7.000 toeschouwers bij surrogaat-derby

Sparta oefent zondag tegen Feyenoord. In de Kuip. Sparta supporters zijn niet welkom, maar 7.000 supporters van de club uit Zuid mogen wel naar het stadion toe. Families en jeugd tot 18 jaar oud mogen gewoon naast elkaar plaats nemen. Hiermee volgt Feyenoord de landelijke richtlijnen van het RIVM. (foto ITWM: De supporters die er niet bij zullen zijn)Door: de redactie

OTT week 32-2020

Oefenen in de Kuip, ons uittenue dat op een Tiramisu-dessert lijkt, of van Stee die Deroy Duarte niet aan NAC wil verhuren. Heb je je Sparta mondkapje al gekocht, vanaf nu moet die op als je gaat shoppen in de Koopgoot! Wat nog wel mondkaploos kan is je snel haasten naar de fanshop (of de digitale versie ervan) om als één van de laatste supporters je SCC te kopen. 9 augustus stopt de verkoop! Dit en nog veel meer in het OTT van week 32!

NAC vangt bot bij van Stee, Deroy Duarte niet te huur

De tijd is voorbij dat clubs voetballers zo maar bij Sparta opgehaald konden worden en vervolgens een korte tijd erna tegen een riante bedrag verkocht kunnen worden. In het Henk van Stee tijdperk werkt dit allemaal wat anders. Ook voor spelers die geen gegarandeerde basisplaats hebben geldt niet zomaar dat ze verhuurd worden. Deroy Duarte blijft daarom bij Sparta en dat betekent voor NAC dat ze door moeten zoeken.

Sparta wint van TOP Oss

De kop is eraf. Sparta heeft de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding achter de rug. Het was de eerste Spartaanse wedstrijd sinds het afbreken van de competitie in maart. Sparta versloeg TOP Oss in Delden met 3-1.

Wisselen!

Clubs in de Eredivisie mogen komend seizoen per wedstrijd vijf wissels toepassen. De KNVB volgt daarmee zoals verwacht de lijn van de internationale spelregelcommissie IFAB.