OTT week 50-2019

Na de 0-0 hebben we de 20 punten binnen. Met nog twee wedstrijden voordat de winterstop begint zitten we op schema, maar om ons echt behaaglijk te voelen zou een overwinning in Emmen lekker zijn. Wat ook lekker is, is dat Sparta gisteren het jaarverslag presenteerde. Veel cijfers en goede bedoelingen, maar hoe vertalen we een en ander en wat voor rapportcijfer moeten we de leiding van onze club eigenlijk geven? Wie in ieder geval een hoog cijfer verdiend dat zijn de supporters die a.s. zondag mee naar Emmen gaan en zich op 18 december na het behalen van de 3e ronde vrijwillig laten opsluiten in het meest gastvrije uitvak in Nederland. Verder is de transferwindow over een kleine 3 weken weer geopend en wat zal dat ons brengen? Roep 't maar in het Off Topic-topic van week 50!Door: de redactie

Wedstrijdverslag Sparta - Heracles (december 2019)

Sparta - Heracles was weinig enerverend en verdiende geen winnaar. De eindstand van 0-0 was dan ook een prima weergave van de wedstrijd die niemand -behalve Joey Konings- zich later nog zal herinneren.

Voorbeschouwing Sparta - Heracles (december 2019)

Sparta - Heracles. Het wordt het laatste eredivisie potje van dit weekend. Tijdens de wedstrijd zal in de 63 minuut het stadion gaan staan en applaudisseren als eerbetoon aan Pim Verbeek. Na 90 minuten hopen we dat Sparta drie punten bij heeft geschreven, waardoor het gat naar plek 15 maar liefst 9 punten is en we mogen spreken van ‘aansluiting bij het linkerrijtje’.

Complimenten voor Sparta

Af en toe mag Sparta ook wel eens de complimenten krijgen. Soms moet dat gewoon ondanks dat wij in Rotterdam daar niet goed in zijn. Kennen we niks aan doen, we zijn immers overal tegen. Maar dit keer is het gelukt, in een column zelfs!

OTT week week 49-2019

Ook zo'n kater gehad na een avondje Tilburg. Niet alleen van de uitslag, maar ook vanwege het schofterige ophoudbeleid van Willem II. Wat is dat voor club, wie verzint het beleid daar? Een uur wachten voordat je weer huiswaarts kan. Maar goed, we moeten ons er zeker niet van weerhouden om er 18 december voor het bekertreffen weer in dat Kruikenstadje aanwezig te zijn. Misschien stiekem met een geelzwart sjaaltje :-). Sparta supporters kunnen wel wat hebben. Verder een week van reflectie op sportief gebied. Stelt Henk Fräser volgende week Laros Duarte op i.p.v. aanvoerder Adil Auassar? En durft hij het aan om Lars Veldwijk opnieuw te passeren? Lastige keuzes voor het treffen met Heracles. Genoeg gespreksstof voor een Off Topic Topic.
Van Stee wil in de winterstop een linksback halen. Als Dervisoglu definitief vertrekt, moet er dan ook nog een aanvaller bij?
Nee, met Ache, Veldwijk en Piroe hebben we voldoende spitsen. - 33% / 112 stemmen
Nee, met Ache, Veldwijk en Piroe hebben we voldoende spitsen.
Jazeker, als Dervisoglu vertrekt, moet er nog een spits bij. - 67% / 228 stemmen
Jazeker, als Dervisoglu vertrekt, moet er nog een spits bij.
Aantal stemmen: 340
stemmen