Sparta treedt gehavend aan tegen RKC

Sparta treedt morgenavond in het carnavaleske Waalwijk niet in de sterkst mogelijke opstelling aan. Van spits Ragnar Ache is het zeker dat hij niet ingezet kan worden. Van de vorige week geblesseerd geraakte spelers is het ook onzeker of deze mee zullen doen tegen de hekkensluiter van de eredivisie.Door: de redactie

Voetbalclinic bij VVOFB

Sparta houdt op 10 april (Goede Vrijdag) een voetbalclinic voor jeugdige talenten van het het dorpje Ooltgensplaat, het eiland Goeree-Overflakkee, maar ook van daarbuiten. Heb je dus kroost waarvan je denkt dat dit de nieuwe Bok De Korver, Dennis de Nooijer of Nourdin Boukhari kan worden geef je dan op voor deze clinic!

Jurgen Mattheij wil naar het buitenland

Jurgen Mattheij, de speler die afgelopen zomer van het gedegradeerde Excelsior de gelederen van Sparta kwam versterken wil na één seizoen al weer bij Sparta naar een andere werkgever toe. De verdediger, die zijn gehele loopbaan in het Rotterdamse verkeerde, wil gaan jobhoppen. Het liefst pakt hij zijn biezen voor een heus buitenlands avontuur, maar wil misschien toch ook wel bij Sparta blijven.

OTT week 8-2020

Sparta 1 verliest, jong Sparta verliest, Sparta O19 verliest en Sparta O15 verliest ook. Dit lezen we op de officiële website van onze club. Wij van In The Winning Mood, zien het liever zoals de naam van onze website het betaamt. Niks geen verliespartijen, maar een langdurige roes van aaneengeschakelde overwinningen zonder je elftal aan te passen. Dat lijkt er voor nu even niet in te zitten. Maar zoals altijd is ergens de omslag dat het weer beter zal gaan. Laat deze nu uitgerekend vrijdag gaan plaats vinden. Voetballers die in een carnavalstenue gaan voetballen moeten namelijk keihard aangepakt worden. Alleen daarom al telt niets anders dan de winst in Waalwijk! We voeren de druk maar eens lekker op! Dit en meer in het OTT van week 8!

Laf spelend Sparta verliest van Groningen

Sparta had bijna een hele tweede helft om de gelijkmaker te maken. Onze club hield vooral veel spelers achter de bal. Balletjes breed en achteruit speelden Groningen in de kaart. De loon van de Spartaanse angst was 0 punten. Sparta - Groningen eindigde in 1-2z In de eerste helft kreeg Sparta het moeilijk na het geblesseerd uitvallen van Auassar en ongelukkig wisselen van Fraser. Rayhi miste bij 0-0 een pingel en ook Rigo viel geblesseerd uit. Een klote middag.
Tevreden over de afgelopen transferperiode?
Ja, alleen een goede spits had er nog wel bij gemogen. - 28% / 189 stemmen
Ja, alleen een goede spits had er nog wel bij gemogen.
Nee, die goede spits had er echt bij gemoeten. - 55% / 374 stemmen
Nee, die goede spits had er echt bij gemoeten.
Ik ben volledig tevreden. Een extra spits erbij was echt onzin geweest. - 3% / 21 stemmen
Ik ben volledig tevreden. Een extra spits erbij was echt onzin geweest.
Ik ben ontevreden. Er hadden nog meerdere spelers bij gemoeten. - 14% / 93 stemmen
Ik ben ontevreden. Er hadden nog meerdere spelers bij gemoeten.
Aantal stemmen: 677
stemmen