Van Stee dreigde met ontslag

Toen de kerstkransjes en oliebollen net verorbert waren, toen de fles Mot & Chandon geleegd was, er stoppogingen om van het roken af te komen gedaan werden....toen dreigde Henk van Stee het bestuur met opstappen. Hij was het niet eens met de gang van zaken die de bestuurders van Sparta, veelal goedwillende lieden die er al 10 a 15 jaar zitten, voornemens waren.Door: de redactie

OTT week 13-2019

De lente is begonnen, de bladeren komen weer aan de bomen, de bloemetjes staan strakjes weer in bloei. Ook Sparta viert 't voorjaar. We zitten zowaar In The Winning Mood lijkt het wel! En dan zijn we volgende week maandag met zijn allen ook nog eens 131 jaar oud. Niemand in Neerlands betaalde voetbal kan dat ons nazeggen. Het leven is na de 1-0 op NEC mooi Spartanen. Zetten we de prestaties door tegen Jong FC Utrecht? Kom er maar in, in het Off-Topic topic van week 13....

Sparta wint ook in interlandweekend: 1-0 tegen NEC

De Piet van Sparta spreidt zijn vleugels pas bij het vallen van de avond. Desondanks won Sparta in de vroege middag met 1-0 van NEC. Sparta speelde ondanks het gemis van een bak spelers een behoorlijke pot en was de terechte winnaar. Uitblinkers waren Laros Duarte en doelpuntenmaker Ragnar Ache.

Voorbeschouwing Sparta - NEC 24 maart 2019

Vroeg uit de veren en betaald voetbal op Zondag om 12:15 uur. 25 jaar geleden werd je je aan een psychiatrisch onderzoek blootgesteld als je zulke zaken kon verzinnen. In de waan van de commercie is het tegenwoordig allemaal doodnormaal. Net zoals spelen op vrijdag- en maandagavond. Het wachten is op de geprezen dinsdag- en donderdagochtend, het zou zo maar kunnen dat je over 25 jaar nog eens terugdenkt aan deze voorbeschouwing.

Fabrie mag blijven, duidelijkheid over Kortsmit volgt in mei

Voor 1 april moeten clubs duidelijk maken of ze al dan niet verder willen met spelers van wie de contracten komende zomer aflopen. Sommige spelers krijgen dus deze maand een ontslagbrief. Dat zegt op zichzelf weinig. Speler en club kunnen later altijd nog overeenstemming bereiken over het opnieuw aangaan van een contract.
www.auto-onderdelenshop.be
Dervisoglu viel tegen MVV en Telstar prima in. Moet hij tegen tegen Jong Utrecht starten?
Nee, nog even op de bank is prima voor zijn ontwikkeling. - 26% / 46 stemmen
Nee, nog even op de bank is prima voor zijn ontwikkeling.
Ja, hij hoort in de basis. - 74% / 131 stemmen
Ja, hij hoort in de basis.
Aantal stemmen: 177
stemmen