Heylen met de pet op

Vitesse-uit. Het is zo’n wedstrijd waarbij het ‘huilen met de pet op’ vrijwel altijd uit de kast kan worden gehaald. Ditmaal was een rode kaart van Heylen de genadeslag voor Sparta, dat zoals gebruikelijk verloor in het Gelredome.

Door: de redactie

Voorbeschouwing Vitesse-Sparta (september 2020)

Dit weekend staat voor Sparta de uitwedstrijd tegen Vitesse op de agenda. In Arnhem krijgt Sparta de kans de wrange smaak van de thuisnederlaag tegen Ajax weg te spoelen. Al zal dat voor Deroy Duarte niet nodig zijn, want de middenvelder is positief getest op Corona en een kenmerk daarvan is verlies van smaak. Hoe dan ook, wedstrijd 2 van seizoen 2020/2021 staat op het programma en daarom beschouwt ITWM voorrrrrr.

OTT week 38-2020 deel II

Corona in Arnhem en Rotterdam. Een ruildeal tussen Faye en Meijers. En perikelen rondom de ticketverkoop voor de wedstrijd tegen AZ. Of toch maar even naar de bios. Het nieuws zindert en beeft en gaat zo snel als een formule 1 race aan je voorbij. Daarom een nieuwe deel van het OTT van week 38.

Sparta moet zaterdag naar Corona-brandhaard

Sparta zal a.s. zaterdag moeten afreizen naar de Corona-brandhaard in Arnhem. Een groot deel van de staf is daar geïnfecteerd geraakt met het coronavirus. Acht trainers, waaronder hoofdcoach Thomas Letsch, zijn positief getest. De wedstrijd Vitesse - Sparta die voor zaterdag op het programma staat gaat vooralsnog gewoon door.

Ruildeal Faye Meijers op handen

Sparta en ADO lijken dichtbij een ruildeal tussen twee linkerverdedigers. Lasanne Faye zou naar ADO verhuizen en Aaron Meijers zou richting Het Kasteel gaan. Diverse websites, waaronder Omroep West, melden dit. Officieel is nog niets bekend geworden over deze opmerkelijke overeenkomst.

Update: deal is rond:

Tevreden over de afgelopen transferperiode?
Ja, alleen een goede spits had er nog wel bij gemogen. - 33% / 342 stemmen
Ja, alleen een goede spits had er nog wel bij gemogen.
Nee, die goede spits had er echt bij gemoeten. - 51% / 525 stemmen
Nee, die goede spits had er echt bij gemoeten.
Ik ben volledig tevreden. Een extra spits erbij was echt onzin geweest. - 5% / 52 stemmen
Ik ben volledig tevreden. Een extra spits erbij was echt onzin geweest.
Ik ben ontevreden. Er hadden nog meerdere spelers bij gemoeten. - 10% / 107 stemmen
Ik ben ontevreden. Er hadden nog meerdere spelers bij gemoeten.
Aantal stemmen: 1026
stemmen