Mohamed Rayhi is een Spartaan

Sparta Rotterdam heeft Mohamed Rayhi gecontracteerd. De 23-jarige middenvelder annex aanvaller komt transfervrij over van NEC en tekent voor twee seizoenen.Door: de redactie

Alberto keert terug op Het Kasteel

Sparta Rotterdam heeft Suently Alberto transfervrij overgenomen van NEC. De linksbenige centrale verdediger, die in het verleden actief was in de jeugdopleiding van Sparta, tekent morgen een contract voor twee seizoenen op Het Kasteel

Royston Drenthe traint mee met Sparta

In de categorie 'opvallend nieuws': Royston Drenthe gaat meetrainen met Sparta. Het voormalige supertalent (inmiddels 31) met een verleden bij Feyenoord en Real Madrid sluit vanaf de eerste training aan bij de selectie van Henk Fräser. Als de trainingen een succes worden, overweegt Drenthe ook wedstrijden voor Sparta te spelen.

D en S groep nieuwe hoofdsponsor Sparta

Sparta heeft een nieuwe hoofdsponsor gestrikt. Omdat de vorige sponsor, (ego)centric, op basis van contractuele afspraken niet verder wilde met de Kasteelclub moest commercieel manager Dave vd Meer op zoek naar een nieuwe naam op het meest prominente deel van het heilige rood-wit. En dat is de D&S groep geworden. Er is een contract voor 3 jaar afgesloten!

Sparta lijft Xandro Schenk wel/niet (*) in

Sparta heeft twee dagen voor aanvang van de eerste training van dit seizoen verdediger Xandro Schenk aangetrokken. Schenk voetbalde voorgaande 6 seizoenen bij Go Ahead Eagles en was aan iets nieuws toe. De 25-jarige verdediger werd door Henk van Stee voor twee seizoenen op Het Kasteel vastgelegd.

Update 22-6: (*) doorhalen wat niet van toepassing is. FC Twente schijnt Schenk een beter aanbod dan Sparta te hebben gedaan en nu wil Xandro onder zijn door zijn zaakwaarnemers bevestigde verbintenis met Sparta uit. Dubieus. Lees hier meer.