Prima uitgangspositie na 0-2 overwinning in Oss

Sparta heeft zichzelf met een 0-2 overwinning een prima uitgangspositie verschaft om de finale van de nacompetitie play-offs te halen. De eerste helft was erg slecht. In de tweede helft kwam Sparta beter voor de dag en twee heerlijke goals van Harroui brachten feest bij de Spartanen op het uitvak (en op de hoofdtribune).Door: de redactie

Voorbeschouwing TOP Oss - Sparta (nacompetitie play-offs)

Gaat Sparta na 1 jaar eerste divisie direct terugkeren naar de eredivisie? Over maximaal 10 dagen weten we meer. 10 dagen waarin de spelers (hopelijk 4 keer) alles zullen geven en de supporters er vol achter gaan staan. Ben je aanwezig op het uitvak in Oss? Smeer dan je stembanden, laat je horen en ga volop achter de ploeg staan Spartanen! Zeiken kan altijd later nog. Nu samen achter de spelers staan, die ons hopelijk gaan brengen naar de eredivisie!

Supporters Oss worden gematst

Die supporters van Oss, Cambuur en de Graafschap die boffen maar weer. Volgend seizoen gaan ze minder betalen voor het bezoeken van een uitduel. Dat is het prachtige resultaat van de onderhandelingen van het Supporterscollectief Nederland (waar ook de SV van Sparta en de Spangenaren actief in deelnemen) met de Eerste Divisie C.V.

Halve finale Play offs nieuws

En zo was het opeens vrijdag. De dag waar Sparta afgelopen seizoen zo veel moest voetballen en waar we eigenlijk weer snel van af willen. Gewoon weer wedstrijden op zondagmiddag 14:30 of zaterdagavond om 20:00 uur. En dan daar waar we willen horen: de eredivisie. Om daar te komen moeten onze gladiatoren er 4 wedstrijden flink aan trekken, te beginnen a.s. zondag in Oss. Over deze en de terugwedstrijd op Het Kasteel zijn weer wat nieuwtjes te benoemen.

Op naar vol uitvak in Oss

De kaartverkoop voor zowel de thuis als uitwedstrijd voor het tweeluik tegen Top Oss loopt goed. UPDATE: het uitvak in Oss is inmiddels uitverkocht. Nu nog de laatste 1.000 kaarten voor de thuiswedstrijd slijten!
www.auto-onderdelenshop.be
Favoriete spitsduo?
Veldwijk en Ache - 20% / 177 stemmen
Veldwijk en Ache
Veldwijk en Dervisoglu - 67% / 592 stemmen
Veldwijk en Dervisoglu
Dervisoglu en Ache - 13% / 119 stemmen
Dervisoglu en Ache
Aantal stemmen: 888
stemmen