OTT week 30-2019

Nog een paar oefenpotjes en het feest kan beginnen. De derby is al op 4 augustus. Ben je erbij? Dat kan, want er zijn nog kaartjes. Als meer dan 5.000 supporters de moeite nemen om naar de Open Dag te gaan, wat let je dan om Sparta in het echt te ondersteunen als het ergens om gaat. Sparta speelt trouwens een puike voorbereiding. Twee keer 3-0 winnen van Brabantse clubs. Niet slecht toch. En dan komt er vanaf nu ook nog een Israëlische superkeepert bij. Vol goede moed richting de ouverture. Waarom zouden we niet een keertje kunnen winnen op Zuid? Welkom bij het OTT van week 30-2019Door: de redactie

Sparta wint met 3-0 van NAC op de Open Dag

Na eerder deze week Willem II met 0-3 verslagen te hebben versloeg Sparta ditmaal een andere Brabantse ploeg op overtuigende wijze. Tijdens de Familiedag werd op Het Kasteel NAC met 3-0 verslagen.

Vandaag: De Spartaanse Familiedag, met oefenpot tegen NAC

Rotterdam-West gaat het tijdens de Open Dag Familiedag niet volledig droog houden. Dat is natuurlijk jammer. Gelukkig is de oefenpot tegen NAC voor iedereen droog te aanschouwen, dus komt allen naar Het Kasteel!

Harush definitief naar Sparta

Het werd gisteren al bekend, maar vandaag is het dan formeel, definitief, en onomkeerbaar. De 31-jarige Israëlische heeft voor één seizoen op Het Kasteel getekend. Harush traint komende dinsdagochtend voor het eerst mee. Hij is dus niet aanwezig bij de Open Familiedag.

OTT week 29-2019 deel II

Door het vele Spartanieuws heen zien we ons populaire Off topic topic van afgelopen week weer wegzakken. Vandaar een deel II voor de supporters die off-topic over Sparta en voetbal hun mening willen ventileren. Zo kun je het hebben hoe je je medesupporter van onterechte Kuipvrees af brengt en er zo voor zorgt dat we met 1.200 Spartanen bij de derby zijn. Of gaan we het nog maar eens hebben dat er mogelijk een Turkse club op het Spartaanse Vinketouw zit om Halil naar Istanbul te doen bewegen. Roep het maar in het [natte modus]Ow-Thee-Thee [/natte modus] deel twee week negenentwintig van het jaar twintignegentien!

www.auto-onderdelenshop.be
Favoriete spitsduo?
Veldwijk en Ache - 20% / 177 stemmen
Veldwijk en Ache
Veldwijk en Dervisoglu - 67% / 592 stemmen
Veldwijk en Dervisoglu
Dervisoglu en Ache - 13% / 119 stemmen
Dervisoglu en Ache
Aantal stemmen: 888
stemmen