Voorbeschouwing Sparta - Roda JC (januari 2019)

Spartanen, vanavond tijdens de rust neemt Thomas Verhaar afscheid van onze club. Blijf dus op je plek en schenk deze kanjer (wat de tussenstand ook is) het afscheid dat hij verdient! Verder staat er voor en na de rust natuurlijk wel gewoon de pot tegen Roda op het programma. Om Den Bosch en Twente in het vizier te houden zal eigenlijk gewonnen moeten worden. Come on Sparta!

Door: de redactie

Verhaar vertrekt

De doorgaans goed geÔnformeerde Frank Stout meldt op Twitter dat Verhaar niet aanwezig is op de training. Volgens officiŽle lezing om zich "te oriŽnteren op een nieuwe club". Waar rook is, is vuur, Verhaar zal dus wel vertrekken bij Sparta.

Update: Bekend is dat Verhaar voor minimaal een half jaar jaar naar Ajax Kaapstad vertrekt.

Broodje bal in het home

Aanstaande vrijdag, 18 januari, is 'De Ballenboer' te gast in supportershome De Schicht. Berry van 'De Ballenboer' maakt dan broodjes bal klaar voor het goede doel: KiKa. Dat goede doel werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Sparta haalt Dirk Abels op .

We hebben er even mee gewacht dit te publiceren omdat we zeker wilden zijn dat er sprake was van een deal. Bij Sparta weten we het nooit. En als we meegaan in de regionale berichtgeving over een nummer 10 en/of echt gras op Het Kasteel weet je het nooit of je weer een flater slaat. Maar deze keer weten we het zeker, breaking is het natuurlijk niet, maar vol gepaste trots melden we jullie: We've got him: Dirk Abels komt Sparta voor 2,5 jaar versterken!

Voorspellen 18-19: Halverwege

Aan het begin van het seizoen deden veel Spartanen op deze site een voorspelling waar onze club dit jaar zo eindigen. Inmiddels zijn we iets over de helft van dit seizoen, is de 2e periode afgerond en weten we wat al wat meer over jullie waarzeggende competenties. Sparta neemt momenteel de 3e plaats op de ranglijst in en won de eerste periode. Wie van de voorspellers doen nog mee, en wie zijn er afgevallen?