Nog vier punten tot aan winterstop

Technisch directeur Henk van Stee zegt in weekblad Voetbal International blij te zijn met vier punten in de twee aankomende wedstrijden. "Dan staan we er goed voor", aldus Van Stee, die aan het begin van dit seizoen getekend had voor de plek die ons aller Sparta nu inneemt.Door: de redactie

Van der Eijk is vrijdag scheids (en Koning op bezoek)

Sander van der Eijk zal vrijdagavond het duel van Sparta tegen Jong AZ proberen in goede banen te gaan leiden. Van der Eijk zal op Het Kasteel worden bijgestaan door de heren Fikkert en Koopman. Verder heeft de KNVB in al haar wijsheden het heerschap Aafouallah aangewezen als het heerschap dat het bordje met de extra tijd omhoog mag houden.

OTT week 50-2018

Nog even terug naar afgelopen vrijdag. Die 6-1 voelt toch nog steeds lekker toch? Of alweer vooruit kijken naar vrijdag als Jong AZ op Het Kasteel te gast is? En wat te denken van de 1-1 van Jong Sparta tegen Excelsior Maassluis? En hoe staat het met de rookdiscussie op Het Kasteel. In de Johan Cruijff Arena zijn er namelijk (terwijl het dak openstond) boetes uitgedeeld omdat er gerookt werd. Is één rookvrije tribune op Spangen genoeg? Alles wat de revue passeert. Meldt het maar in het Off Topic-topic!

Mark Veenhoven vertrekt in de winterstop

Sparta heeft met Mark Veenhoven afgesproken dat hij per 1 januari aanstaande de club zal verlaten. Hij zal tot die tijd niet meer in actie komen voor onze club.

Sparta revancheert zich: 6-1 tegen Almere

Na de 3-0-zeperd vorige week tegen Helmond kwam Sparta gisteren tegen Almere beduidend beter voor de dag. Sparta won met 6-1. Grote man was Lars Veldwijk met drie treffers. De andere Rotterdamse doelpunten waren van Rayhi, Wuytens en Dervisoglu. (foto: Carla Vos)
www.auto-onderdelenshop.be
Aanvoerder Lars Veldwijk heeft het moeilijk. Wat te doen?
Veldwijk gewoon laten staan, met Dervisoglu op de bank. - 27% / 147 stemmen
Veldwijk gewoon laten staan, met Dervisoglu op de bank.
Veldwijk en Dervisoglu moeten nu samen een serie wedstrijden in de basis gaan starten. - 59% / 325 stemmen
Veldwijk en Dervisoglu moeten nu samen een serie wedstrijden in de basis gaan starten.
Dervisoglu in de basis en Veldwijk op de bank zou nu het beste zijn. - 14% / 77 stemmen
Dervisoglu in de basis en Veldwijk op de bank zou nu het beste zijn.
Aantal stemmen: 549
stemmen