Gaat Serdar Gözübüyük zaterdag all-in?

De KNVB heeft in al haar wijsheid besloten Serdar Gözübüyük aan te wijzen als de man die zaterdagavond de wedstrijd AZ - Sparta in goede banen mag leiden. Deze beste man floot eerder Heerenveen-uit. Op 2 mei 2010 debuteerde Gözübüyük in de eredivisie met de pot SC Heracles - ADO. Hij was toen 24 jaar. Vroeger werd hij ook vaak gesignaleerd in Holland Casino, aan de pokertafel. Tot zover deze dienstmededeling.Door: de redactie

Verslag van training met gehavende fan

Gaat Duarte tegen AZ Dougall vervangen? Gaat Mühren samen met Kramer van voren spelen? En is Chabot, die vandaag eerder naar binnen ging van de training, op tijd fit? Vragen, vragen, die trainersverslaggever Semper probeert te beantwoorden. Een mede-watcher had een ei op zijn hoofd. Dat ook.

Op naar Alkmaar!

Zaterdag speelt onze club uit tegen AZ. Op papier een moeilijk pot natuurlijk, maar het potje van vorig jaar - toen Sparta een punt mee nam uit Alkmaar - geeft maar aan dat we bij voorbaat niet per se kansloos zijn.

1-1 gelijkspel in Enschede

Het was van beide kanten erg slecht in Enschede. Twente was wel beter, want het was voetballend de slechtste wedstrijd van onze club onder leiding van Dick Advocaat. Sparta kwam onverdiend op 0-1. 3 punten hingen even in de lucht, maar 5 minuten voor tijd maakten de Tukkers de 1-1. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd ontsnapte Sparta nog aan een nederlaag, toen een schot van Twente op de lat uiteen spatte.

Voorbeschouwing FC Twente - Sparta (februari 2018)

Voor Sparta is iedere wedstrijd zo langzamerhand van cruciaal belang. Hetzelfde geldt voor FC Twente. Dat beide clubs dit weekend tegen elkaar spelen maakt de wedstrijd sportief zeer beladen: de ploeg die verliest, staat zondagavond op de laatste plek in de eredivisie. Dat biedt ook weer perspectief voor Sparta. Bij winst laat onze club de laatste plek achter zich!
www.auto-onderdelenshop.be
De winterstop leverde Sparta 5 nieuwe spelers en een technische staf. Gaan we het redden?
Ja, we blijven er via de 14e of 15e plek rechtstreeks in. - 28% / 152 stemmen
Ja, we blijven er via de 14e of 15e plek rechtstreeks in.
Ja, we redden het via nacompetitie play-offs. - 42% / 227 stemmen
Ja, we redden het via nacompetitie play-offs.
Nee, we vliegen er via de play-offs uit. - 5% / 25 stemmen
Nee, we vliegen er via de play-offs uit.
Nee, we degraderen helaas via plek 18. - 26% / 140 stemmen
Nee, we degraderen helaas via plek 18.
Aantal stemmen: 544
stemmen