Sparta pakt een punt in Nijmegen

Na een 1-0 achterstand werd tegen NEC een punt in de wacht gesleept door een doelpunt van uitblinker Harroui. De redactie van ITWM keerde niet ontevreden terug uit Nijmegen. Inmiddels is er na 'meer' een uitgebreid wedstrijdverslag te vinden.

Door: de redactie

OTT week 47-2018

Het weekend zit er weer op. 1-1 in Nijmegen; daar kunnen we mee leven. En het is zo weer vrijdagavond beste Spartanen, dan kunnen we zien of onze club met Vriends en Drenthe in de basis zal starten. Tot die tijd lekker lullen over van alles. Het Nederlands Elftal bijvoorbeeld waar tegenwoordig oud-Spartanen het voetbal opeens weer nieuw leven hebben ingeblazen. Of moeten we het niet even hebben over de verbouwing van ons stadion waar we sinds de forumavond niets meer van hebben mogen vernemen. U meldt, wij draaien. Het OTT van deze week is geopend!

Voorbeschouwing NEC - Sparta 18 november 2018

En ook in dit weekend gaat de bal weer lekker rollen. Mede mogelijk gemaakt door de incompetente beleidsbepalers uit Zeist die vorig seizoen ter stemming brachten dat het een goed idee zou zijn dat als er een interland weekend zou zijn er dan in de 1e divisie lekker gebald kan worden. Dat betekent morgen een gehavend en ander Sparta dan we normaal te zien krijgen. Dank aan de wijze mannen uit Zeist die de competitie er zo een stuk aantrekkelijker op hebben gemaakt! ITWM beschouwt voor: NEC - Sparta.

Breinburg mee naar Nijmegen, niet naar Aruba

Stel 100 mensen voor de keuze: naar Nijmegen of naar Aruba, en 99 gaan naar Aruba. Zo niet Gregor Breinburg. De middenvelder heeft een uitnodiging van het Arubaans elftal naast zich neer gelegd en verkiest NEC - Sparta boven Aruba - Montserrat. Goed geprioriteerd, Gregor!

Jong Sparta en jeugdopleiding 17 november 2018

Afgelopen week is er flink geschoven. Spelers van O19 gingen meetrainen met Jong Sparta en het eerste. Ook vanuit Jong Sparta sloten er spelers aan voor de voorbereiding van de hoofdmacht. Dit alles om vooral het eerste zondag in Nijmegen zo sterk mogelijk voor de dag te laten komen. Dit weekend staat er weer een heel programma voor de deur waarbij Jong Sparta het zaterdagmiddag op gaat nemen in en tegen Lienden.

www.auto-onderdelenshop.be
Dervisoglu viel tegen MVV en Telstar prima in. Moet hij tegen tegen Jong Utrecht starten?
Nee, nog even op de bank is prima voor zijn ontwikkeling. - 26% / 46 stemmen
Nee, nog even op de bank is prima voor zijn ontwikkeling.
Ja, hij hoort in de basis. - 74% / 131 stemmen
Ja, hij hoort in de basis.
Aantal stemmen: 177
stemmen