Soapserie, de laatste akte

RV & AV Sparta eindigde bovenaan in de tweede klasse D maar promoveerde toch niet. Hoe dit kwam beschreef Rene Schouten onlangs in KasteelNieuws. De soap was nog niet voorbij, er kon alsnog promotie aangevraagd worden. Dit liep anders dan werd gehoopt. Rene Schouten praat jullie bij.Door: Rene Schouten

Hoofdsponsor blijft een jaar langer

Hoofdsponsor D&S Groep heeft haar contract met Sparta opengebroken en is daarmee minimaal tot medio 2022 aan Sparta verbonden. Vandaag toog de Sparta taxi, met aan boord Algemeen Directeur Manfred Laros en Commercieel manager Dave vd Meer, naar het Schiedamse stadhuis om het contract te tekenen.

Vandaag 1 jaar geleden vierden we feest!

Vandaag is het al weer een jaar geleden dat zich het wonder van Doetinchem afspeelde. Uit een door velen vooraf beschouwde nagenoeg kansloze positie liet Sparta de voetbalkenners verbluft achter door te promoveren op de Vijverberg! En toen was het feest, feest en nog eens feest. Het feest dreunt nu nog een beetje na. Eťn van de mooiste momenten uit de roemrijke geschiedenis van de oudste profclub van Nederland!

Interview met Danny Schenkel

Hij speelde maar liefst exact 150 wedstrijden voor onze trots. Zijn laatste minuten dateren alweer van twaalf jaar geleden, zelf kwam hij maar liefst achttien jaar geleden richting het Kasteel. In zes jaar tijd groeide deze Noord-Hollandse verdediger uit tot een Rotterdams steunpilaar. Groot, kale kop en een norse blik, dan wist je als aanvaller dat het een pittige wedstrijd ging worden. Achter die norse blik op het veld zit een gozert met een goud hart. Het leidde hem uiteindelijk langs Willem II, Cyprus terug naar Telstar. Danny Schenkel, een betrouwbare kracht in het hart van de Spartaanse verdediging. De tijd vliegt voorbij maar Danny zijn we nog niet vergeten.

Update: Uitslag culthelden poll

Voetbal International gaat een verhaal maken over culthelden. Per club. Tja, het is wel echt komkommertijd. De verslaggevers van het voetbalblad hebben om input gevraagd bij de supportersvereniging. Daar kwamen ze er niet uit. En ook wij bij ITWM vinden het erg lastig. Dus we roepen hierbij jullie hulp in!

UPDATE: Klik op de pijltjes voor de uitslag van de poll.

Favoriete spitsduo?
Veldwijk en Ache - 20% / 177 stemmen
Veldwijk en Ache
Veldwijk en Dervisoglu - 67% / 592 stemmen
Veldwijk en Dervisoglu
Dervisoglu en Ache - 13% / 119 stemmen
Dervisoglu en Ache
Aantal stemmen: 888
stemmen