Sparta onderuit tegen Jong PSV

Sparta heeft zich tegen Jong PSV niet van zijn beste kant laten zijn: Sparta gaf op de Herdgang niet thuis en moest een 2-0-nederlaag incasseren. Abels kreeg twee keer geel en dus rood. Door het verlies van Sparta werd Twente kampioen. We mogen hopen dat Sparta in de nacompetitie minder labbekakkerig voor de dag komt dan vandaag, want anders blijft de Eredivisie een illusie. Wakker worden!Door: de redactie

Vanmiddag Jong PSV - Sparta

Vanmiddag om 14:30 speelt Sparta op de Herdgang tegen Jong PSV. De nummer 5 tegen de nummer 2, op papier geen slecht affiche. Toch is de ITWM-redactie vandaag niet in Eindhoven. Het gezamenlijke bezoek aan de meubelboulevard gaat voor. Daarom ontbreekt deze keer de oude vertrouwde kwalitatief hoogwaardige voorbeschouwing die u van ITWM gewend bent. In plaats daarvan krijgt u dit topic. De comments zijn geopend. Beschouw maar raak voor een knaa..

Sparta wint in matig duel van Helmond Sport

Sparta heeft in een zwak duel waar geen enkele tegenstand werd geboden de drie punten thuis gehouden. Het was geen reclame voor het voetbal, want wat was het niveau bedroevend. Niet één van de duels die in onze geheugen gegrift zullen staan. Desondanks zijn de drie punten thuis gebleven en kunnen wij uit gaan kijken naar maandag op de Herdgang tegen Jong PSV.

Voorbeschouwing Sparta - Helmond Sport (april 2019)

Helmond Sport staat 1 na laatste en mist ook nog eens diverse spelers. De welbekende 3 punten moeten dan ook gepakt worden, ook al zijn de punten niet echt meer van belang. Het goede gevoel terugkrijgen; in dat teken staat Sparta - Helmond Sport. De nare bijsmaak van de zeperd tegen Oss wegspoelen en het publiek een mooie pot en 3 punten voorschotelen.

Play offs mogelijk week later klaar

Omdat één of andere club uit het dorp op palen aan de Amstel een onbeduidend potje voetbal speelt tegen het Londense Tottenham lijkt alles weer te moeten wijken. Het hele eredivisie programma gaat mogelijk een week verplaatst worden. Altans dat gaat de KNVB voorleggen aan de 18 eredivisieclubs. Dat betekent dat de play-offs dan waarschijnlijk ook mee verhuizen en een week later klaar zijn. Aan supporters en spelers die hun vakanties afgestemd hebben op het competitie-schema wordt minder gedacht. Die dikke middelvinger uit Zeist zijn we inmiddels wel gewend. We zullen zien waar dit toe zal leiden. Wordt vervolgd.

www.auto-onderdelenshop.be
Nacompetitie is zeker. Moet Fraser nu andere systemen gaan uit proberen?
Nee hoor, 5-2-3 of 5-3-2 is prima. - 15% / 105 stemmen
Nee hoor, 5-2-3 of 5-3-2 is prima.
Ja natuurlijk, het moet 4-3-3 of 4-4-2 worden. - 85% / 587 stemmen
Ja natuurlijk, het moet 4-3-3 of 4-4-2 worden.
Aantal stemmen: 692
stemmen