Eintracht Frankfurt gaat bieden op Ache

Ache staat al een tijd in de belangstelling van Eintracht Frankfurt en zij lijken een bod uit te brengen...Door: de redactie

Duidelijkheid van Brentford wordt snel verwacht

Sparta hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de toekomst van Halil Dervisoglu. De spits staat vanaf 1 januari 2020 onder contract bij het Engelse Brentford, maar nog altijd hoopt Henk van Stee hem op huurbasis een half jaar langer aan Sparta te kunnen binden.

Van de Graaf fluit Emmen - Sparta

We zijn langzaam maar zeker op weg naar 2020. Iedere stad beleeft zo'n laatste maand van het jaar weer op zijn eigen manier. Zo zijn ze er in Den Haag dit jaar eens goed op tijd begonnen met het nodige vuur, al dan niet begeleid door werk. Wij in Rotterdam beginnen wat later in de maand met vuurwerk. In onze mooi stad zijn we nog even met belangrijkere zaken bezig, zoals de laatste drie wedstrijden van Sparta in 2019.

OTT week 50-2019

Na de 0-0 hebben we de 20 punten binnen. Met nog twee wedstrijden voordat de winterstop begint zitten we op schema, maar om ons echt behaaglijk te voelen zou een overwinning in Emmen lekker zijn. Wat ook lekker is, is dat Sparta gisteren het jaarverslag presenteerde. Veel cijfers en goede bedoelingen, maar hoe vertalen we een en ander en wat voor rapportcijfer moeten we de leiding van onze club eigenlijk geven? Wie in ieder geval een hoog cijfer verdiend dat zijn de supporters die a.s. zondag mee naar Emmen gaan en zich op 18 december na het behalen van de 3e ronde vrijwillig laten opsluiten in het meest gastvrije uitvak in Nederland. Verder is de transferwindow over een kleine 3 weken weer geopend en wat zal dat ons brengen? Roep 't maar in het Off Topic-topic van week 50!

Wedstrijdverslag Sparta - Heracles (december 2019)

Sparta - Heracles was weinig enerverend en verdiende geen winnaar. De eindstand van 0-0 was dan ook een prima weergave van de wedstrijd die niemand -behalve Joey Konings- zich later nog zal herinneren.