Behoorlijk openhartige Van Stee, Laros en Fraser

Afgelopen maandag was er een forumavond Laros, Van Stee en Fraser. Het werd op diverse punten een interessante avond. Vandaag zetten we nog even wat punten op een rij die ter sprake kwamen over o.a. de Sparta financiŽn, het sportieve beleid en de uitbreiding van het stadion.

Door: de redactie

Steun Sparta ook in Oss!

Oss draait niet slecht, met 10 punten uit 5 wedstrijden. Sparta draait tot nu toe iets beter met 12 punten uit 5 wedstrijden. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen. Gaat Sparta voor vijf op een rij? In ieder geval kan de ploeg alle steun hierbij gebruiken. Steun Sparta dus ook in Oss!

Doneren op zijn Spartaans

Goed dat er Sparta supporters zijn die zich bezighouden met het inzamelen van geld voor de Roparun. Ondanks dat deze pas in de lente van 2019 gelopen zal worden zijn er 4 leden van het Sparta supporters Running Team al in voorbereiding.

Kom ook naar de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser!

Nog even een reminder. Deze maandag 17 september 2018 is de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser. Aanvang 19:30 uur. Deze mannen nemen de moeite om in gesprek e gaan met supporters. Mooi als veel supporters dan ook de moeite te doen om te komen. Kom maandagavond dus naar het supportershome!

Sparta wint van Den Bosch en stijgt naar plek 3

Sparta begon goed aan de wedstrijd. Binnen 16 minuten stond de uiteindelijke eindstand van 2-0 op de borden. Op aangeven van Royston Drenthe opende Lars Veldwijk de score in de 13e minuut. Hij maakte zijn eerste Sparta-treffer op Het Kasteel. Drie minuten later tikte Mohamed Rayhi de bal binnen na een voorzet van Janne Salsela. Sparta en Den Bosch wisten daarna niet meer te scoren. Lekkere overwinning, waarmee Sparta stijgt naar plek 3.