Sparta zit in een flinke voetbaldip en won nog nooit in de ArenA. Ajax is in vorm, heeft 3.403 miljard euro op de bank en koopt spitsen die ze liever niet inzetten in de Europa League, zodat ze zich vol kunnen focussen op de competitie. Kortom. Als Sparta wint in Amsterdam, dan mogen we gerust spreken van een coronastunt.

Klaagzang

Ajax – Sparta, zondag 21 februari, aanvang 20:00 uur. Wattuh? Ja hoor, zondag 20:00 uur. In coronatijd boeit dat natuurlijk allemaal niet zoveel, maar het is voor de `uitsupporter’ te hopen dat dit soort achterlijke tijdstippen geen gemeengoed gaan worden. Maar dit zal ijdele hoop zijn. Als er een knakker denkt dat er geld te verdienen valt aan het live uitzenden van voetbalwedstrijden tijdens Ontbijt TV, dan wordt Sparta – Ajax in 2022 doodleuk op dinsdagochtend om 07:45 uur gespeeld.

Een beetje klagen? Dat mag wel Spartanen. We staan aan de vooravond van de op één na meest irritante uitwedstrijd van het seizoen. Slechts Vitesse uit is ergernisopwekkender, zo blijkt het uit het Groot Spartaans Feitenboek.

Ajax-uit. Lelijk stadion. Te vaak een dicht dak. Irritante &^#(@TY beveiligers. Oh ja, dat we in de ArenA letterlijk nooit winnen helpt ook niet mee. Inmiddels is de Redactie van ITWM wel zo diep gezonken dat zelfs een Spartaanse uitwedstrijd in de ArenA bijwonen een heerlijk vooruitzicht lijkt. Dat virus doet gekke dingen met een mens.

De assistent VAR is noodzakelijk

De wedstrijd begint om 20:00 uur. De bedoeling is dat na 21:00 uur alleen nog mensen de straat op gaan als het noodzakelijk is. En honduitlaters. En net als dat je honden niet voor 21:00 uur uitlaten ken, ken een voetbalwedstrijd niet zonder assistent-VAR. Logisch dus dat Richard Brondijk na 21:00 uur de straat op mag zonder hond. Met hond ook trouwens. Dat mag Richard zelf weten.

Richard is ook de man die je moet hebben nu je maar 1 iemand thuis mag uitnodigen. Als geoefend AVAR zet hij heerlijke koffie en tijdens eredivisiewedstrijden bakt hij smeuïge koekjes. Allard Lindhout gaat er zondag als VAR weer van profiteren.

Zennnnnn

Jeroen Manschot fluit het potje in Amsterdam. Veel Spartanen ergeren zich bij voorbaat al aan Jeroen. Dat heeft een verleden. Maar denk aan de koekjes van Richard Spartanen en wordt helemaal zennnnnn. Rogier Honig en Jonathan van Dongen zijn de vlaggende mannen. Vierde official is het heerschap Clay Ruperti.
Ajax

Hoe Ajax het dit seizoen doet? Niet slecht. Beter dan Emmen bijvoorbeeld. En dat heeft een reden. Ajax heeft heel veel geld en daarom heel veel goede spelers. Ajax staat dan ook heel veel punten voor op de rest. Op Emmen staat Ajax zelfs nog veel meer dan heel veel punten voor.

Bij Ajax zijn tijdens competitiewedstrijden heel vaak heel veel lege stoeltjes te vinden. Dit seizoen komt dat niet doordat heel veel verwende seizoenkaarthouders niet komen opdagen, maar door een virus waardoor heel veel verwende seizoenkaarthouders die normaal niet komen opdagen, ditmaal een heel goed excuus hebben.

Ajax wordt kampioen, wint de beker en haalt de meeste Europese punten binnen voor Nederland van alle clubs. Dat interesseert ons geen reet, behalve dan als Sparta in 2022 de beker wint en we dankzij de punten van Ajax instromen in de poulefase van Europa League. Dan zijn we wel zo hypocriet dat we blij zijn met die Europese puntjes.

Sparta ligt op koers met een slecht gevoel

Het ging zo lekker met onze prachtige club. Maar toen kwam de winter en belandde Sparta in een wak. Met 23 punten uit 21 wedstrijden en maar liefst 10 punten voorsprong op plek 16 liggen we nog lekker op koers. Maar toch voelt het niet lekker. Het voelt zelfs slecht. Als een februari depressie. Weinig punten, onaantrekkelijk voetbal, geen vastigheden meer. Na Ajax-uit volgen Willem II-thuis, Emmen-uit, VVV-uit, RKC-thuis, Heracles-uit en PEC-thuis. Daar moeten de punten gehaald worden. Maar we kunnen wel een verrassende opsteker tussendoor gebruiken. Het is dit weekend lente in de Rotterdamse straten, maar het oogt nog dof in Rotterdam-West. We kunnen de kleur gebruiken van een driepunter.

`Sparta supporter en journalist’ Anton Slotboom gelooft niet in de opsteker tussendoor. Hij zei over deze wedstrijd. “Die geven we aan Ajax”. Niet alleen het team is de weg kwijt, sommige Sparta supporters ook. Als Anton voor februari-Sint wil spelen, laat hem dan zijn boeken maar gaan weggeven. ‘Wij’ geven niets aan Ajax. Hopen dat die Amsterdamse gasten Sparta zwaar onderschatten. Dat ze met hun hoofd al bij de thuiswedstrijd tegen Lille zitten en daardoor niet gewapend blijken tegen de ongelooflijke Spartaanse felheid die hun lichamen 90 minuten lang zal teisteren. Als de onterechte 0-1 diep in blessuretijd gemaakt wordt door Deroy Duarte, dan gaat de redactie van ITWM na de wedstrijd dansend in onderbroek de straat op. Voor de zekerheid hebben we voor deze zondag een leasehond geregeld.

Historie

54 keer werd Ajax – Sparta in de eredivisie gespeeld. Vroeger ging dat wel beter dan in de laatste decennia. In 1989 won Sparta voor het laatst tegen Ajax. In de ArenA won Sparta nog nooit. Klote verleden. Allemaal de schuld van corona.

Ajax

Ajax neemt de wedstrijd tegen Sparta zeer serieus. Ze hebben zelfs Haller niet ingeschreven voor de Europa League, zodat de spits zich volledig kon focussen op het duel tegen de oudste profclub van het land.

Tegenvaller voor de Ajacieden is dat ze een keeper hebben die niet van het snoepgoed af kon blijven. Verkeerd pilletje genomen. Per ongeluk uiteraard. Dat overkomt iedereen. Uw voorbeschouwer van dienst had er laatst ook last van. Paracetamol nodig, maar toen de XTC gepakt van zijn vrouw. Geen houseparty te bekennen. Klote corona. Nog geprobeerd een jaar betaald verlof te krijgen vanwege dopinggebruik, maar dat schijnt exclusief geregeld te zijn in de CAO van profvoetballers.  

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg, Rensch, Timber, Blind, Tagliafico, Álvarez, Klaassen, Gravenberch, Antony, Haller, Tadic

Sparta

Bij Sparta is Coremans nog niet van de partij en Auassar is licht geblesseerd. Onze club kan de routinier uiteraard goed gebruiken tegen Ajax, maar Fraser wil geen risico met hem lopen. Na Ajax-uit volgt een serie met 6 ploegen uit het rechterrijtje en ook daar zal Fraser zijn aanvoerder willen inzetten. Onze trainert beslist zondag pas definitief, maar de kans is aanwezig dat Auassar niet speelt. Laros Duarte hoopt op een basisplek.

Volgens ook al ‘Sparta supporter en journalist’ Ruud van Os wordt Fraser verweten dat hij niets wijzigt als hij niets wijzigt. Wijzigt hij wel, dan wordt hem verweten dat hij wijzigt. Kijk. Dat ook dus. De diepgaande filosofie van Ruud gaat zover dat Henk nu gaat wijzigen. Ook als hij niets wijzigt. Maar Henk wijzigt wel, dus dat verwijt hoeven we hem niet te maken.

Vriends is weer fit en zal waarschijnlijk voor het eerst sinds een lange tijd gaan starten, zodat Fraser een 5-4-1 opstelling uit de hoge hoed kan gaan toveren. Een Spartaanse muur opbouwen en waar mogelijk zullen Smeets, Duarte, Harroui en de backs voor de nodige diepgang moeten gaan zorgen. We gaan het allemaal zien kijkend vanaf de luie bank, turend naar één of andere scherm.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Okoye, Abels, Vriends, Beugelsdijk, Heylen, Pinto, Harroui, L. Duarte, Smeets, D.Duarte, Thy

4.4 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
408 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
RWGladiator
Gladiator
7 dagen geleden

Ik heb niets met vriendschappelijke partijtjes.

D
Brandweer1
Gladiator
7 dagen geleden

Oké dus met 4 verdedigers al wel heel snel weer een goal tegen.

Laatste wijziging 7 dagen geleden door Brandweer1
D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
7 dagen geleden

Ja en eentje er bij voor ons. Je moet eens een Keer kritisch zijn.

Laatste wijziging 7 dagen geleden door Rob Laanen
D
Ouderkerk
Spartaantje
7 dagen geleden

Ze dekken gewoon niet. Wat een onmacht. Is dit schade beperken?

D
Dikker
Gladiator
7 dagen geleden

Tommy doet eeer van alles, behalve mee.

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

Waarom loopt niemand met zijn man mee

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

Beter idd zo moet je ook beginnen

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Marcel van A
7 dagen geleden

Ja gaat lekker inderdaad.

D
Dikker
Gladiator
7 dagen geleden

Er was er precies eentje die nog af en toe wat goeds deed, en die wordt natuurlijk gewisseld.
Ik denk omdat zijn haar niet goed zat….

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Vriends? Beter sparen en dan helemaal fit voor de twaalf finales.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Ik denk licht geblesseerd.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Jan
7 dagen geleden

Oh mooi, dan hoeven we hem maar een wedstrijd of 6 te missen.

D
Jan
Gladiator
7 dagen geleden

Mijn appje naar Henk heeft geholpen 3-3

D
Ruud
Leonidas
7 dagen geleden

Henk heeft de handdoek gegooid.

Gerco
Spangenaar
7 dagen geleden

Zo, fraser snapt het

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Gerco
7 dagen geleden

Alleen een beetje laat.

D
Ruud
Leonidas
7 dagen geleden

En nu mag Gravenberch effe op familiebezoek.

D
Stekkerdoos
Spartaantje
7 dagen geleden

Vind fortes ook niet goed spelen, waar wat is dit voor ontzettend kortzichtige, discriminerende en achterlijke reactie?

D
Stekkerdoos
Spartaantje
Je reactie op  Stekkerdoos
7 dagen geleden

@mods is het mogelijk om in discort reacties aan te merken als niet acceptebel? Kan het niet vinden namelijk

D
PKHVH
Spangenaar
7 dagen geleden

Gelukkig gaan we de komende zes wedstrijden veel punten pakken en zijn we in maart al veilig. Pffff

Gerco
Spangenaar
7 dagen geleden

We zijn zelfs al een x van 4-0 terug gekomen

D
Henk Valk
Spartaantje
7 dagen geleden

Ze kijken mekaar aan onder het motto ga ik of jij en de keeper is ook niet sterk ,

D
Mortenino
Spangenaar
7 dagen geleden

Tegen Heerenveen was het ook al zo’n drama met een 5-4-1 systeem. Had het middenveld versterkt en speel met een snellere aanvaller die je in de diepte weg kan sturen. Smeets speelt overigens prima ondanks zijn gemiste kans. Als er iets van dreiging is bij ons begint het bij hem.

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
7 dagen geleden

Beugelsdijk kan echt niet meer…. Ik hoop echt dat dit zijn laatste seizoen is bij sparta wat is hij traag zeg…

D
Dodo0
Spartaantje
Je reactie op  sparta vlaardingen
7 dagen geleden

Maar die laat ie staan, wat een gekkenhuis

D
rotterdam[west]
Gladiator
7 dagen geleden

Je roept dit over je zelf af om met 5 verdedigers te spelen. 1/Om dat Sparta dit systeem niet beheerst. En om dat er heel veel zwakke plekken in dit team zitten, dit is gewoon een slechte opstelling van een laffe coach. Thy probeert het wel, maar Deroy en Fortes laten verstek gaan en Heylen en Beugelsdijk keken elkaar aan bij die 1-0. En Abels haalt er nog steeds de voorzet niet uit en levert elke vrij bal in bij de tegenstander. ik denk dat ik goed zit met mijn 5 a 6-0. We liggen in ieder geval op schema.
En ik vrees het ernstige vanavond.

Laatste wijziging 7 dagen geleden door rotterdam[west]
D
Md55jSpartaan
Spartaantje
7 dagen geleden

Fraser speelt al 2 jaar op deze manier tegen topclubs. Levert nooit iets op. Maar goed Ajax heeft gewoon de veeeel betere ploeg.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Md55jSpartaan
7 dagen geleden

Dat is wel zo, maar tussen twee Europese wedstrijden hoef je je niet af laten te slachten.

D
Jaap
Spangenaar
7 dagen geleden

Ik citeer uit de voorbeschouwing: Ajax is in vorm, heeft 3.403 miljard euro op de bank.
De verschillen zijn te groot en er is geen reet aan zo. Alle spanning niets. Mickey Mouse competitie.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Jaap
7 dagen geleden

Is dat bedrag niet een beetje hoog?

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

Stop met 5 verdedigers waarvan er 3 te slecht voor woorden zijn. Zet Mijnans erin en een aanvaller erbij.
En Fortes ik weet niet maar dat is werkelijk een schande hoe hij speelt.

D
Sparta kaatsheuvel
Spangenaar
7 dagen geleden

Vooral niet wisselen hoor Pipo de Clown. Met dit voetbal pak je geen punt meer! Ook niet tegen Emmen.

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
7 dagen geleden

Waarom komt Okoye ook maar geen 1 meter voor de doellijn bij een hoge bal??

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Gompie - Gary Heale
7 dagen geleden

Die jongen heeft een heel goede trainer nodig. Dan kan hij een topper worden. Niet met Kooiman als keeperstrainer!

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  Gompie - Gary Heale
7 dagen geleden

Daarom speelt ie bij Sparta. Ja, zo simpel is het

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Gompie - Gary Heale
7 dagen geleden

Dat deed die al niet in de 4e div Duitsland.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Gompie - Gary Heale
7 dagen geleden

Onbegrijpelijk

D
Spartapijnacker
Spartaantje
7 dagen geleden

Vrije trap Ajax wordt niet genomen op de plek waar de (knulige) overtreding wordt begaan. Scheidsrechter?

D
Ruud
Leonidas
7 dagen geleden

Met deze trainer ga je gewoon degraderen en dat was na 5 wedstrijden al duidelijk.

D
Sparta kaatsheuvel
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
7 dagen geleden

En maar de hand boven zijn hoofd houden, had Fred Grim maar gehouden dan zie je tenminste nog eens aantrekkelijk en leuk voetbal.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
7 dagen geleden

Het is heel slecht, maar degraderen gaan we niet dankzij de goede serie voor de winterstop. Maar armoedig is het wel.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
7 dagen geleden

Met dit voetbal verlies je ook de komende wedstrijden Rob.

Sporza
Spartaantje
7 dagen geleden

Nou, klaar dus… Verdedigend erg zwak.

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
7 dagen geleden

Het kwaliteitsverschil is tot nu wel heel erg duidelijk. Jammer dat er ook geen intentie is om wat naar voren te spelen met deze verschrikkelijke opstelling. Bedankt Fraser.

D
Koen Heijden
Spangenaar
7 dagen geleden

Had niet anders verwacht eigenlijk. Tegen Ajax is Sparta niet opgewassen.

D
Allez OM
Spangenaar
7 dagen geleden

We verdedigen niet met 5 man maar met 10 man en toch staan er konstant ajax spelers vrij, knap hoor

D
Prins
Spangenaar
7 dagen geleden

Je wordt weer als kleine kinderen uit elkaar gespeeld. Er zit 0 lijn en 0 vechtlust in.

D
King P88gba
Gladiator
7 dagen geleden

Er hebben hier een aantal mensen last van een lichte overschatting van ons elftal. De laatste 10 jaar hebben we ons slechts twee keer veilig gespeeld in de eredivisie. 1 keer op de laatste speeldag en 1 keer in een Corona jaar met een niet afgemaakte competitie. Waar we nu naar zitten kijken is simpelweg het krachtsverschil tussen Ajax en Sparta. Daar kan niemand iets aan doen.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
7 dagen geleden

Helemaal met je eens.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
7 dagen geleden

Dit soort tegenstanders laten duidelijk zien dan Abels, Fortes en Beugelsdijk hoogstens bankzitter-niveau zijn in de Eredivisie en dat Vriends/Heylen/Smeets/Deroy niet op het niveau van Ajax mee kunnen.

Abels/Fortes/Beugel/Heylen/Smeets zijn allemaal Van Stee aankopen, en dan noemen we niet eens Engels/Reda/Grav/Meijers/Leer.

Dat is bijna een heel elftal.

Laatste wijziging 7 dagen geleden door ATX
D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
7 dagen geleden

Waar. Maar nu speel je op z’n Frasers dus laf. Geef je spelers meer vrijheid qua opdrachten om wat vrijer te kunnen spelen, leuker voor een voetballer toch. Al parkeer je de spelersbus voor de goal dan schieten ze er hem door de ramen nog in. Altijd dat behoudende van deze trainer hangt mij mijlenver de strot uit al vanaf het moment dat die bij ons kwam. PEC Zwolle iets voor hem, hoop het. Deze wedstrijd is al over en uit.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
7 dagen geleden

Wees eens kritisch op Van Stee. Die steek je alleen maar veren in de kont.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  ATX
7 dagen geleden

Je weet niet wat er op de achtergrond gebeurd ik ook niet. Denk dat HvS er niet van wakker ligt als fraser weg gaat, wel de afkoopsom natuurlijk.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
7 dagen geleden

Had je dit nieuws gemist?

https://www.vi.nl/nieuws/sparta-en-toptrainer-fraser-scheppen-rust-met-nieuw-contract

En spreek voor jezelf aub.
Van Stee is verantwoordelijk voor de spelers/prestaties die wij allemaal kunnen zien. Dat jij je ogen daar voor sluit is, ligt aan jezelf.

D
Gladiator
7 dagen geleden

Goed muurtje ook…..

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Semper
7 dagen geleden

En dat op 35 meter afstand.

D
Ouderkerk
Spartaantje
7 dagen geleden

We komem uit 010 dus nog 7.

D
Dikker
Gladiator
7 dagen geleden

Ja mensen, wat willen we nou?
We hebben evenveel kansen gehad als Ajax.
Alleen hebben zij wat betere spelers om zulke kansen te maken.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Joh doe normaal

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

De laatste twintig minuten zijn we niet meer van de eigen helft af geweest.

Laatste wijziging 7 dagen geleden door Rob Laanen
D
Dodo0
Spartaantje
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Je hoeft Beugelsdijk en Fortes niet op te stellen. Dat zou al schelen.

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Humor !

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

Amateurs zijn t ik zet mijn tv uit kan t niet aanzien

D
lofer
Spartaantje
7 dagen geleden

Fraser zal wel tevreden zijn met slechts 3 – 0 bij de rust. Terwijl het haalbaar was geweest om gewoon met 0 – 1 voor te komen.
Had er wel een aanvaller moeten staan.

nicopijpers
Spartaantje
7 dagen geleden

Hoop dat Fraser in de rust de boys wijs maakt dat Hallen ook aan gepakt mag worden.

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

Beugelsdijk eraf en een middenvelder erbij.

D
Sparta kaatsheuvel
Spangenaar
7 dagen geleden

Ben er alweer helemaal klaar mee, het is allemaal zo voorspelbaar als wat!

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Sparta kaatsheuvel
7 dagen geleden

De uitslag nog niet hoor.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Jan
7 dagen geleden

Kom op Jan, het is alleen maar tegen houden.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
7 dagen geleden

Daar is de opstelling ook naar Rob. Laffe coach die Fraser

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
7 dagen geleden

Alleen met hoeveel is de vraag…

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
7 dagen geleden

Ik bedoel natuurlijk de tegen doelpunten.

D
Jan
Gladiator
7 dagen geleden

Sparta is veel te lief.

D
Rob Laanen
Gladiator
7 dagen geleden

Heerlijk avondje voor Ajax.

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

Fortes wijst alleen maar naar anderen wie ze moeten oppakken. Lachwekkend

D
Gladiator
7 dagen geleden

Onze keeper heeft vandaag ook z’n handschoenen verkeerd om aan.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Semper
7 dagen geleden

Kom op Ton. Het zijn vooral Deroy,Fortes,Abels,Beugelsdijk,Heylen die te weinig laten zien.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Semper
7 dagen geleden

Hij had uit moeten komen maar, blijft gewoon staan.

D
TvdB
Spartaantje
Je reactie op  Semper
7 dagen geleden

Breek me de bek niet open. Wordt met de week minder lijkt wel

D
Gladiator
7 dagen geleden

Hebbie 5 verdedigers staan er 3 te kijken hoe er 1 scoort. Dat bedoel ik nou.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Semper
7 dagen geleden

Ja dat heb je met 3 centrale verdedigers, die kijken elkaar aan. Vriends is nog de beste van de 3

D
PKHVH
Spangenaar
Je reactie op  Semper
7 dagen geleden

Wij wisten toch allemaal dat dit ging gebeuren.

D
Marcel van A
Spartaantje
7 dagen geleden

We gaan geen duel aan. Ga eens er in kleunen

D
Mari van Wijk
Spartaantje
7 dagen geleden

Zuiver buitenspel

D
Ouderkerk
Spartaantje
7 dagen geleden

Buitenspel!

D
Dikker
Gladiator
7 dagen geleden

Nu snel die Beugelsdijk er uit a.u.b.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Gewoon weer een goede buitenspelval van Tommie.

D
Cap
Spangenaar
7 dagen geleden

Ik heb medelijden met Thy.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Cap
7 dagen geleden

Die speelt wel naar zijn vermogen.

D
Dikker
Gladiator
7 dagen geleden

We krijgen wat we wilden. Sparta zoekt waar mogelijk de aanval.
Complimenten aan Fraser.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Dikker
7 dagen geleden

Erika loopt lekker mee wil je zeggen. Op de eerste 40 meter is de achterstand nog overbrugbaar!