OTT week 26-2019

Eset logo, rode biezen/zwarte broek? Kan dat? En dan de voorbereiding: De bal gaat namelijk weer rollen voor onze club die nog naarstig op zoek is naar wat versterkingen. Maar dan moeten er wel meer seizoenkaarten of spelers verkocht worden. Of de sponsors moeten wat guller zijn in deze tijden van economische voorspoed. Anders zijn er geen centen.......Door: de redactie

Luuk Koopmans als alternatief voor de Ruiter?

En de geruchtenmachine dendert deze dagen gewoon door. Gisterenavond kwam ons het bericht ter oren dat nu de komst van Robin Ruiter naar Sparta niet doorgaat Luuk Koopmans op het vizier van Henk van Stee staat. De voormalig keeper van FC Oss, Jong PSV en MVV heeft alleen geen eredivisie-ervaring. Is dit de man die Sparta moet halen of is Verrips toch nog in race voor een rentree op Spangen?

Is Thomas een Spangenaar of een Judas?

Wat doorgaans voorbehouden is aan de Excelsior spelers om de overstap van Oost naar West te maken zien we nu het omgekeerde. De Mister Sparta van de jaren ’10 van deze eeuw heeft op Woudestein getekend. Verliest Thomas Verhaar zijn status als Spangenaar. Doet dit ons pijn en vinden we Verhaar na Schenk de grootste Judas aller tijden of komt het goed met Thomas net zoals dat goed kwam met Henk van Stee? (foto: Spangenaren)

Robbin Ruiter komt niet

Robbin Ruiter wordt niet de nieuwe keeper van onze club. Sparta onderhandelde de afgelopen dagen met hem, maar hij kiest vrijwel zeker voor een contract bij PSV.

Trapleuningen DN tribune

Afgelopen week ontvingen wij een verontrustende e-mail van een Sparta supporter over de onlangs geplaatste trapleuningen op de Denis Neville tribune. Er zou een gevaarlijke situatie ontstaan zijn. Sparta is hier inmiddels over aangeschreven. Hopelijk wordt er door onze piepjonge veiligheidscoördinator van Zomeren snel iets mee gedaan!

www.auto-onderdelenshop.be
Volgend seizoen degraderen 2 clubs rechtstreeks uit de eredivisie. Goed plan?
Prima plan! - 81% / 376 stemmen
Prima plan!
De situatie met 1 rechtstreekse degradant was beter. - 19% / 89 stemmen
De situatie met 1 rechtstreekse degradant was beter.
Aantal stemmen: 465
stemmen