Mühren en Fischer vertrekken.

RTV Rijnmond meldt dat Fischer en Mühren volgens de clausule in hun contract bij Sparta vertrekken. ITWM wenst het tweetal veel succes in hun verdere carrière.Door: de redactie

Begroting Sparta halveert bijna

Sparta's begroting gaat terug van 11 naar 6 miljoen euro. In een interview dat Manfred Laros aan RTV Rijnmond gaf werd dit nieuws door hem wereldkundig gemaakt. Laros gaf ook aan dat er op bestuurlijk niveau geen consequenties worden verbonden aan de degradatie omdat als dit wel zou gebeuren Sparta stuurloos zou worden. En dat is nu net hetgeen wat in deze cruciale fase erg slecht voor de club zou zijn.

Sparta is gedegradeerd

Sparta is gedegradeerd. Dat is de keiharde conclusie na de 1-3 nederlaag tegen FC Emmen. Na een waardeloos seizoen sloot onze club 'in stijl' af met een waardeloze wedstrijd. De ploeg bezweek in de tweede helft onder de druk, oogde futloos en deed eigenlijk niets ging meer goed. De degradatie was dan ook terecht. Volgend seizoen dus weer eerste divisie. Sterkte Spartanen!..

Brogno transfervrij naar Beerschot

Loris Brogno gaat Sparta na drie seizoenen verlaten. De Belgische aanvaller vertrekt transfervrij naar zijn vaderland. Beerschot-Wilrijk, uitkomend in de Belgische eerste divisie, wordt de nieuwe club van de buitenspeler. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer.

Matchday! De laatste en allesbeslissende wedstrijd van dit seizoen

De spanning is voelbaar. Vanavond is Sparta verzekerd van een plek in de eredivisie, of onze club is gedegradeerd. Winnen van Emmen, dat is waar het vandaag om draait. Waar je in het stadion ook zit of staat: ga achter de Spartaanse ploeg staan en laat je horen. Succes Spartanen!

www.auto-onderdelenshop.be
Gaat Sparta de play-offs winnen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit! - 14% / 66 stemmen
Nee, kansloos na 1 ronde eruit!
Nee, kansloos na 2 rondes eruit! - 15% / 74 stemmen
Nee, kansloos na 2 rondes eruit!
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it! - 71% / 344 stemmen
Dickie heeft beloofd dat we erin blijven: so be it!
Aantal stemmen: 484
stemmen