Voorbeschouwing TOP Oss - Sparta (September 2018)

Sparta speelt morgen in Oss tegen de plaatselijke TOP. Op het moment van schrijven zijn er nog kaarten te koop voor de bus van de SV. De autokaarten zijn uitverkocht. Sparta draait goed en heeft nog altijd kans op de eerste periodetitel. Ook in de reguliere stand klimt Sparta stiekem naar de bovenste plaatsen. Klik op het artikel voor de voorbeschouwing.

Door: de redactie

Behoorlijk openhartige Van Stee, Laros en Fraser

Afgelopen maandag was er een forumavond met Laros, Van Stee en Fraser. Het werd op diverse punten een interessante avond. Vandaag zetten we nog even wat punten op een rij die ter sprake kwamen over o.a. de Sparta financiŽn, het sportieve beleid en de uitbreiding van het stadion.

Steun Sparta ook in Oss!

Oss draait niet slecht, met 10 punten uit 5 wedstrijden. Sparta draait tot nu toe iets beter met 12 punten uit 5 wedstrijden. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen. Gaat Sparta voor vijf op een rij? In ieder geval kan de ploeg alle steun hierbij gebruiken. Steun Sparta dus ook in Oss!

Doneren op zijn Spartaans

Goed dat er Sparta supporters zijn die zich bezighouden met het inzamelen van geld voor de Roparun. Ondanks dat deze pas in de lente van 2019 gelopen zal worden zijn er 4 leden van het Sparta supporters Running Team al in voorbereiding.

Kom ook naar de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser!

Nog even een reminder. Deze maandag 17 september 2018 is de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser. Aanvang 19:30 uur. Deze mannen nemen de moeite om in gesprek e gaan met supporters. Mooi als veel supporters dan ook de moeite te doen om te komen. Kom maandagavond dus naar het supportershome!
www.auto-onderdelenshop.be
Gaat Sparta de play-offs winnen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit! - 14% / 70 stemmen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit!
Nee, kansloos na 2 rondes eruit! - 18% / 92 stemmen
Nee, kansloos na 2 rondes eruit!
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it! - 69% / 353 stemmen
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it!
Aantal stemmen: 515
stemmen