Sparta pakt eerste overwinning van 2019

Onder het motto beter laat dan nooit pakte Sparta de eerste overwinning van dit jaar. De Schapen uit Dordt werden met 1-4 geslacht. De redactie van ITWM drinkt vanavond eerst nog enkele goudgele rakkers, dat wordt gevolgd door het verorberen van een lamsshoarma. Morgenavond volgt een uitgebreider verslag.

Door: de redactie

Schapenslachttopic

Onze voorbeschouwert van dienst had vandaag een heuse spijbeldag. De belhamel weigerde net zoals een oude Renault dat doorgaans doet, trouwe dienst. Driewerf schande en nederige excuses. Om jullie niet helemaal in diepe te laten spartelen alsnog een reactiemogelijkheid. Het schapenslacht topic is geopend !

..

Semper verandert in sombermans

Bart Vriends en Janne Saksela zullen morgen waarschijnlijk niet spelen, zag onze vaste trainingswatcher Semper vandaag. De supporters langs de lijn, somberden wat in het wilde weg op deze stralende Valentijnsdag. Gelukkig had Semper mooie herinneringen aan de zwierige Annemarie. Een wat truttig meisje. Maar dansen kon ze.

Pim Verbeek bestuurslid Technische zaken

Vanavond is bekend geworden dat Pim Verbeek opnieuw als bestuurder is terug gekeerd. Hij gaat de gewenste portefeuille van technische zaken op zich nemen. Hiermee lijkt de structuur die Sparta beoogde compleet. Later meer.....

Sparta jaagt op relschoppers

Afgelopen vrijdag vonden diverse lieden het nodig om na afloop van de wedstrijd het spelershome te belagen om daar verhaal te halen bij de spelers. Daarbij vielen volgens diverse ooggetuigen rake klappen. Sparta is inmiddels de jacht begonnen op deze "supporters".

www.auto-onderdelenshop.be
Nacompetitie is zeker. Moet Fraser nu andere systemen gaan uit proberen?
Nee hoor, 5-2-3 of 5-3-2 is prima. - 18% / 32 stemmen
Nee hoor, 5-2-3 of 5-3-2 is prima.
Ja natuurlijk, het moet 4-3-3 of 4-4-2 worden. - 82% / 149 stemmen
Ja natuurlijk, het moet 4-3-3 of 4-4-2 worden.
Aantal stemmen: 181
stemmen