OTT week 32-2020

Oefenen in de Kuip, ons uittenue dat op een Tiramisu-dessert lijkt, of van Stee die Deroy Duarte niet aan NAC wil verhuren. Heb je je Sparta mondkapje al gekocht, vanaf nu moet die op als je gaat shoppen in de Koopgoot! Wat nog wel mondkaploos kan is je snel haasten naar de fanshop (of de digitale versie ervan) om als één van de laatste supporters je SCC te kopen. 9 augustus stopt de verkoop! Dit en nog veel meer in het OTT van week 32!Door: de redactie

Fraser verlengt zijn contract tot en met juni 2022

Een jaar geleden had Henk Fraser nog een contract tot en met 2020. In september van het vorige jaar tekende hij bij tot de zomer van 2021. Nu verlengt hij zijn contract in augustus tot en met juni 2022. De verwachting is dat hij in juli 2021 zijn contract zal verlengen tot en met juni 2023.

Lens affrontera le Sparta à Bollaert le 15 août à 19h

Le RC Lens va affronter le Sparta Rotterdam le samedi 15 Août à 19 heures. Les supporters Lensois pourront assister à ce match, mais dans la limite de 5000 personnes.

7.000 toeschouwers bij surrogaat-derby

Sparta oefent zondag tegen Feyenoord. In de Kuip. Sparta supporters zijn niet welkom, maar 7.000 supporters van de club uit Zuid mogen wel naar het stadion toe. Families en jeugd tot 18 jaar oud mogen gewoon naast elkaar plaats nemen. Hiermee volgt Feyenoord de landelijke richtlijnen van het RIVM. (foto ITWM: De supporters die er niet bij zullen zijn)

NAC vangt bot bij van Stee, Deroy Duarte niet te huur

De tijd is voorbij dat clubs voetballers zo maar bij Sparta opgehaald konden worden en vervolgens een korte tijd erna tegen een riante bedrag verkocht kunnen worden. In het Henk van Stee tijdperk werkt dit allemaal wat anders. Ook voor spelers die geen gegarandeerde basisplaats hebben geldt niet zomaar dat ze verhuurd worden. Deroy Duarte blijft daarom bij Sparta en dat betekent voor NAC dat ze door moeten zoeken.

Wat verwacht jij van de rest van de reguliere competitie?
We degraderen rechtstreeks. - 5% / 68 stemmen
We degraderen rechtstreeks.
We eindigen 16e en spelen nacompetitie play-offs. - 5% / 68 stemmen
We eindigen 16e en spelen nacompetitie play-offs.
We spelen geen play-offs en handhaven ons rechtstreeks. - 80% / 1168 stemmen
We spelen geen play-offs en handhaven ons rechtstreeks.
We stunten en spelen de play-offs om Europees voetbal. - 11% / 165 stemmen
We stunten en spelen de play-offs om Europees voetbal.
Aantal stemmen: 1469
stemmen