Tavsan op huurbasis naar Telstar

Elayis Tavsan zal dit seizoen uitkomen voor Telstar. De 18-jarige aanvaller heeft bij Sparta nog een contract tot en met 30 juni 2021. In 2019/2020 ervaring op doen in de Keuken Kampioen Divisie en dan goed genoeg zijn om in 2020/2021 met Sparta de eredivisie (en Europa ;D...) in te gaan.

Door: de redactie

OTT week 34-2019

Een gedeelde eerste plaats in de eredivisie maakt ons behoorlijk trots. Uiteraard verdienden de spelers daarom alleen al een avondje Lowlands! Het is ze gegund na de overwinning bij ADO, al zullen ze zich in de residentie nu wel een beetje groen en geel ergeren! Zondag PEC Zwollen uit. Belangrijk is dat we wederom een vol uitvak hebben en dat niet iedereen op "doe eens makkelijk" Fox afstemt. In het uitvak zie je de presentatoren namelijk veel beter, zo zagen we zaterdag! Welkom bij het Off-topic topic van week 34-2019!

Harroui verlengt zijn contract

Goed nieuws! Abdou Harroui verlengt zijn contract!

Sparta overleeft Haags kwartiertje en blijft ongeslagen

Wij flikken het weer! Sparta blijft ongeslagen en dat kunnen wij vieren met drie punten erbij. Met zeven punten uit drie wedstrijden kunnen wij spreken van een geweldige seizoensstart! Met hangen en wurgen werden de drie punten over de streep getrokken in Den Haag. Hoe Sparta dit flikte lees je in het wedstrijdverslag van ADO - Sparta

Met 7 uit 3 heeft Sparta een geweldige seizoenstart!

Sparta had het in de 2e helft erg moeilijk, maar who cares? Sparta wint met 1-2 in Den Haag en heeft met 7 punten uit 3 wedstrijden een geweldige seizoenstart! Laterrrr meerrrr.

..