Sparta– Feyenoord, zondag 10 januari 2021, aanvang 12:15 uur. De wedstrijd is onder meer te volgen via Fox en Radio Rijnmond. Voor wie in 2020 onder een Drentse zwerfkei heeft gelegen: toeschouwers zijn niet toegestaan. Iets met een virus.

De derby wordt gefloten door Dennis Higler. Rogier Honig en Rens Bluemink zwaaien met hun vlaggen. Vierde official is het heerschap Alex Bos. Het varretje wordt gespeeld door Christiaan Bax. Niemand minder dan Hessel Steegstra is de assistent-Var. Gefeliciteerd Hessel! Graag een stevige koffie, wolkje melk, geen suiker.

Het RIVM over Europees voetbal

Direct handhaven is het Spartaanse doel. Maar als je in de winterstop 9e staat – en dat stond onze prachtclub – dan mag je als supporter dromen van Europa. Zoals Jaap van Dissel terecht aangaf: ‘Vaccineren die boel en Europa in met een paar duizend Sparta-supporters. Drinken, feesten, Sparta kijken, mooier wordt het leven niet.’

Jaap gaf tevens aan het RIVM-advies voor Feyenoord supporters tot 2026, in het belang van de samenleving, onveranderd is: “Voor alle Feyenoord-supporters geldt in deze periode, blijf met of zonder klachten zoveel mogelijk thuis”.

Helaas hebben ze op Zuid wel wat meer centjes te besteden en ook gewoon een betere selectie. Dat maakt dat de mooie dame uit Rotterdam-West dit weekend traditioneel weer de onderhond is.

Dick in een poel van smakeloosheid

2021 begint voor Sparta met de stadsderby van Nederland. Tegenstander is Feyenoord. Dat krijg je dan als voorbeschouwert in je mik gedouwd. De interesse voor die club gaat net zover als de interesse voor verschillende merken kattevoer. Of is het kattenvoer? Dat dus. Terwijl de gedachten vlogen of de huiskat het Jumbo huismerk echt minder zou waarderen dan Whiskas stond de Redactie van ITWM geheel coronaproef aan de voordeur met een knuppel te eisen dat er geschreven zou worden.

Uw voorbeschouwert gaf als reactie dat ze met die knuppel wel leken op een stel Feyenoorders, maar dat viel niet in goede aarde bij de slavendrijvers van deze supporterssite. Schrijven dus. Onder dwang. Over Feyenoord.

Bij deze. Bij Feyenoord zijn ze heel trots op hun stadion. Dat stadion noemen ze de kuip. Ze zijn zo trots dat ze ieder jaar beginnen met mekkeren over een nieuw stadion, dat vervolgens het hele jaar doen en zo ook het jaar weer eindigen. Ze willen weg uit de kuip. Zo trots. Nou ja, dat dus.

Geen woorden, maar daden. Dat zingen ze. En naast zingen praten ze er ook over. Heel veel. Net als over het nieuwe stadion. En over het oude stadion. Praten kunnen ze heel goed op Zuid. Vaak met een Brabantse tongval. En ze praten over aandelen verkopen. De advertentie ´rijke mensen met wansmaak gezocht´ wordt deze maand nog uitgezet in de VS.

Nu even de kat te eten geven. Whiskas, mocht u het echt willen weten.

Zo is het maar net

Deroy Duarte: “dit is west tegen zuid. als spartaan heb je niets met feyenoord.”

Dat Deroy dit weekend de winnende er in moge schieten.

R.I.P. Cor

Het zal u niet ontgaan zijn. Cor Sluimer is op 88-jarige leeftijd overleden. Iedereen die weleens het supportershome of een uitwedstrijd bezocht kende Cor. Velen die dat niet deden kenden hem ook. Een leven lang supporter en zeer gewaardeerd vrijwilliger. Cor zou niet gewild hebben dat een wedstrijd tegen Feyenoord in het teken stond van zijn overlijden. Cor had een gezonde bloedhekel aan Feyenoord. Maar het leven loopt nou eenmaal zo en dus zal er in deze aparte tijd een mooi eerbetoon zijn op vak 13 van de Denis Neville tribune. Het vak waar hij sinds de verbouwing van Het Kasteel plaats nam. Het is ontzettend jammer dat we niet met een vol stadion hem het eerbetoon kunnen geven dat deze geweldige Spartaan verdiend. Het zij zo. Rust zacht Cor…..

Zo niet
ofter een hemel is
maar àlster een is
dan zal je zien
dat de Hemelpoort — o!
brok in ons keel —
verdacht veel weg heeft
van het Kasteel
.

Historie

Vorig seizoen werd Sparta – Feyenoord niet gespeeld. De keer daarvoor verloor Sparta met maar liefst 7-0. Het leek op werkweigering van Spartaanse zijde en Alex Pastoor werd na deze pot ontslagen. Maar laten we ons vasthouden van de vier edities voor de beruchte 7-0. Toen won Sparta vier keer rij thuis van Feyenoord. Het Kasteel als centrum van Rotterdamse vreugde. Het was een historische reeks, want in z’n totaliteit won Sparta slechts 9 van de 53 eredivisieduels thuis van Feyenoord. 13 keer werd er gelijk gespeeld en maar liefst 31 keer won Feyenoord. Tegen geen enkele andere club heeft Sparta op Het Kasteel ‘slechtere cijfers’. Maar goed, er was dus ook nog deze eeuw die ‘vier op een rij’. Het kan dus wel! Eerder dit seizoen werd het gelijk in De Kuip. Deroy Duarte had in de laatste seconde nog de winnende op zijn schoen, maar helaas miste hij en Feyenoord kroop door het oog van de spreekwoordelijke naald.

Sparta

Bij Sparta ontbreken Coremans (blessure) en Emegha (virusje genaamd Corona – maar hij heeft er weinig last van, over een paar dagen is hij alweer inzetbaar). Bart Vriends kampt met een spierverrekking en is een twijfelgeval, maar de kans dat hij zal spelen is klein. Het seizoen is nog lang en Fraser wil geen risico lopen met Vriends. Beugelsdijk ruikt zijn kans. Fraser heeft niettemin keuzes te maken. Speelt Burger of Mijnans? Smeets of Engels? Fraser zal willen voortborduren op de prima vertoningen tegen Feyenoord- en PSV uit en compact ten strijde willen trekken tegen de lelijkheid uit het zuiden.

Wij van ITWM zijn realistisch en denken dat winnen van de Zuiderlingen toch wel een geweldige stunt zou zijn. Maar assistent-trainer Gérard de Nooijer heeft de smaak beter te pakken. “Feyenoord? Die kunnen we gewoon hebben. In De Kuip waren we er al dichtbij, waarom zouden wij zondag dus niet kunnen winnen?” Waarvan akte.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Okoye, Abels, Beugelsdijk, Heylen, Pinto, Auassar, Burger, Duarte, Harroui, Smeets, Thy

Feyenoord

Er zijn spelers van Feyenoord die geluk hebben. Zij mogen zondag vanuit Zuid Rotterdam in rijden, dat moet een prachtig moment voor ze zijn. Spelen tegen het mooiste rood-wit van Rotterdam en verre omstreken is niet voor iedereen weggelegd. Justin Bijlow, Robert Bozenik, Orkun Kökcü en João Teixeira zullen jankend thuis voor de bank aanschouwen hoe Het Kasteel door hun beeldscherm heen flitst.

Degradatietrainer Dick Advocaat start met nieuweling Lucas Pratto in de basis. De Argentijn heeft drie keer meegetraind met de selectie van Feyenoord en heeft volgens de Zuiderlingen veel kwaliteiten. En Feyenoord had wat met Argentinië deze winterstop, want Senesi mocht naar Latijns-Amerika en en hoefde niet in quarantaine na zijn terugkeer. Apart. Van Stee sprak zijn verbazing daarover uit. Advocaat noemde dat op zijn beurt Calimero gedrag. Lekker toch zo’n derby?

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marsman, Nieuwkoop, Botteghin, Senesi, Malacia, Toornstra, Fer, Diemers, Berghuis, Pratto, Linssen

3.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
246 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Klaas84
Spartaantje
6 dagen geleden

Die burgers is zoveel minder dan Sven…

D
King P88gba
Gladiator
6 dagen geleden

Die Burger mag er ook uit wat mij betreft

D
SpartaJordy
Spangenaar
6 dagen geleden

Dat je een Sparta-bril op heb tot daar aan toe. Maar buitenspel ontkennen…

Waarom afwachten en hun laten komen. Derby’s moet je vooruit voetballen en erin klappen.

D
jappie92
Spartaantje
Je reactie op  SpartaJordy
6 dagen geleden

Sparta spaart zich voor Fortuna-uit lijkt ’t wel..

D
Cap
Spangenaar
6 dagen geleden

We missen Sven!

D
Md55jSpartaan
Spartaantje
6 dagen geleden

Was helaas gewoon een doelpunt. Sparta moet gaan voetballen en niet afwachten.

D
Ouderkerk
Spartaantje
6 dagen geleden

Burger bevalt me niet, ik had liever Mijnans gezien.

D
Koen Heijden
Spartaantje
Je reactie op  Ouderkerk
6 dagen geleden

Idd! Hier ging ie voor eigen succes terwijl hij had moeten steken.

D
King P88gba
Gladiator
6 dagen geleden

Slappe hap of het gaat te snel voor ze.

samson1888
Spangenaar
6 dagen geleden

Is natuurlijk gewoon een geldige goal. Commentator snapt er niks van.

Spangenaar
6 dagen geleden

Belachelijk dat die goal door gaat. Hoe kun je dan ooit nog als verdedigers naar voren lopen van je lijn?

D
HansG
Spangenaar
6 dagen geleden

Schofterig!! De grensrechter vlagt voor buitenspel dan mag je in geval van twijfel de goal niet goedkeuren.!! DIK BUITENSPEL!!!!!!!

Pieter Slagboom
Spartaantje
6 dagen geleden

Dit was toch niet buitenspel. Snap niet waar die reacties vandaan komen

D
Koen Heijden
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
6 dagen geleden

Nee helaas had de Var hier gewoon gelijk. Wel een klote goal

D
Ouderkerk
Spartaantje
6 dagen geleden

We worden weer genaaid!

D
Jan
Gladiator
6 dagen geleden

Lang leve de blinde var.

D
DannyNL
Spartaantje
6 dagen geleden

PARDON ????
Dit geen buitenspel ?
Idiote beslissing weer van de VAR.

D
Stekkerdoos
Spartaantje
Je reactie op  DannyNL
6 dagen geleden

Nee, dit is geen buitenspel. Regels zijn vrij duidelijk

D
DannyNL
Spartaantje
Je reactie op  Stekkerdoos
6 dagen geleden

Nou dan ben ik erg benieuwd naar de uitleg waarom het een geldig doelpunt was in deze situatie.

D
Stekkerdoos
Spartaantje
Je reactie op  DannyNL
6 dagen geleden

Omdat senesi geen buitenspel stond toen de bal naar hem gespeeld werd, en Geertruida niet toen senesi naar hem kopte. Waar Geertruida stond toen de bal naar senesi ging doet er niet toe

D
RWGladiator
Gladiator
6 dagen geleden

Gaat *** lekker weer.

D
RWGladiator
Gladiator
6 dagen geleden

Geen buitenspel volgens mij

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  RWGladiator
6 dagen geleden

Joh schei toch uit; even langs specsavers.

D
DannyNL
Spartaantje
6 dagen geleden

Behoorlijk slordig van de vierde man om dat wisselbord te vergeten.
Duurde gelukkig ook maar 9 minuten voor het bij hem afgeleverd werd.

D
Stekkerdoos
Spartaantje
Je reactie op  DannyNL
6 dagen geleden

Geloof dat Sparta daarvoor moet zorgen

Andre Pantekoek
Spartaantje
6 dagen geleden

nog iemand een goede werkend stream ?

D
SpartaJordy
Spangenaar
Je reactie op  Andre Pantekoek
6 dagen geleden

Check effe via sporthub.fun

D
Klaas84
Spartaantje
6 dagen geleden

Allemaal vers geknipte koppies. De heren voetballers laten hun solidariteit ook weer even zien! Schande!

D
Ruud
Gladiator
6 dagen geleden

Onbegrijpelijke opstelling.
Mijnans op de bank snap ik werkelijk niets van.
Hoop dat Burger mijn ongelijk zal bewijzen.

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
6 dagen geleden

Ik denk dat voor Burger is gekozen om mee te starten, omdat hij fysiek sterker is dan Mijnans

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Nico
6 dagen geleden

Nou Nico tot nu toe valt burger mij zwaar tegen. Zijn timing lijkt nergens op.

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Jan
6 dagen geleden

Klopt,

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
6 dagen geleden

Misschien wat pijntjes er komt woensdag weer een belangrijke wedstrijd. Burger is denk ik extra gemotiveerd tegen zijn club om hun ongelijk te laten zien.

D
Peter Bonnier
Spartaantje
6 dagen geleden

4 vd laatste 5 derbys gewonnen op Het Kasteel. Wie zijn ze dan!!!

D
DannyNL
Spartaantje
6 dagen geleden

Allereerst iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst !

Ik hoop dat Sparta de vorm van voor de kerst vast heeft weten te houden.
Kom op Sparta !
Op jacht naar 3 punten.

D
SpartaJordy
Spangenaar
6 dagen geleden

2-0

D
ton
6 dagen geleden

Is Smeets geblesseerd?

D
Ruud
Gladiator
Je reactie op  ton
6 dagen geleden

Zit gewoon op de bank hoor.

D
SpartaJordy
Spangenaar
6 dagen geleden

Vroeger waren ze nog zo gek dat dat Feyenoord de hele BdK-tribune kregen. Maar ze kregen die hele tribune wel stil. Wat een lekkere pot was dat. Nu helaas helemaal geen publiek. Dan is zelfs dat eerste beter.

Ik heb er vertrouwen in. Op basis van de ranglijst, hoe het elftal staat en het vertrouwen dat ze uitstralen. Daarnaast heeft Feyenoord het moeilijk in wedstrijden als deze. Zelfs tegen mindere tegenstanders gaat het moeizaam. Als de spelers zonder onze energie alsnog dat extra kunnen geven gaan ze een resultaat halen.

D
HansG
Spangenaar
6 dagen geleden

Mooi spandoek van Cor in het Stadion.

D
Klaas84
Spartaantje
6 dagen geleden

Er jammer dat “dat joch van zuid” Erin staat ipv van onze eigen Sven. Juist in dit soort wedstrijden maak je progressie en kiezen we voor een huurling. Daarbij haal je haroui van zijn favo positie. Maar goed Henk en Henk zullen het wel weten!

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  Klaas84
6 dagen geleden

Erg drukke maand dus Henk gaat rouleren, woensdag belangrijke pot

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Klaas84
6 dagen geleden

Ja, jammer dat er eens niet iemand anders kan staan. Dan heb ik bijvoorbeeld liever Arnold Bruggink.

D
Henk Valk
Spartaantje
6 dagen geleden

Spartanen veel succes vandaag ,zeker vandaag want wat zou het mooi zijn drie punten bij te schrijven.Maar met een punt zullen de meeste ook tevreden zijn.

D
The Dude
Spartaantje
Je reactie op  Henk Valk
6 dagen geleden

Bedankt en jij ook! Met een punt ben ook ik tevreden. Zenuwen gieren door m’n lijf. Nog 43 minuten tot de aftrap…

nicopijpers
Spartaantje
6 dagen geleden

Ik had mijn uitslag al neer gezet.
Sparta -Feyenoord 3-2
Maar werdt wakker met een raar gevoel over de wedstrijd en dat is heel lang geleden , gespannen.

D
Koen Heijden
Spartaantje
6 dagen geleden

Jammer genoeg geen Vriends. En Burger ipv Mijnans.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  Koen Heijden
6 dagen geleden

Beugelsdijk voor Vriends is wel echt een verzwakking mijns inziens. Hopen dat hij zijn duels van die Argentijnse slager gaat winnen. Burger erin is prima, grote voordeel van de brede bank.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Koen Heijden
6 dagen geleden

Overigens, ook geen Smeets.

D
Koen Heijden
Spartaantje
Je reactie op  Wolf
6 dagen geleden

Nee klopt. Maar dit zijn de wijzigingen tov de wedstrijd tegen twente

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Koen Heijden
6 dagen geleden

Daar worden we niet echt zwakker van hoor. We hebben “een goede bank”.

Verstandig ook van Fraser want er komen echt een rits wedstrijden aan waar veel punten gepakt kunnen worden!

D
Wolf
Gladiator
6 dagen geleden

Vorig seizoen in de laatste minuut de overwinning uit de handen zien glippen, 2 – 2.

Dit seizoen de overwinning in de laatste minuut niet gepakt, 1 -1.

Ik voorspel voor nu in de laatste minuten een 3 – 2.

Laatste wijziging 6 dagen geleden door Wolf
D
Hans E
Gladiator
6 dagen geleden

Ik heb ook meer dan normale spanning.
Ik heb helaas het nare voorgevoel dat er vandaag weer eens iets onrechtvaardigs gaat gebeuren…
Zuid, Higler, geen goed gevoel bij.
Maar ja, de mens lijdt het meest
onder hetgeen, hij vreest…

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
6 dagen geleden

Angst en geluk zijn tweelingzusjes.

D
Fan
Spangenaar
6 dagen geleden

Voor Cor

flardinga
Spartaantje
6 dagen geleden

Spartanen,wij zijn voor niemand bang,dat wij eens stunten tegen de club uit Zuid,voor ons supporters,voor Cor Sluimer,voor Jules Deelder en mocht het toch anders lopen dan a.u.b. niet verliezen vandaag!!!

D
Spartaan uut Grunn
Spartaantje
6 dagen geleden

Vroeger t.t.v de Schietribune met ruim 30.000 toeschouwers. Had je nog het idee dat er een uitwedstrijd werd gespeeld, maat dat was vroeger.
Vandaag maar weer de draad oppakken van eind 2020 dan maakt onze club een gerede kans op een driepunter. En maar hopen dat die Pratto geen bal raakt.

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  Spartaan uut Grunn
6 dagen geleden

Ik haatte die thuis wedstrijden tegen zuid met te veel zuid volk, alleen de penningmeester werd er vrolijk van

D
Sparta1
Spartaantje
6 dagen geleden

Matchday! Ik hoop op een stunt💪

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Sparta1
6 dagen geleden

Waarom zou je willen dat Zuid scoort?

D
Ouderkerk
Spartaantje
6 dagen geleden

Als we de lijn van de afgelopen weken voortzetten, gaan we winnen. Ik heb er vertrouwen in! Hup Sparta!

spartaan1996
Spartaantje
6 dagen geleden

Flinke spanning voor vanmiddag. Ook echt benieuwd hoe het elftal eruit ziet. De eventuele vervanging in de verdediging baart me zorgen

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  spartaan1996
6 dagen geleden

Mij ook.

D
RWGladiator
Gladiator
6 dagen geleden

Wakker geworden met flinke (geen) gezonde spanning.
Deze pot mogen we niet verliezen.

Zag dat mijn debiele buurman (aan de overkant) zijn Feyenooitvlag al had opgehangen. Werkt bij mij als een rode lap op een stier. Dat ie maar op mag passen met oversteken vandaag 🤨

Spartanan, wens jullie allen het allerbeste voor vandaag. Nimmer zullen wij versagen!

D
Allez OM
Spangenaar
6 dagen geleden

Aan het aantal reacties te zien leeft de derby enorm…..

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Allez OM
6 dagen geleden

De derby leeft bij de supporters, hoor. Op zeker..Alleen is ITWM daarvoor geen echte graadmeter meer. Het is naar mijn mening hier helaas een beetje een dooie boel geworden…

D
Spangenaar
6 dagen geleden

Hé hé eindelijk het is zover.
Matchday.
Wat een héérlijke voorbeschouwing.
Voorspelling 0-2 achter bij rust….3-2 als einduitslag op borden na een krankzinnige 2e helft met 2x rood voor Feyenoord en 1x voor ons.
Ja.. dit gaat een pittig potje worden.
Het eerbetoon aan Cor Sluimer moet worden afgegeven.
Hoe dan ook Spartanen véél succes we zijn en blijven voor altijd dé club van Rotterdam.
O ja en Feyenoord mag na afloop hun zoektocht naar ‘rijke mensen met wansmaak´ voortzetten al zullen die niet staan te dringen na de smadelijke nederlaag van vandaag.
En dan komt de clash met Ajax er meteen achteraan.
De wraak op Advocaat…. is ook lekker hoor.

D
Theo1
Spartaantje
6 dagen geleden

Ik merk dat we heel optimistisch zijn en dat is mooi denk ik. Zo hoort het ook eigenlijk. Zelfs als het niet realistisch is. Want we onderschatten die ploeg uit Zuid wel een beetje. Niet voor niets zijn ze de beste ploeg uit de eredivisie in 2020, een jaar ongeslagen afgezien van 1 onterechte nederlaag in Arnhem. En absoluut nog titelkandidaat. Op bijna iedere positie hebben ze een betere speler lopen. Nee, Zuid is het aan zijn stand verplicht om met ruime cijfers te winnen. Aan ons om dat te voorkomen door het goede voetbal van de laatste maanden door te zetten. Maar met een punt ben ik enorm tevreden.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Theo1
6 dagen geleden

Iedere plaats een betere?
Nou, dat is ook wel wat overdreven.
Okoye of Marsman?
Pinto, Harroui, Mijnans, Burger, Thy, zie ik bij hun ook niet echt veel betere van lopen.
We moeten die doelman vooral testen, hoop dat we genoeg kansen weten te creëren.
En blijf hopen dat Bart nog klaargestoomd is.

Umer Shahid
Spartaantje
Je reactie op  Theo1
6 dagen geleden

Helaas helemaal mee eens ik denk dat het meer hoop is dat zuid een slechte dag heeft een bonuspunt zou geweldig zijn maar ik verwacht een kleine nederlaag.

Laatste wijziging 6 dagen geleden door Umer Shahid
D
Dikker
Gladiator
6 dagen geleden

Ik heb Twente gisteren zien spelen.
En riep onze wedstrijd daar van een paar weken geleden in herinnering.
We speelden dus echt heel goed.
Als we dat vanmiddag weer kunnen, gaan we gewoon winnen.
Voor Cor !

D
Ruud
Gladiator
Je reactie op  Dikker
6 dagen geleden

Ook de wedstrijden tegen Willem II en Groningen waren bijzonder goed. Als inderdaad dat nivo gehaald kan worden zie ik het zonnig in.
Echter de 0-7 staat bij mij ook nog op mijn netvlies.
Totaal onvergelijkbare situatie maar je weet het nooit met Sparta en Feyenoord.
Na Jules en Pim nu dan maar voor Cor.

D
KouweKibbeling
Spartaantje
6 dagen geleden

Ik bespeuren bij ons een, in mijn optiek terechte, vlaag van optimisme. De afgelopen 2 maanden spelen we onverwachts de tegenstanders met keurige driehoekjes helemaal het snot voor de ogen.

Ik hoop dat ze op zuid de kleenex klaar hebben staan. De reacties op vi en vp staan vol branie, maar zijn in mijn optiek niet meer dan een schreeuw van onzekerheid. Als je ‘nieuwe’ spits zichzelf ‘de beer’ noemt zonder ook maar een pepernoot te hebben geraakt de afgelopen 2 jaar en dat je daar je godganse hoop op gooit, mocht ik de teneur van de aanhangers van onze chromosomaal extra bedeelde neef aanhoren, dan wens ik ze daar eenieder alsnog de eeuwige jeuk en korte armpjes toe in hun voortdurende jacht naar een desillusioneel kampioenschap.

Gaan we daarom winnen morgen? Waarschijnlijk niet, maar we doen zeker niet onder voor die eencellige enclave. Moreel al vele jaren niet, maar sportief kunnen we ze dit jaar meer dan goed hebben. Opvreten dat geteisem uit Zuid!

Noordereiland
Spartaantje
6 dagen geleden

Ben best beetje nerveus, rond 30% kans op 3 punten zou ik zeggen. Burger moet meedoen zegt de amateursportpsycholoog

D
King P88gba
Gladiator
6 dagen geleden

Afslachten die lui. Met het mes tussen de tanden vol gas. Opnaaien, zuigen en alles wat God verboden heeft. Op Spangen valt niks te halen. Laat dat vanaf minuut 1 duidelijk zijn. En om eerlijk te zijn.
Ik twijfel er niet aan. Henk en Henk versus Dicky en Arnesen. Geen twijfel mogelijk. 2-0.

D
jack m
Spartaantje
6 dagen geleden

Ik hoop op winnen maar blij met gelijk spel. Zou lachen wezen als burger invalt en de winnende maakt 😂

D
Ruud
Gladiator
6 dagen geleden

Ik denk dat Mijnans toch echt gaat spelen.
Juist Mijnans heeft het verschil gemaakt dus die laat je toch niet banken.
En Vriends was volgens mij ook nog niet 100% zeker afwezig.

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
6 dagen geleden

Dat lijkt mij ook. Geen enkele reden om Mijnans niet te laten spelen. Sterker nog, hij maakt de winnende!

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Cap
6 dagen geleden

Of gaat Deroy dat doen?

D
Ron Essen
Spangenaar
6 dagen geleden

Zeg 1-0. Denk aan een dominant Sparta wat maling heeft aan de reputatie van zijn tegenstander.
West zal zegevieren!

D
Jan
Gladiator
6 dagen geleden

Vier keer hetzelfde is prima precies de uitslag van morgen 4-0