Memory Topic deel 8: Je favoriete trainer ooit

Was het Denis Neville die onze club voor het laatst kampioen wist te maken. Of was het Barry Hughes die naast succesvol trainer ook entertainer was? Of zijn de herinneringen meer vers: Is Alex Pastoor jou grote held, Of wat te denken van Adri van Tiggelen. Wie o wie, geef jij de eer als beste trainer van Sparta ooit? Laat het horen in het Memory Topic deel 8... Zelf een idee voor een Memory Topic? Stuur een e-mail naar itwmredactie@hotmail.nlDoor: de redactie

Supporters geven hun mening over wel of niet doorgaan competitie

Daar waar het betaald voetbal minimaal tot 1 juni 2020 stil legt zijn de supporters eigenlijk nog niet aan het woord geweest. Het waren vooral clubs, tv-stations en (internationale) bonden die gehoord werden. Niet zo vreemd, want bij hen is er veel aan gelegen om de cash-flow in stand te houden zodat de broek opgehouden kan worden. Als laatste in de rij worden nu eindelijk ook de supporters gehoord. Het supporterscollectief zal a.s. dinsdag een overleg met de KNVB hebben.

Een bedankje van Hans

Mede Spartaan Hans Rorijs kreeg 7 maanden geleden een ernstig verkeersongeluk. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem ondanks dat het herstel nog lange tijd zal duren. Afgelopen week mocht hij naar huis en via deze weg wil hij zijn mede-supporters bedanken die hem al die tijd ondersteund hebben.

Aan een ander frontů.

Ramon is Sparta supporter. Maar Ramon is eigenlijk veel meer. Ramon is een Spartaan die in deze tijden van crisis op een Intensive Care werkt. Hij heeft niet veel tijd voor voetbal gerelateerde zaken, maar blijft zijn club wel volgen. Dat geeft hem in deze tijden vooral kracht. Ramon weet verder dat we vertrouwen moeten houden, want alles gaat ook weer goed komen. Een mooi ingezonden stuk!

Fotootjes gevraagd

Beste lezers van ITWM. We hebben jullie hulp nodig. Om ITWM te laten zijn wat het is en van ITWM een nog veel betere website te maken dan dat we nu zijn, hebben we rechtenvrije foto's nodig. Dit om de website vooral kleurrijk en bondig te maken. We zijn jullie enorm dankbaar als we jullie plaatjes mogen gebruiken. Je kan deze e-mailen naar itwmredactie@hotmail.nl

Is Nathan Rutjes De Mol?
Ja. - 31% / 134 stemmen
Ja.
Nee. - 31% / 135 stemmen
Nee.
Wattuh? Waar hebbie het over? De Wie.....? - 38% / 166 stemmen
Wattuh? Waar hebbie het over? De Wie.....?
Aantal stemmen: 435
stemmen