heijden
Spangenaar
1 maand geleden

Weer 4-4?

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Koen Heijden
1 maand geleden

Hopelijk.