Blijft Sparta in het linkerrijtje of wordt onze club wellicht Herbstmeister van het rechterrijtje? Hoe dan ook, een punt of meer in Enschede zou een heerlijke afsluiter zijn van een even bizar als onwerkelijk jaar, dat op Spartaans sportief gebied overigens wel goed was.

Leidinginfo

FC Twente – Sparta, dinsdag 22 oktober 2020, aanvang 21:00 uur. De wedstrijd zal onder leiding staan van Martin van den Kerkhof. Van den Kerkhof zal geassisteerd worden door Nicky Siebert en Erik Koopman. De vierde man is het heerschap Martijn Vos. Joey Kooij heeft de leiding als VAR, en niemand minder dan Mario Diks is de laatste AVAR van het jaar. Gefeliciteerd Mario!  

Het jaar afsluiten op dinsdagavond in een leeg stadion, best toepasselijk

Het was een bijzonder jaar Spartanen. Iets met Covid. Corona. Wuhan. Carnaval. Lockdown. 19. Virus. In willekeurige volgorde. De impact op het leven was groot. De impact op het voetbal ook. Een vroegtijdig einde van het seizoen 2019 / 2020. Opeens mochten we met z´n allen niet meer naar het stadion. Niettemin lijkt 2020 voor Sparta het meest succesvolle kalenderjaar sinds 1996. Het is niet helemaal te meten, want in het vorige seizoen werden er 8 wedstrijden niet gespeeld. En bij deze winterstop staan we pas op 14 wedstrijden. Dus qua puntenaantal absoluut niet succesvol, maar dat komt puur door de beperkte hoeveelheid wedstrijden. Sparta eindigde het vorige seizoen echter op plek 11, met serieus uitzicht op de play-offs om Europees voetbal. En momenteel staan ‘we’ op een negende plek. Meer dan keurig. Jammer dat we competitie vorig seizoen niet werd afgerond, dat Sparta zich dit seizoen liet piepelen door een ADO keeper in de beker en dat Duarte de winnende in De Kuip er niet in schoot in de laatste seconde. Maar ja, je kan niet alles hebben. 2020 was zowaar een behoorlijk succesvol voetbaljaar voor de mooiste club van Rotterdam en verre omstreken. Een beetje slagroom op de taart in Enschede zou geen kwaad kunnen.

Ook financieel staat Sparta er goed voor. Van Stee wil niemand erbij halen deze winter, maar ook niemand laten gaan. Alleen Danzell Gravenberch mag vertrekken; als hij zelf wil. En natuurlijk Harroui, als het juiste bedrag naar Rotterdam-West komt. Maar Sparta staat er gewoon opvallend goed en rustig voor en eigenlijk denkt niemand dat onze club in degradatienood gaat komen.

Uiteraard moeten er wel punten blijven komen en waarom niet in de jaarafsluiter tegen FC Twente? Het voetbaljaar op een dinsdagavond ten einde brengen in een leeg stadion …..veel toepasselijker kan dit coronajaar niet afgesloten worden. De Enschedese troosteloosheid kan er alleen een beetje vanaf gaan met een mooi Spartaans resultaat.

Historie

Twente uit ligt ‘ons’ niet. De wedstrijd werd maar liefst 44 keer keer gespeeld. Sparta won slechts 8 keer, er waren 8 gelijke spelen en maar liefst 28 nederlagen. Geen historie om veel aandacht aan te besteden.

FC Twente

Twente is natuurlijk de oplichtersclub van Nederland. De club had eigenlijk naar de amateurs teruggezet moeten worden. Maar door kunst- en vliegwerk en onnavolgbare Zeister besluiten mocht Twente een paar jaar geleden overleven. En eerlijk is eerlijk, qua achterban hoort Twente ook in de eredivisie thuis. En inmiddels zijn ze ook weer waar je ze op basis van het spelersbudget mag verwachten: bij de top 8 van Nederland. Technisch directeur Jan Streuer en trainer Ron Jans zijn de architecten van het nieuwe Enschedese succes.

Tegen Sparta kunnen de Tukkers over een fitte groep beschikken en dat betekent dat Ron Jans gebruik kan maken van selectie die op papier beter is dan die van Sparta. Gelukkig wordt voetbal niet op papier gespeeld. En hoewel Twente het uitstekend doet, verloor het de laatste twee thuisduels. Sowieso doet Twente het buitenhuis beter dan in de eigen Grolsch Veste, wat toch opvallend is. Het geeft de Spartaanse burger moed.

Dervisoglu mag zich tijdelijke Tukker noemen. De ex-Spartaan die de hele jeugdopleiding doorliep is door Brentford verhuurd aan FC Twente. Hij had ook bij Sparta kunnen spelen, maar zijn zaakwaarnemer speelde volgens Henk van Stee een vies spelletje. Of Dervisoglu er blij mee is, is maar de vraag. Zijn carrière zit een beetje in het slob. Zonde van zoveel talent. Je zou zo’n zaakwaarnemer er toch uit sodemieteren? Waar Dervisoglu bij Sparta ongetwijfeld basisspeler was geworden, zit hij bij Twente op de bank. En dat gaat voorlopig niet veranderen ook. Het trio Menig, Danilo en Cerny maakt indruk voorin bij FC Twente, daar gaat Sparta nog een zware dobber aan krijgen. Met uiteraard het meest aandacht voor Danilo, de huidige topscorer van de eredivisie.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Drommel, Ebuehi, Pleguezuelo, Pierie, Oosterwolde, Brama, Roemeratoe, Ilic, Menig, Danilo, Cerny 

Sparta

Coremans is geblesseerd. De rest is fit genoeg om onderdeel uit te maken van de selectie. Pijntjes zijn er, zo zegt Fraser. Mogelijk speelt Burger. Maar waarom zou dat eigenlijk het geval zijn? Omdat journalisten erover speculeren. Omdat Burger prima inviel tegen Groningen. Ok, is allemaal waar. Maar het gaat goed de afgelopen weken. Sparta won vier van de laatste wedstrijden en ook tegen Groningen, toen onze club met 2-3 verloor, speelde Sparta prima. De vaste opstelling heeft de mannen van Henk Fraser naar 15 punten in 13 wedstrijden en een 9e plek gebracht. Waarom zou je de basisopstelling dan wisselen? Het is wat saai, maar de verwachting is toch gewoon dat de inmiddels welbekende 11 hun opwachting gaan maken.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Okoye, Abels, Vriends, Heylen, Pinto, Auassar, Mijnans, Harroui, Deroy Duarte, Smeets, Thy

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
476 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Fonzy
Spangenaar
2 maanden geleden

Die Jans is de arrogantie zelve bah..

Spangenaar
Je reactie op  Fonzy
2 maanden geleden

Zo inderdaad. Natnek

spartaan1996
Spartaantje
2 maanden geleden

De uitpunten stromen trouwens ook goed binnen. 3x winnen en een punt in de kuip

D
Brandweer1
Gladiator
2 maanden geleden

Eerstkomende is thuis tegen Zuid. Kijk er meer naar uit dan ooit

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Brandweer1
2 maanden geleden

Het loopt Dickie nu al dun door de broek.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

En terecht

D
Ruud
Leonidas
2 maanden geleden

Ron Jans : slechtste wedstrijd van het seizoen.
Misschien door de kracht van Sparta ?

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Dat zegt ie ook letterlijk op de vervolgvraag;

“Hoe komt het?” “Sparta.”

Laatste wijziging 2 maanden geleden door vakkie20
D
Dikker
Gladiator
2 maanden geleden

Uit de volgende 20 nog eens 18, en we zijn er

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Dikker
2 maanden geleden

Nou ik zat eens te kijken naar de ranglijst maar wat zijn we ver weggespurt van de onderste 3 plekken.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Brandweer1
2 maanden geleden

15 punten uit de laatste 7 wedstrijden.
Dat schiet natuurlijk lekker op.

D
jack m
Spartaantje
2 maanden geleden

Lekker man nooit gedacht toch gekregen de overwinning op Twente.
lekker compact gespeeld kort op de bal en weinig ruimte voor een actie van Twente. Heerlijk bijna de 0-3 van karrachou jammerlijk buitenspel.
wie gaat die jongen trainen op techniek dan wordt het een leuke speler nu is hij sterk aan de bal en kan een goal maken maar is nog behoorlijk lompig. Dat is de kritische noot positief eindigen fortes heerlijk ingevallen en burger goed gespeeld. Ach eigenlijk allemaal hun taken goed uit gevoerd. Super kerst allemaal mooiste kado voor de kerst van Sparta

Laatste wijziging 2 maanden geleden door jack m
D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
2 maanden geleden

Die HvS-klokken … zijn die nog te bestellen???

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Afdeling Schiphol
2 maanden geleden

Doe mij er ook maar eentje.

spartaan1996
Spartaantje
2 maanden geleden

Wat een ploeg hebben we staan. Ik dacht na drie wedstrijden dat we kansloos jaar tegemoet gingen,

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  spartaan1996
2 maanden geleden

Alle credits naar Fraser.
Ik heb hem vervloekt maar hij flikt het wel.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Goed van je Ruud, respect!

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

En naar Rood Wit die Mijnand op scherp heeft gezet

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Dikker
2 maanden geleden

Hij staat nu Mijnand op te wachten bij het Kasteel.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Ik wil ook, maar moet nog een paar dagen opgesloten blijven

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Contract van Mijnand toch nog maar ff snel opwaarderen.

Laatste wijziging 2 maanden geleden door RWGladiator
D
Ruud
Leonidas
2 maanden geleden

Verdomde jammer dat we nu de winterstop ingaan.

D
Wolf
Gladiator
2 maanden geleden

Zoals ik had gehoopt, een mooie en verdiende voortzetting na overwinningen op ploegen waar we het voorheen zeer moeilijk mee hadden RKC, Willem II en nu Twente.

En dan nog even in herinnering het mooie gelijkspel tegen Zuid.

Top jongens!

D
Henk Valk
Spartaantje
2 maanden geleden

Van harte Spartanen met deze overwinning ,en een fijne kerst en een goed oud en nieuw jaar en een goede gezondheid!!!

D
Spartaan uut Grunn
Spartaantje
2 maanden geleden

Genieten winnen van dat enge clubje uit Enschede.

D
Eef
Spartaantje
2 maanden geleden

Donders wat een feest!

D
De Titanic....
Gladiator
2 maanden geleden

Gestreden voor elke meter grond. Geweldig resultaat. Gefeliciteerd Spartanen…

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
2 maanden geleden

Wat is dit heerlijk en we hadden ze wel met 5-0 op kunnen rollen

D
King P88gba
Gladiator
2 maanden geleden

Spartanen ik moet weer met de billen bloot! In de brandnetels of een cactus. Ik zat er wederom volledig naast. Kata! is sterker dan King en gelukkig maar. Ik was overtuigd van een zware nederlaag en heb iedereen belachelijk gemaakt. Mijn excuses. Wat een heerlijke overwinning. Ik moet niet meer blijven hangen in Benschop en Paniek Piet. Ik ga mezelf beraden met Geertje en een hoop drank tijdens de kerstdagen. Spartanen gefeliciteerd met deze fantastische overwinning. King lult alleen maar onzin. Fijne dagen!

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
2 maanden geleden

Kritisch blijven KP. Maar iets minder slap gelul. Ik mis wat scherpte bij jou de laatste tijd.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
2 maanden geleden

Het was 2e Kerstdag 2020
Geertje weet het nog heel goed
King z’n bed was leeg…

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
2 maanden geleden

🙂 😂

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
2 maanden geleden

We zijn wel eens slechter de Kerst ingegaan met Sparta.
Dit is echt lekker.

Laatste wijziging 2 maanden geleden door PKHVH
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  King P88gba
2 maanden geleden

Nog zo’n overwinning en Geertje mag weer komen logeren.

D
Md55jSpartaan
Spartaantje
2 maanden geleden

Wat een geweldige wedstrijd. Het wordt een mooie kerst!

mikevanz
Spartaantje
2 maanden geleden

Hierbij bied ik mij excuses aan aan dhr van Stee en dhr Fraser, ik ben heel vaak kritiek op hun gehad maar credits where credits due! Ze doen het echt heel goed heel rustig en met een duidelijk plan. Chapeau.

En voor nu lekker linker rijtje!

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
2 maanden geleden

Trots op alle spelers, TROTS Spartaan te zijn.
Heerlijk zo de winterstop in, dank Spartanen!

D
Brandweer1
Gladiator
2 maanden geleden

Ik begreep net dat we in de vorige eeuw voor het laatst 2 X achtereen in de eredivisie een uitwedstrijd hebben gewonnen. Geweldig.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
2 maanden geleden

En wanneer voor ’t laatst een positief doelsaldo in de Eredivisie??

D
Ouderkerk
Spartaantje
2 maanden geleden

Laten ze Sparta maar onderschatten. Komen ze van een koude kermis thuis.
Gefeliciteerd en volgend jaar op dezelfde voet verder.

D
ton
2 maanden geleden

Uitblinkers…Auassar en Burger…en wat zijn wij een mega lastige tegenstander voor elke tegenstander! Wow, wat een mooi kerstkado!!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ton
2 maanden geleden

En die kauwende Thy was ook gewoon weer goed.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  ton
2 maanden geleden

Het collectief was de uitblinker.

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  ton
2 maanden geleden

En Duarte, Ton.

D
ton
Je reactie op  RWGladiator
2 maanden geleden

Ja geweldig…en super team prestatie!

D
RWGladiator
Gladiator
2 maanden geleden

Wat is Auassar toch een baas he op het middenveld! Wint ieder duel. Hij wordt echt te vaak onderschat. Komt waarschijnlijk door zijn onbeheerste acties die hij bijna wekelijks heeft. Maar dat kenmerkt zijn bezieling des te meer.

Prima prestatie van ons cluppie. Heerlijk om zo de winterstop in te gaan.

Fijne feestdagen Spartanen! Geniet ervan en blijf gezond.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  RWGladiator
2 maanden geleden

Totaal mee oneens dat hij ‘wekelijks’ onbeheerste acties heeft. Juist bijna alles met enorme beheersing en scherpte. Heerlijk.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
2 maanden geleden

Gesproken over onze gigant op het middenveld kwam zojuist in beeld dat Abels dezelfde statistieken heeft deze wedstrijd.

D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Jan
2 maanden geleden

Ja, die verrast mij enorm (in positieve zin) de laatste weken. Speelt heel sterk.

D
cgh den houter
Spartaantje
2 maanden geleden

Prima prestatie van Sparta, met heel veel inzet gespeeld en verdiend gewonnen.

D
Ruud
Leonidas
2 maanden geleden

Om thuis te verliezen van Sparta is niet goed volgens Brama.
Duidelijk onderschatting dus.

Laatste wijziging 2 maanden geleden door Ruud
samson1888
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Ik dacht hetzelfde toen hij dat zei. Heerlijk

D
vakkie20
Gladiator
2 maanden geleden

Nul counteraanvallen gezien van Danilo, Cerny en Meenig.

Geweldig uitgeschakeld door het hele elftal. Chapeau!

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
2 maanden geleden

Vriends man of the match won alle duels van Danilo

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Allez OM
2 maanden geleden

Die heeft zich ijzersterk gerevancheerd voor Groningen, toen was hij echt minder.

D
Ron Essen
Gladiator
2 maanden geleden

Top, weer drie punten!

Spangenaar
2 maanden geleden

Yessss geweldige overwinning door een prachtige tactiek en door enorm hard te werken. Deroy Duarte beste man van het veld voor mij, zelfs al had ie niet gescoord

D
Steekpas
Spartaantje
2 maanden geleden

Super gedaan!!

s1983
Gladiator
2 maanden geleden

Hoppaaaaa.

Winnen in Enschede en Tilburg, dat is lang geleden!

D
ton
Je reactie op  s1983
2 maanden geleden

Kan t me niet heugen…en oud Spartanen die niet tegen ons scoren…geweeeeeldig!!

D
Koen Heijden
Spangenaar
2 maanden geleden

Wat lekker dit zeg!

D
Dodo0
Spartaantje
2 maanden geleden

Heerlijk en terecht!

D
Houten Klaas
Gladiator
2 maanden geleden

Waar haalt Duarte de energie vandaan? Geweldig om te zien!

Spangenaar
Je reactie op  Houten Klaas
2 maanden geleden

Beste man vandaag

s1983
Gladiator
Je reactie op  Justin van Os
2 maanden geleden

Voor mij was dat Vriends, maar Duarte was zeker goed.

Henry Both
Spartaantje
Je reactie op  s1983
2 maanden geleden

Vriends was inderdaad de beste man vandaag.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Henry Both
2 maanden geleden

Zou het komen door de keeper dat Bart de laatste weken zo goed als foutloos speelt?

disqus_WV3WaO2NQY
Spartaantje
2 maanden geleden

Wat een heerlijke overwinning! Van minuut 1 tot minuut 95 genoten van deze ploeg! Genieten! Cheers!

Hans_regio
Spartaantje
2 maanden geleden

Degelijke en dik verdiende overwinning. Chapeau!

D
Frysk
Spartaantje
2 maanden geleden

Helaas valt Kharchouch wel heel slecht in.

D
ton
Je reactie op  Frysk
2 maanden geleden

Wat een onzin!!

D
Steekpas
Spartaantje
Je reactie op  Frysk
2 maanden geleden

Welnee. Is een prima aanwinst.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Steekpas
2 maanden geleden

Wedstrijd ritme is het bij hem. Dat zie je zo. Als die straks wat wedstrijdjes heeft gespeeld, gaat die zijn goals wel maken. Alleen Thy speelt hij er niet uit:)

Spangenaar
2 maanden geleden

Eerlijk is eerlijk, Fortes herstelt zich

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  Justin van Os
2 maanden geleden

Eens, begin was dramatisch maar hij doet het niet verkeerd nu.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Justin van Os
2 maanden geleden

Abels ook.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  ATX
2 maanden geleden

Abels was geweldig.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Ruud
2 maanden geleden

Abels haalt elke week een ruime voldoende. Snel verlengen dat contract

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  s1983
2 maanden geleden

Tegen Groningen slecht.

Spangenaar
Je reactie op  ATX
2 maanden geleden

Speelt een degelijke wedstrijd maar met een snufje meer kwaliteit levert ie vandaag een assist af he.. dat is nou net het verschil. Wat denk jij?

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Justin van Os
2 maanden geleden

Slechte cross inderdaad. Maar belangrijker dat hij verdedigend scherp was en geen fouten maakten zoals tegen Groningen waar hij zelfs 1x door een ingooi (!) werd uitgespeeld.

D
ATX
Spangenaar
2 maanden geleden

85e minuut!!!! eerste kans voor Twente (Halil)

Laatste wijziging 2 maanden geleden door ATX
D
Rood en wit
Spartaantje
2 maanden geleden

Bus word 01:30 verwacht.
Neem je vuurwerk mee en laten we deze wereldprestatie vieren !

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rood en wit
2 maanden geleden

Vergeet je niet Mijnand te feliciteren.

D
De Titanic....
Gladiator
2 maanden geleden

Angstige wissels….

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  De Titanic....
2 maanden geleden

Nee – verstandige wissels.

D
Koen Heijden
Spangenaar
Je reactie op  De Titanic....
2 maanden geleden

Met een 2-0 terecht.

D
Houten Klaas
Gladiator
2 maanden geleden

Burger heeft echt een goede pot staan spelen. Misschien iets minder opvallend als bijvoorbeeld Duarte maar mocht Harroui verkocht worden kan hij dit seizoen zo de positie direct invullen. Super!

D
Frysk
Spartaantje
2 maanden geleden

Beugelsdijk is logische wissel want Twente brengt Dumic die erg sterk in de lucht is en vast in de spits zal gaan lopen.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  Frysk
2 maanden geleden

Zoals Fraser het nu neerzet wel inderdaad. Was even bang dat hij er voor Vriends in zou komen.

Spangenaar
2 maanden geleden

Ik zou Meijers maar brengen nu

D
Dikker
Gladiator
2 maanden geleden

Ze trekken effe een blik Tukkers open ….

Spangenaar
Je reactie op  Dikker
2 maanden geleden

Is in ons voordeel 4 wissels in 1. Scheelt een minuut of 2 blessuretijd

D
Houten Klaas
Gladiator
2 maanden geleden

Ik zie Tommie klaarstaan. Zolang die maar niet in een 4mans verdediging erin gaat komen. Als 5e verdediger prima voor de laatste minuten, maar anders ga je gegarandeerd een tegengoal krijgen.

D
Sparta Peat
Spartaantje
2 maanden geleden

Ik had er weinig vertrouwen in aan het begin van het seizoen mede door een aankoop als Beugelsdijk die het overigens ook prima doet. Fraser heeft er echt een vechtmachine van gemaakt.

D
Prins
Spangenaar
2 maanden geleden

Wat ben ik trots op dit team.
Het beste Sparta dat ik in jaren heb gezien.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  Prins
2 maanden geleden

Voor mij ook, wat een genot dit zeg!

D
Houten Klaas
Gladiator
2 maanden geleden

Wat een treurnis om Dervi zo erbij te zien lopen. Kan niet zeggen dat we hem missen,maar het blijft voor mij een Sparta jongen.

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Houten Klaas
2 maanden geleden

Het was in dit geval treurnis om (blijkbaar?) alleen voor het geld te kiezen, verder heb ik op dit moment dan ook vrij weinig medelijden met de persoon Dervisoglu. Hij heeft immers ook nog steeds dezelfde zaakwaarnemer die volgens Henk van Stee de zaak -besodemietert- zou hebben?!.

D
Klaas84
Spartaantje
Je reactie op  Houten Klaas
2 maanden geleden

Alleen al vanwege die laatste zin missen we hem natuurlijk. Hij hoort bij ons!

Spangenaar
2 maanden geleden

Burger speelt ook een hele goeie pot

disqus_WV3WaO2NQY
Spartaantje
Je reactie op  Justin van Os
2 maanden geleden

Helemaal mee eens! Knap zn kans gepakt!

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Justin van Os
2 maanden geleden

Absoluut. En dat gun ik hem van harte. Die jongen grijpt echt z’n kans.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Prins
2 maanden geleden

Ik mag die jongen wel. Je zag hem ook hard juichen bij de tweede. Het is een goede speler, maar dat is Mijnans ook. We gaan hem nog hard genoeg nodig hebben, zeker mocht Appie worden verkocht .

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Prins
2 maanden geleden

Ik hoop Smeets nu wakker wordt.

suvarius
Spartaantje
Je reactie op  Prins
2 maanden geleden

Hoop dat we hem vaker in de basis mogen zien, komt op mij veel completer en gretiger over dan een Smeets

Spangenaar
Je reactie op  suvarius
2 maanden geleden

Staat die niet op een verdedigende positie

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  suvarius
2 maanden geleden

Smeets heeft de vorm niet.
Dat is opmerkelijk maar ik schrijf Smeets niet zomaar af.

D
Koen Heijden
Spangenaar
2 maanden geleden

Jammer. Had hem de goal gegund