Lamprou waarschijnlijk toch niet naar Sparta, maar naar Vitesse

VI meldde dat Lamprou naar Sparta zou komen. Maar hij lijkt op het laatste moment toch voor Vitesse te kiezen. De 27-jarige doelman kon eerste keeper worden bij onze club, maar volgens de Gelderlander kiest hij voor de Arnhemmers waar hij tweede keeper zal worden....money, money, money....Door: de redactie

Kostas Lamprou op weg naar Sparta

Kostas Lamprou zal naar verwachting volgend seizoen de eerste keeper zijn van onze club, zo meldt VI. Hij wordt volgens VI dinsdag verwacht voor de medische keuring, waarna het de bedoeling is dat de laatste details van de deal worden afgerond.

Aberkante toegevoegd aan A-selectie

Abdallah Aberkane sluit op amateurbasis aan bij de selectie van Sparta Rotterdam. De negentienjarige multifunctionele verdediger was tijdens de voorbereiding al op proef bij de Rotterdammers. Aberkane zat zonder club, nadat zijn contract bij Ajax afgelopen was. In het verleden speelde hij ook in de jeugd van ADO Den Haag.

Indien in de komende periode een andere club zich meldt voor een contract is het mogelijk dat hij de overstap maakt n..

OTT week 29-2019

Een 1-2 verlies tegen een geoliede machine uit IsraŽl. Sparta speelde niet onverdienstelijk. Deze week gaat de oefencampagne verder met duels tegen Willem II en NAC. Die laatste is a.s. zaterdag op de Open Dag waar je vooral als familie in de watten wordt gelegd. Al een kaartje voor de derby uit. We lijken af te stevenen op een volle uitvakken. En wat gaat Sparta dit seizoen doen? Een betweter, visionair of gewoon verstand van voetbal? Vul dit formuliertje met je voorspelling nog even in. Verder? Zeg het zelf maar...in het Off Topic Topic week 29!

Het grote ITWM voorspellingstopic seizoen 19-20

Vorig seizoen nam supporter Marcel het initiatief om een poule op ITWM te starten. Daarbij konden alle ITWM bezoekers een voorspelling doen hoe hoog Sparta zou eindigen. Leuke bijkomstigheid: Komt de mening van inzender overeen met de mening die hij of zij verkondigd. Uiteraard gaan we dit seizoen hier mee door en brengen we jullie na elke 8 a 9 wedstrijden een update van de stand. We doen het wel iets meer gestroomlijnd en geautomatiseerd middels een formulier dat in te vullen is.

www.auto-onderdelenshop.be
Welke tegenstander wil je in de (mogelijke) finale van de play-offs treffen?
NAC - 9% / 13 stemmen
NAC
Excelsior - 31% / 44 stemmen
Excelsior
De Graafschap - 4% / 5 stemmen
De Graafschap
Emmen - 29% / 41 stemmen
Emmen
Halen we de finale dan? - 26% / 37 stemmen
Halen we de finale dan?
Aantal stemmen: 140
stemmen