Sparta wint in matig duel van Helmond Sport

Sparta heeft in een zwak duel waar geen enkele tegenstand werd geboden de drie punten thuis gehouden. Het was geen reclame voor het voetbal, want wat was het niveau bedroevend. Niet één van de duels die in onze geheugen gegrift zullen staan. Desondanks zijn de drie punten thuis gebleven en kunnen wij uit gaan kijken naar maandag op de Herdgang tegen Jong PSV.Door: de redactie

Voorbeschouwing Sparta - Helmond Sport (april 2019)

Helmond Sport staat 1 na laatste en mist ook nog eens diverse spelers. De welbekende 3 punten moeten dan ook gepakt worden, ook al zijn de punten niet echt meer van belang. Het goede gevoel terugkrijgen; in dat teken staat Sparta - Helmond Sport. De nare bijsmaak van de zeperd tegen Oss wegspoelen en het publiek een mooie pot en 3 punten voorschotelen.

Play offs mogelijk week later klaar

Omdat één of andere club uit het dorp op palen aan de Amstel een onbeduidend potje voetbal speelt tegen het Londense Tottenham lijkt alles weer te moeten wijken. Het hele eredivisie programma gaat mogelijk een week verplaatst worden. Altans dat gaat de KNVB voorleggen aan de 18 eredivisieclubs. Dat betekent dat de play-offs dan waarschijnlijk ook mee verhuizen en een week later klaar zijn. Aan supporters en spelers die hun vakanties afgestemd hebben op het competitie-schema wordt minder gedacht. Die dikke middelvinger uit Zeist zijn we inmiddels wel gewend. We zullen zien waar dit toe zal leiden. Wordt vervolgd.

OTT week 16-2019

Voelt die dreun van afgelopen zondag nog steeds als een kater na avond ongecontroleerd zuipen? Of zijn we er weer overheen en vermannen we ons als Spartanen en zijn we in de "mood" om Helmond vrijdag op te rollen. Kampioen worden we niet meer. Dat is voorbehouden aan die frauduleuze bende die vrijdag, mede door toedoen van ons zwakke spel, de schaal met nog geen 200 supporters op mag halen in Amsterdam. En wij? Wij bereiden ons in alle rust voor op de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Het kaft moet van het koren gescheiden worden en het onderscheid tussen mannen en jongens is begonnen! Tijd voor het Off-topic-topic van week 16!

TOP Oss vernedert Sparta op Het Kasteel

Het eerbetoon aan Dick van Putten in de 66e minuut was mooi en waardig. Wat de Sparta spelers lieten zien was helaas een promotiekandidaat onwaardig. Sparta verloor met 1-4 van Oss. Het veldspel van Sparta was slecht, onze keeper was dramatisch, de tactische keuzes van de trainer vielen allemaal slecht uit, maar erger dan dat: de spelers leken er geen zin in te hebben. Het oogde allemaal zeer slap en plichtmatig. We zijn benieuwd of de Spartaanse..