Ruzie in het oosten

“Hij gaat deze zomer al en nu maken ze hem gek”, aldus Ricardo Moniz. Ze = Sparta. Hem = Fortes. Fortes reageert: ''Het zegt genoeg dat iemand denkt dat een ander mij gek kan maken. Ik ben 30 jaar. Niemand vertelt mij wat ik moet doen. Niemand maakt mij gek. Ik maak mijn eigen keuzes."

Door: de redactie

Negentienjarige Van Hoeven langer vast

Vastleggen die kip, dacht Sparta Rotterdam over de 19-jarige Bradly van Hoeven, die vooral in Jong - Sparta speelt (en daar topscorer is). Zijn conract is met één seizoen verlengd. Tegen MVV, vorig seizoen, maakte hij zijn debuut in het eerste.

Veldwijk definitief naar Zuid-Korea

Het kon bijna niet meer misgaan, maar het is nu dan definitief: Lars Veldwijk vertrekt naar Jeonbuk Hyundai Motors Football Club. Waarvan akte.

Van Stee krijgt promotie en wordt directeur voetbalzaken

De oplettende Spartaan zal het al mee hebben gekregen, maar we melden het hier toch nog maar even. Gisteren werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze club duidelijk dat technisch manager Henk van Stee promotie maakt. Zijn nieuwe functie is directeur voetbalzaken. Het is niet slechts een wijziging van de titel, Van Stee krijgt ook meer bevoegdheden.

Gemeente Rotterdam zit Sparta dwars

Op de nieuwjaarsreceptie van Sparta sprak voorzitter Leo Ruijs de aanwezigen toe en na afloop van zijn toespraak gaf hij een interview aan Radio Rijnmond. In dit interview kwam naar voren dat Sparta's plannen voor de verbouwing van Terbregge en de nieuwbouw van het stadion door de gemeente Rotterdam niet erg enthousiast ontvangen zijn.

Wat verwacht jij van de rest van de reguliere competitie?
We degraderen rechtstreeks. - 4% / 42 stemmen
We degraderen rechtstreeks.
We eindigen 16e en spelen nacompetitie play-offs. - 4% / 41 stemmen
We eindigen 16e en spelen nacompetitie play-offs.
We spelen geen play-offs en handhaven ons rechtstreeks. - 81% / 832 stemmen
We spelen geen play-offs en handhaven ons rechtstreeks.
We stunten en spelen de play-offs om Europees voetbal. - 11% / 109 stemmen
We stunten en spelen de play-offs om Europees voetbal.
Aantal stemmen: 1024
stemmen