Sparta pakt koppositie na 5-0 winst tegen Jong AZ

Zonder bovenmatige inspanning heeft Sparta een ruime overwinning op Jong AZ behaald. Op een koud Kasteel sprankelde Sparta nooit. Bijna op routine liep Sparta uit naar een heel degelijke 5-0. Grote man aan Spartaanse kant was Mohamed Rayhi met drie doelpunten. Omdat Go Ahead Eagles en Den Bosch het op 0-0 hielden nam Sparta de koppositie weer in. Een mooi begin van het weekend. Klik door voor het wedstrijdverslag.Door: de redactie

Voorbeschouwing Sparta - Jong AZ (december 2018)

Sparta tegen Jong AZ. Niet echt een affiche waar we van smullen, maar wel een wedstrijd waar drie punten te behalen zijn en er een mooi vervolg gegeven kan worden aan de prachtige overwinning van vorige week. ITWM beschouwt voor!

Nog vier punten tot aan winterstop

Technisch directeur Henk van Stee zegt in weekblad Voetbal International blij te zijn met vier punten in de twee aankomende wedstrijden. "Dan staan we er goed voor", aldus Van Stee, die aan het begin van dit seizoen getekend had voor de plek die ons aller Sparta nu inneemt.

Van der Eijk is vrijdag scheids (en Koning op bezoek)

Sander van der Eijk zal vrijdagavond het duel van Sparta tegen Jong AZ proberen in goede banen te gaan leiden. Van der Eijk zal op Het Kasteel worden bijgestaan door de heren Fikkert en Koopman. Verder heeft de KNVB in al haar wijsheden het heerschap Aafouallah aangewezen als het heerschap dat het bordje met de extra tijd omhoog mag houden.

OTT week 50-2018

Nog even terug naar afgelopen vrijdag. Die 6-1 voelt toch nog steeds lekker toch? Of alweer vooruit kijken naar vrijdag als Jong AZ op Het Kasteel te gast is? En wat te denken van de 1-1 van Jong Sparta tegen Excelsior Maassluis? En hoe staat het met de rookdiscussie op Het Kasteel. In de Johan Cruijff Arena zijn er namelijk (terwijl het dak openstond) boetes uitgedeeld omdat er gerookt werd. Is één rookvrije tribune op Spangen genoeg? Alles wat de revue passeert. Meldt het maar in het Off Topic-topic!